Sarbatori fericite!!! Fluturasi de 2011(102)
Raspunsuri - Pagina 2
strumphitza spune:
V-am spus ca nu am ce face nu ? fac mentosane online, ca sa ma duc jos sa o aud pe soacra cum dezmiarda matzele nu-mi surade, stau si pazesc piscoata ca doarme in patul mare in camera noastra si sa nu cada din pat, nu am mutat-o in patut ca stiu ca nu ii place
Ailed, hai ca nu mai e mult si bate Mosu la usa, tre` sa fii si coafata pana atunci piscoata mea sper sa isi revina la somnul ei de la 9 seara la 8 dimi, dar dupa ce ne intoarcem la noi acasa, nu mai imi pun speranta ca noptile cat stam aici vor fi fara nici o trezire, abia astept sa ajung la noi acasa sa doarma la ea in camera si sa nu ma trezesc la orice foit de-al ei
MaryM de fiecare data cand iti vad avatarul, ma minunez cat e de scumpa printesa ursuleata cu manusele si caciulita dar cel mai tare e zambetul si felul in care se uita a mai nins pe la voi, e frig rau ?
Yvyana si voi sunteti plecati sau pe acasa si nu ai timp de forum pentru ca esti numai pe la bucatarie gatind bunatati ?
Cami deci ai cheltuit banii toti uh ? pai asa ne-o fost vorba ? hai sa iti fie de bine si sa se bucure copii de cadouri
Irinuca tot pe la bunici cred ca esti ? prin bucatarie la ajutat la gatit sau papat bunataturi??
Dinora sper sa aveti un Craciun frumos in familie si sa va aduca mosul multe daruri frumoase
madutza_bra spune:
am ajuns si eu acasa, m-am facut mumoasa la coafor, mi-am inrosit unghiile sa ma placa Mosu' Am tras o fuga si prin piata..dar n-am mai gasit mare lucru...mai toate tarabele erau goale toate preturile sarite...ce mai era arata vestejit rau...am lasat pe azi ca sa fie toate proaspete, dar mi-am luat teapa Copii dorm, eu ma pregatesc sa incep o paraji cu nuca, apoi urmeaza fruptura la cuptor si abia dupa aceea mai are loc si cozonacul...sper sa ma tina cheful si sa-l fac..daca nu voi fi prea obosita. Pe seara vine socrul pe la noi cu cadouri de la soacra si sper ca a trimis si ea niste Panetone
mi s-a stricat armonia interioara cand am auzit ca pe 26 cand vin finii ne va vizita si cumnatul ..a sunat azi si s-a autoinvitat imi erau de ajuns 6 persoane la masa plus 2 sau 4 copii (daca vin si finii cu ei) acum tb sa reorganizez masa, cant de mancare aranjamentele...nu mai spun ca luasem cadouri pt toata lumea si acum nu stiu cum sa fac..ca au aparut si ei doi...da...am sa incerc sa nu fiu rautacioasa..si daca vin macar sa se simta bine..ca saraca fata nu are nici o vina pt cat de nesimtit a fost cumnatul...
Strumph, te invidiez pt mutatul fundului de pe o canapea pe alta..si pentru cupa de sampanie...eu daca bag acum ma molesesc si nu mai fac nimic toata ziua..
Macar ma ajuta masina de spalat vase , e suuuper tare. Singurul inconvenient e ca dureaza cam mult spalarea...dar ies f frumos spalate.
gata, am palavragit destul pe aici, fug la ale mele ca daca stau prea mult jos apoi ma ridic mai greu...of lenea si oboseala asta.
Craciun fericit, tuturor!!! sa fiti sanatosi, sa fiti mai buni, sa va bucurati alaturi de cei dragi! daca se poate sa nu exagerati cu mancarica si bautura si tot daca se poate sa va odihniti!
mandreeac spune:
Lalley nu stiu sa iti spun exact cum am reusit, dar fac in felul urmator.Las pielicica aia jos de tot incat sa se vada caputul si apoi trag cu multa putere si in tot timpul ma uit la Rares sa vad daca il doare.Ieri cand am reusit a plans putin, de fapt a scancit, dar eu m- am speriat putin ca a inceput sa curga usor sange si nu am mai insistat.Sper sa fi fost explicita
Strumphy ce piscoatamvitezomanamai.Ma bucur ca ati ajuns. U bine
Sarbatori fericite tuturor si poate mai reusesc s sa intru.Spor la ultimele. CUmparaturi si pregatiri mamicilor
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
strumphitza spune:
...hmmmm...simt miros de cozonaci si sarmale vedeti, a ajuns pana la mine pe deal
Eu iar frec mentosana, bine-mi shade ...asteptam sa vina cumnatu cu nepoatele si socru s-a dus sa il aduca pe taica-su, strabunicu piscoatei, are 92 ani si e prima data cand o sa o vada pe Sophia Abia astept sa vad ce reactie o sa aiba cand o sa o vada dar si piscoata cred ca pune botic si fetele, nepoatele mele, cred ca numa in brate or sas o tina pe missy, o sa fie o alintatura , deja l-am pus in garda pe Nick sa le spuna sa se spele pe maini dupa ce se joaca cu matzele sa nu vina direct sa puna mana pe piscoata i-am spus ca dca nu le spune el asa frumos si diplomat, le spun eu si eu nu-s diplomata cand vien vorba de sanatatea piscoatei
Madutza esti coafata si aranjata, unghiile facute....numa bine il astepti pe mosu vad ca iti place si cu masina de spalat vase, e o super investitie, isi merita banii cu varf si indesat Bafta cu musafirii pe 26 si nu te stresa, relax ca va fi totul bine si frumos , masa mare, mulat lume, voie buna
Andreea sper ca v-au trecut mucisorii si nu dati raceala si lu` mosu ca el e batran si nu mai ajunge pana la mine dupa aia, se impotmoleste pe drum
Apropo de mos , nu stiu ce mi-au luat socrii da cica au avut emotii ca au comandat ceva pe internet si a durat foarte mult pana a ajuns, abia ieri a ajuns si credeau ca trebuie sa iasa la cumparaturi sa imi ia ceva ca numa nu mai ajungea pachetul, cica a facut inconjurul lumii... sunt curioasa despre ce e vorba
Uff vorbesc singura, toata lumea pe la bucatarie sau deja cu colinda....
mandreeac spune:
Strumphy ba tot muciosi suntem, acum nu mai vor sa iasa, imi vine sa ii strang de gat. Vine Mosul si la voi, ca ati fost cuminti , nu? Sa ne spui si noua ce ti-au daruit socrii.
Craciun fericit tuturor, multa sanatate si liniste sufleteasca!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
MaryM85 spune:
buna fetelor, gata pregatelile?
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
strumphitza spune:
Toata lumea la colindat sau la papat bunataturi!?
Eu pun piscoata la nani si apoi ma duc jos la un joc si un pahar de ceva bun sper sa nu ma prinda iar miezul noptii si dupa sa se trezeasca piscoata de 3 ori pe noapte, ca si asa sunt obosita rau
Va pup si noapte buna
In noaptea asta vine mosu
miki1979 spune:
am terminat si eu treburile, mai am sa-l culc pe vlad si ma relaxez si eu putin impachetand cadourile
va pup si va urez CRACIUN FERICIT, sa va umple sufletele de caldura, bunatate si bucurie
lparpala spune:
Intru si eu foarte scurt, doar ca sa va urez
Craciun Fericit!
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
Madu81 spune:
Sarbatori fericite, sa aveti parte de sanatate, fericire si toate cele bune alaturi de cei dragi!
Eu nu am mai intrat de multa vreme (a-propos, merci pentru strigarile la catalog Strumph, draga de tine, cum iti aduci aminte de toata lumea), pentru ca iar ne-am mutat, acum suntem in Cehia... Si pina ne-am adaptat, pina am pus netul - eu am tot incercat sa va prind din urma si am citit de pe telefon, dar nu am scris pentru ca e cam incomod si nu-s obisnuita cu tastatura digitala.
Adam a primit drept cadou masinuta 4 in 1 de la Chicco si o multime de hainute, m-am cam intrecut cu shopping-ul pentru el... eu de-abia mi-am ales vreo patru bluzite, si alea la insistentele sotului. Nu e foarte incintata de masinuta, dar macar sta cuminte in ea daca il imping. A trebuit sa trecem direct la faza de impins, ca nu avea rabdare sa stea sa se balanseze si l-a avansat taica-su imediat la etapa a doua. Acum caut un laptop pentru copii, poate il lasa pe al meu in pace . Am vazut ca piscoata ta nu s-a lasat pacalita de laptop-ul de jucarie, Strumph, dar eu incerc macar . mai intru si miine, va pup pe toate si va urez inca o data sarbatori fericite alaturi de familiile voastre!