Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

L-am vazut si eu pe frumuselul si grasunelul de Raducu Stefan!!! Sa fii sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Am vazut poze cu Andrei al lui Racusor. Mami ai un baietel tare scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

L-am vazut si eu pe Matei, asa de dulce era el, contrariat!

V e bine, mai are muci, mai tuseste, dar per total e bine, ma bucur din tot sufletul pt starea lui buna. De cand s-a culcat in schimb se smiorcaie cam des si nu prea mai stiu de la ce, ca parca n-as crede ca-i de la nas..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Avem si noi cateva poze cu un mos ce nu a prea stat la pozat.
Poze Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fete

Hristos S-a nascut!

nu intru de o sapt aproape si ce vad????a venit pe lume Radu de Alice!!!
FELICITARI MAMI!!!!L-AM VAZUT DEJA PE FB !!!E MINUNAT!!!SI dupa gurita parca seamana cu Mara deja.
Recuperare rapida si muuult laptic!!!

sper ca ati petrecut frumos de sarbatori!!!!

nu stiu cand mai pot intra dar va urez de pe acum AN NOU FERICIT,PLIN DE SANATATE,BUCURII,LINISTE SI CE DORITI VOI MAI MULT!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hai neata!
Astept cafeaua ca sa am ce sa impart cu voi :))

Va scriu acum ca probabil maine va fi multa lume pe aici.
Mara ma tot cauta prin casa. I-a explicat marius ca sunt la spital, sa il scot pe bebe din burta ( in ultimele zile, primu lucru cand se trezea imi dezvelea burta si zicea "bebe"). Apoi i-a aratat poze. Inclusiv una cand eram cu el la san si i-a spus ca ii dau sa pape laptic. Cica toata ziua a zis prin casa "mami bebe ache papa" ( in traducere, mami e papa sa ii dea lapte la bebe) :)))
Maicamea nu a apucat sa vina p aici ca a cam strsnutat si a zis ca nu vrea sa ne dea vreun virus si oricum e om de baza cu mara acasa..
8 copii s-au nascut ieri la regina maria sunt 18 in total pe sectie la neonato, abia asteopt sa urc sa ii vad.

Gata va las poate mai fur putin somn

Pupaturi

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani mami de rody!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Alice, felicitari,e atat de frumos Stefanutul tau! Sa creasca mare, sanatos si norocos!

Rody, La multi ani cu sananate mamei tale.

Am pus in sfarsit poze pe facebook- ainotna iertare, m-ai intrebat de ceva vreme cand am zis ca pun, dar acum am reusit. Azi vine mama, abia astept sa ies si eu din cartier, sa depasesc granita lu drumu taberei. Sper sa stea eu cu albert sa ies eu cu teo. Deja ne-am facut traseu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

noi suntem la socrii de doua zile si n-a mers netul...ufff, ca eram deja in sevraj ca nu puteam sa intru la voi sa iau parte la evenimente importante:

La multi ani, Paula! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate tie si familiei,ca stiu ca asta iti doresti cel mai mult. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, sa fii iubita si rasfatata de cei doi barbati din viata ta si poate in curand si de o fetita cu codite! Te pup cu drag, si ma bucur tare ca e bine Raul

Felicitari Alice!!! Ieri m-am tot gandit la tine. Sa traiasca Radu Stefan, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Intru imediat sa-l admir pe FB.

La multi ani cu sanatate, mami de Rodi!

Va pup cu drag, trimit mesajul pana merge netul!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

va pupam. La noi nimic nou, Rebe a dormit aseara bine ( spre deosebire de ultimele saptamani). Eu m-am trezit tot la fel, de 1000 ori ... in rest, nimic.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
33+ cu

Mergi la inceput