Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu mi-am facut de treaba ....m-am apucat sa citesc pe internet de VBAC in caz ca fac si eu vreunul cat de curand sa vad si eu ce sanse am sa incerc o nastere naturala. tare curioasa sunt daca voi da de medici care ma vor sustine in ceea ce vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Felicitari Alice!
Paula, sa inteleg ca avem sanse sa ne vedem maine?! ma bucur tare ca e bine Raul, a fost destul!
Histamina, bravo pentru olita!

noi ieri seara am fost la ziua nasei noastre, l-am dus si pe Matei dar la 20.30 l-am predat mamei si noi am stat si am chefuit pana la 2 dimineata
acum suntem cam zombi de oboseala ca la 8 au sosit mesterii cu usile interioare asa ca nu am prea dormit
si inca taie pereti si faianta, gresie...am un praf in casa de nu se mai vede nici culoarea faiantei in baie
totul e gri deschis
sper sa termine, sa apuc sa fac curat si sa pot sa il aduc pe Matei acasa in seara asta ca e goala casa fara el ...si il chinuie si caninii, mi-a zis mama ca de cel putin 10-12 ori s-a trezit plangand azi noapte...azi dimineata dupa lapte a dormit la ea in brate vreo 2 ore
la 12 am fost eu acolo si i-am dat sa pape apoi l-am pus la somn, era rupt chiar daca se trezise la ora 10

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Eu m-am pus frumusel sa citesc din urma si vad programarea lui Alice

Felicitari, Alice!!! Refacere rapida si laptic din plin!!!

Bine ai venit pe lume, Radu Stefan! Sa cresti mare si voinic, sanatos si frumos!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

La multi ani, Matusa!

La multi ani, Paula!

Mamici dragi, va doresc tot binele din lume!!!

sper sa revin mai tarziu

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

La multi ani, Stefanutilor si Stefanitelor!
Si mai ales celui mai mic dintre Stefani(Alice)sa creasca mare-mare, sa fie sanatos si fericit alaturi de parinti si surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Alice, sa va fie sanatos voinicul, cuminte si sa va aduca multa bucurie!

celor care isi serbeaza azi numele!

Mycya, parca tu ai intrat in travaliu, nu? Si o sa fie diferenta mai mare decat 2 ani. Daca te intereseaza VBAC cel mai bine intrebi doctorii de acolo ca stii cum este, fiecare cu regulile lor. Plus ca din ce am observat eu pe aici, ei nu incalca protocolul lor nici sa-i rogi in genunchi.
Din experienta pot sa spun doar ca eu am avut 4 ani intre cezariana si VBAC si avand in vedere diferenta in nici un moment nu au zis sa ma programeze pentru a doua cezariana.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mycya, parca tu ai intrat in travaliu, nu? Si o sa fie diferenta mai mare decat 2 ani. Daca te intereseaza VBAC cel mai bine intrebi doctorii de acolo ca stii cum este, fiecare cu regulile lor. Plus ca din ce am observat eu pe aici, ei nu incalca protocolul lor nici sa-i rogi in genunchi.
Din experienta pot sa spun doar ca eu am avut 4 ani intre cezariana si VBAC si avand in vedere diferenta in nici un moment nu au zis sa ma programeze pentru a doua cezariana.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

da, am intrat in travaliu.
adica la ce te referi protocolul lor? zici nu ca nu vor accepta sau ca si aici se respecta vointa pacientului in caz ca totul e in regula si nu ar avea de ce sa refuze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Felicitari din suflet Alice! Sa creasca mare, sanatos si sa va bucure!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

da, am intrat in travaliu.
adica la ce te referi protocolul lor? zici nu ca nu vor accepta sau ca si aici se respecta vointa pacientului in caz ca totul e in regula si nu ar avea de ce sa refuze?

La o diferenta mica intre nasteri 12-18 luni prima optiune e cezariana si se incearca VBAC daca pacienta doreste. Au ei statisticile lor, sansele de reusita in functie de diferenta intre nasteri, nasteri anterioare. Conteaza mult si motivul cezarienei, greutatea copilului. Sanse exista bineinteles. Doar exista mame care au nascut natural dupa 2 cezariene sau foarte rar chiar 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Eu asa m-am enervat aseara la Vocea Romaniei... S-a intamplat exact ca la Romanii au talent

exact asa am patit si noi

Isa = parfum de fericire - decembrie 2011 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput