Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bumblebee, ma bucur ca V e mai bine, acum mai ramai tu mami sa te faci bine si poate veni Mosu

Paula eu te stiu fata serioasa...asa ca, esti constienta ca de 7 zile aveti enteroviroza...si o viroza pentru care nu ai putut sa ii dai nimic pentru ca varsa...antibiotic nu era cazul si cel mai important NU AVEAI CUM SA STI ca se va transforma in pneumonie!
cel mai tare ma uimeste ca cel care a vazut radiografia nu si-a dat seama
pacat ca nu ai putut ajunge la pediatrul vostru din prima...dar nici asta nu iti garanta ca finalul ar fi fost altul
e greu, stiu...dar linisteste-te si bucura-te: ca entero e pe duca, ca Raul bea LP, apa - uite cate motive ai!!!...mai aveti un hop si va fi bine!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pentru ca am vazut ca si voi cumparati de pe amazon vreau sa va atentionez sa aveti mare grija, eventual sa folositi pay pal ul acolo unde se poate. Azi am primit extrasul de la banca si am constatat ca imediat dupa platile facute pe amazon mi-au fost furati de pe card mai mult de 3000 eur.
Am cautat pe google numele celor care apar la tranzactii (SNCF INTERNET ISLES LES MEL FR) si asa am aflat ca sunt foarte multi care reclama acelasi lucru , cei mai multi dupa ce au efectuat tranzactii pe amazon.
Mare grija!

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pentru ca am vazut ca si voi cumparati de pe amazon vreau sa va atentionez sa aveti mare grija, eventual sa folositi pay pal ul acolo unde se poate. Azi am primit extrasul de la banca si am constatat ca imediat dupa platile facute pe amazon mi-au fost furati de pe card mai mult de 3000 eur.
Am cautat pe google numele celor care apar la tranzactii (SNCF INTERNET ISLES LES MEL FR) si asa am aflat ca sunt foarte multi care reclama acelasi lucru , cei mai multi dupa ce au efectuat tranzactii pe amazon.
Mare grija!

Catalina

Vladut vrea sa traiasca

Doamne, si eu ii credeam seriosi! uite acum intru pe homebank sa ma uit la tranzactiile efectuate luna trecuta
o sa folosesc de acum un cont pe care nu il prea folosesc si in care voi pune exact suma necesara platii la Amazon

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

vin si eu cu o intrebare. care ati cumparat la delfinasi catelusul vorbitor de la ficher price? au fost bucurosi? interesati? ajuta in vre-un fel la dezvoltarea limbajului?

ca ma gandesc sa-l gaseasca Andrei sub brad duminica dar nu stiu daca s-ar bucura. ca el nu e cu jucariile. el se arunca la bijuterit butoane, telecomenzi, telefoane, etc.

credca numai eu nu am luat cadou la copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu i l-am luat....ce sa spun ....a fost incantata vreo 15 min max. Dupa care nu l-a mai bagat in seama. Asa cand se mai intersecteaza cu el il mai baga in seama cateva minutzele.

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si eu i l-am luat, ca e terminat dupa catei, il baga in seama, se joaca in fiecare zi cu el, dar interesul i-a scazut gradual de cand l-am luat, deh, ca orice jucarie.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Paula, multa sanatate puiului mic si voinic. Bine ca ai gasit pediatra ta si acum mergi cu incredere pe tratamentul ei. Esti CEA MAI BUNA MAMA A LUI RAUL- intreaba-l si pe el vezi ca zice DAAA. Tu ai facut tot ce ai putut, eu chiar te-am admirat ca ai atata putere sa mergi cu el la atatia medici, te-ai gandit, te-ai agitat, ce puteai sa faci mai mult? Hai mami, important e sa se faca bine cat mai repede. Acum partea nasoala e ca se suprapune cu Craciunul cand tot omu isi doreste sa fie sanatos, dar cu copchii astia nu se stie niciodata. Hai ca mai e un pic si trece. Pupam baiatu frumos si o imbratisam pe mami sa-i dam un pic de putere.
Teo are muci verzi, albert are muci. Sa vedem, sper sa ne oprim la atat.lui teo ii fac aerosoli cu ser, lui albert ser caldut in nas, ca nu mai am putere sa-l tin cu forta la aerosoli.

eladea, homeogene nu-i e bun lui eric? eu cand a ragusit teo de nu-l auzeam deloc, i-am dat si i-a facut bine. pupam

Crispro, ma bucur ca vladut e bine, hai ca incet incet o sa ai nopti dormite cum trebe. Important e ca e sanatos. In rest, tine de distractia mamei

Am facut cu teo azi saratele, as putea spune ca si cu alber tla cata faina avea pe el. Au iesit foarte bune, mai sunt cateva
Acu astept sa vina sotu sa facem sarmale si piftie si taitei.
Maine vreau sa fac si un tort cu frisca ceva sa-i pun bradut din ceva verde, inca nu stiu cum, e comanda de la teo sa fie cu bradut si de la tati sa fie cu frisca. Dar pana maine mai e. sa vedem.

Pupam. Naopte buna si sanatate puiutilor si mamicilor si taticilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

deci am ras de am pocnit in seara asta. copilul meu a invatat sa spuna "frumos". numai ca din gurita lui iese "muios"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Am intrat sa va urez un "Craciun Fericit!" alaturi de toti cei dragi, sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
Nu cred ca mai apuc sa intru maine.

Raisa a invatat sa zica papuci, in limbajul ei "puci".

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

deci am ras de am pocnit in seara asta. copilul meu a invatat sa spuna "frumos". numai ca din gurita lui iese "muios"

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Foarte tare!

Paula, multa rabdare si putere iti doresc!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput