Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
bumblebee spune:
Hello!
Ce mai fac puiutii? Mai e careva bolnavior?
Mami de Rody!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
racusor2010 spune:
Hello
la multi ani buni de Iza
Andrei este extra marait, plange dintr-o data, fara motiv...incep sa cred ca ii mai iese ceva coltisor. mai tuseste, dar doar cand plange, in rest nu, febra nu a mai facut. i-am dat azi noapte nurofen si apoi a dormit tare bine , pana la 8 jumate
doar ca zilele astea a dormit mai mult cu noi in pat, sper sa nu se invete asa
acum face nana de 1 ora, dar destul de agitat. iar l-am luat langa mine, asa doarme bine
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
lauri_ca spune:
Radu Stefan, bine ai venit! Sa fii sanatos si fericit! Alice sa te bucuri mereu de copilasii tai minunati!
Paula, cu intarziere iti urez la multi ani cu multe bucurii!
coteasca spune:
crissteo, unde stai in dr taberei?? in ce zona?
poate suntem vecine si nu stim!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
eladea2005 spune:
ALICE, FELICITARI MAMI! BUN VENIT PE LUME PUIULUI TAU! SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE AMANDOI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
paula, ma bucur ca Raul e mai bine...si crede-ma, te inteleg pe deplin, exact in aceeasi situatie am fost noi anul trecut, din 18 dec pana catre mijlocul lui ianuarie, dar cu Eric...uf, nici nu vreau sa-mi amintesc cum stateam in noaptea de Rev si-l pazeam, ca afcuse febra 40...
nici acum nu suntem prea bine, adica e inca ragusit, ieri noapte a facut febra destul de mare, frisoane, bagat novocalmin...am luat si oribilitatea de Bioparox doar 3 zile, apoi a inceput o tuse seaca foarte iritanta...acum luam Aerius si Paxeladine pt tuse...inclusiv chestii homeopate...n-am iesit afara de cateva zile...tuseuse s-a transformat in tuse cu secretii, dar nu mai tuseste asa des...ma bucur ca azi noapte n-a mai facut febra...l-am tot verificat...
racusor, cu siguranta sunt dintisorii...lui F i-au iesit ambii canini de sus, si vad ca acum e mai linistit noaptea... mai avem 2 canini jos si ultimele 4 maselute...
MATUSA, LA MULTI ANI SANATOSI SI FEIRCITI ALATURI DE CEI DRAGI!
nu mai stiu ce vroiam sa zic...is tare adormita...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro La multi ani mami de Rodi, cu multa sanatate! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
LA MULTI ANI CU SANATATE SI VIATA LUNGA SA SE POATA BUCURA DE NEPOTI!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
LA MULTI ANI CU SANATATE SI VIATA LUNGA SA SE POATA BUCURA DE NEPOTI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
ai PM
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
ainotna spune:
Eu vreau sa emigrez!
Am uitat portofelul sotului in masina. Ne-a spart masina in fata curtii si l-au luat. Ok, ne-am resemnat, suntem zapaciti ca am uitat portofelul in masina, o sa mearga sa-si schimbe toate actele, bani din portofel, bani sa schimbe geamul spart...ok, ne resemnasem. DAR! S-a dus azi la 10 sa declare furtul la Politie, sa poata sa circule cumva cu o dovada, ca nu are nici un act. La politie nu au vrut sa-i inregistreze cazul.Nu i-au dat nimic, dovada, proces verbal, orice hartie nu stiu. So, i-am zis sa faca reclamatie scrisa, in dublu exemplar, sa isi ia pe una numar de intregistrare. Nu i-au dat nr de inregistrare pt ca nu e seful acolo. I-am zis apoi (eu sunt acasa si dau indicatii ) sa o lase la registratura, nu trebuie sa fie seful acolo. Acum i-au zis (sta deja de 3 ore acolo) ca daca declara furtul, tb sa vina echipa criminalistica, sa faca poze, si ei sunt plecati din oras, si seful a plecat dar se intoarce daca trebuie) si ca sa declare ca l-a pierdut.
So, asta e politia noastra, daca inregistram cazul de furt cineva trebuie sa il rezolve si cine oare? Eu nu imi puneam nici o speranta ca imi gaseste politia portofelul, dar nici nu vreau sa-l opreasca de exemplu in trafic si sa-i dea amenda ca nu are actele.