Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Alice, hai ca mai ai un pic si scapi, ai sa vezi ca o sa fie bine! ne pregatim sa scoatem motatele!
Histamina, tudor doarme numai cu mine in pat, pe ta-su l-am expulzat demult din patul nostru! de cand era mic si-l alaptam, il luam noaptea din patut si-l puneam in pat langa noi, il mufam la san si adormea bine merci acolo! cum tudor a mai crescut si noi nu am mai incaput in pat, am decis sa-l mut pe sot in alt pat, si asa dormim toti trei fericiti si cu sforaieli.
acum nu zic ca nu invidiez mamicile care au reusit sa invete delfinasii sa doarma in patuturile lor...normal asa trebuie, dar la mine e tarziu, nu cred ca tudor mai vrea in patut, de fapt nici nu mai exista!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Alice, gataa?scoatem motatele, da' repede a mai trecut timpu :).

Deci atat am citit de saratelele voastre ca nu am mai rezistat, am pus si eu la facut.acu sta coca la odihna ..

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut
Din pacate la noi Mos Craciun vine cu injectii. Am ajuns azi la pediatra lui si a zis ca dupa raze si ascultat ea zice ca Raul are pneumonie.. Sunt sigura ca nu ajungeam aici, daca tratam din timp si infectia respiratorie. Nu ma prinde prea bine rolul asta de mama, cand e bolnav copilul ma pierd si nu pot judeca logic. In loc sa umblu la atatia medici, tb sa stau jos, sa uit de faptulca copilul nu mananca si sa ma gandesc ce e esential : sa opresc diareea, si sa tratam raceala.In loc de asta, eu ma stresam ca nu mananca ( nu ca nu bea apa)si nu am fost atenta la faptul ca toti dr la care am fost au tratat doar enterocolita.
Si acum, din cauza mea,copilul meu , de Craciun, ia 5 zile antibiotic injectabil. Imi vine sa mor.
Dar,pana sunt capabila sa mai judec macar un pic, vreau sa va urez tuturor din tot sufletul meu sa aveti sarbatori fericite, vesele si sa va bucurati de magia Craciunului!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salut
Din pacate la noi Mos Craciun vine cu injectii. Am ajuns azi la pediatra lui si a zis ca dupa raze si ascultat ea zice ca Raul are pneumonie.. Sunt sigura ca nu ajungeam aici, daca tratam din timp si infectia respiratorie. Nu ma prinde prea bine rolul asta de mama, cand e bolnav copilul ma pierd si nu pot judeca logic. In loc sa umblu la atatia medici, tb sa stau jos, sa uit de faptulca copilul nu mananca si sa ma gandesc ce e esential : sa opresc diareea, si sa tratam raceala.In loc de asta, eu ma stresam ca nu mananca ( nu ca nu bea apa)si nu am fost atenta la faptul ca toti dr la care am fost au tratat doar enterocolita.
Si acum, din cauza mea,copilul meu , de Craciun, ia 5 zile antibiotic injectabil. Imi vine sa mor.
Dar,pana sunt capabila sa mai judec macar un pic, vreau sa va urez tuturor din tot sufletul meu sa aveti sarbatori fericite, vesele si sa va bucurati de magia Craciunului!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

offfffffff bietul copil.Andrei ii trimite un mare si ii doreste sanatate multa. iar eu iti trimit o de incurajare si sa nu mai spui niciodata ca din cauza ta copilu e bolnav. e bolnav din cauza celor care l-au tratat doar pt o afectiune desi el avea 2.

si Andrei a fost diagnosticat cu pneumonie interstitiala pe 29 nov dar nu a facut injectii. a luat klacid, acc pliculete pt copii, si aerosoli cu acc, dexa si ser, cate 1 ml, de 3 ori pe zi si a dat rezultate.
sa stii ca aerosolii l-au ajutat enorm. dupa ce terminam o tura in juma de ora expectora tot ceea ce incerca saracul prin tuse si nu iesea.

va -am dulce si va dorim sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

off, paula, imi pare rau ca frumosul raul e bolnavior! ii dorim ( eu si tudorel)muulta sanatate si nu te invinovati mamico, se intampla, acum pe viitor o sa stii ce trebuie de facut!
mosul, oricum vine la toti copiii si sunt sigura ca o sa-i aduca pe langa jucarii si mlta multa sanatate!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Spor la treaba mamici

David e bucatar sef in bucatarie trebuie sa faca si el cot la cot cu mami...i-am dat castroane,tigai numai sa plece...noroc ca am reusit sa-l adorm acum...trebuie sa trag o fuga si pana la posta...dar cand...ufff si deja e 2 ceasul.

am pus de dim la fiert piftia,am fiert maruntaiele pt drob si acus ma apuc de sarmale

Bumblebee-asta vroiam sa-ti zic si eu(dar mi-a luato Crissy inainte) sa folosesti batista bb si pt tine...multa sanatate
mai aveti bradul?

Paula-imi vine sa si eu...saracul Raul dar numai cu injectii se poate? macar ii pune branula? sa nu mai spui niciodata ca din cauza ta e bolnav Raul...esti cea mai buna mami

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mai Paula, nu ma fa sa te cert, cum poti sa zici ca din cauza ta???? Viroza respiratori era oricum acolo, plus ca l-ai dus la atatia doctori, ai avut grija lui. Te rog, lasa gandurile astea, si gandeste-te doar la ce tratament faceti acum, bine ca ati gasit pediatra lui, si totul va fi bine.. Cel mai nasol ca trebuie injectabil....nu se poate gasi si unul oral asa puternic/eficient?

Crisu, ma bucur mult ca a fost totul ok la consult (eu eram sigura) si din totata inima va doresc sa va reglati odata si cu somnul
Pentru finuta ta, eu stiam ca antibioticul trece in lapte.....ar trebui sa vorbeasca atat cu medicul care i-a prescris antibioticul cat si cu pediatra. Poate exista si o varianta homeopata.

Lala, vorba lui Crissy, asta numesti tu ca i lipsit putin. Ma bucur mult ca te-ai hotarat sa ne mai scrii, pune mana si mai da raportul ce mai faceti

In rest, nu stiu cand mai apuc sa intru, asa ca....
Alice pentru tine special , sa fii cuminte de Craciun si iti doresc o nastere usoara, bebe sa fie sanatos, mancacios, fara colici si sa ai parte de zile si mai ales nopti bune. Aproape ca am emotii, astept sa vad pozele

Pentru voi toate dragele mele, scumpe doamne si mamici, va doresc un Craciun minunat, cu liniste in familie, sa va bucurati de iubirea celor de langa voi, sa petreceti in tihna. Si sa nu stati prea mult in bucatarie!!!!! Bucurati-va si voi de astfel de momente, brad si de micile cadouri

PS: Pentru cine nu intra prea des pe FB, am pus acolo intrebare&votare - cine merge la MI2. Va rog intrati si da-ti si voi un raspuns. Ca eu sper sa fim cat mai multe!!!!!!!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Paula, iubita, acum fix sa te blamezi pt toate relele iti mai trebuie. Vina ai fi oarecum avut daca ti-ar fi spus medicii sa tratezi si ai fi ignorat, pe cand tu le-ai urmat sfatul(eu chiar si asa as fi inteles retinereile pt anumite tratamente).
Te cred ca esti terminata, ca ai o stare char aiurea, ca bine nu stiu cum te poti simti cand iti vezi puiutul bolnavior, facand injectii , dar de-acum sunteti pe drumul cel bun, o sa vezi ca dupa a 2-a doza de antibiotic deja starea lui va fi cu mult imbunatatita. Te imbratisez strans, putere mami, ca sa-i dai si lui Raul. sa treaca injectiile repede si punem si la bucute, sa doara cat mai putin!

Noi suntem mai bine, V inca tuseste, dar mai rar, nu i-am mai facut badijonaj bucal ca mai tare il deranjam, mai voma, tusea tare dupa, asa ca Stodalul ne-a fost noua de folos. Ma seaca din nou ca eu i-am bagat asa, din proprie initiativa.. again. E drept ca nu tusea asa cand am fost la ea, dar na.. asa-s eu, vesnic nemultumita..
Tusea mea in schimb e mai greu de stapanit, nu tusesc des, dar e cam neplacut.

Ce cozonaci mi-au iesit , super super crescuti si pufosi. Am adaptat reteta de la bunica si m-am inspirat si din reteta de Lauri_ca . Deja masina noastra de paine are nume: Miranda, pai asa un aluat de pufos, ca-ti intrau degetele-n el, cum sa nu-i pui nume? Mai aveam putin si-i faceam si-un masaj si-i dadeam si-o bere.

Va pup dulce, ca tare apropiate va simt si tare-mi sunteti dragi!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Crissy,nustiu de ce imi vine mereu in minte numele Paul,se trage de la Paula sper sa ma ierte ca incurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

intru repede, repede pana doarme tzutzi asta micu...

crispro, ma bucur pt rezultatul de la dr...ti-ai luat o piatra de pe inima!!!!

paula, iubita, imi pare tare rau de Raulica... fii tare si nu te mai invinovati...chiar n-ai de ce...esti o mama super buna, avem si dovezile... stiu ca e greu, dar gadneste-te ca asa se face bine si trec si zilele astea cumva...

bumble, ma bucur ca Victoras e mai bine...sanatate multa, multa iti doresc si tie...

alice, deja am emotii..parca eu tre sa nasc... (bine ca azi mi-a venit CM, ca iar mi-a intarziat cateva zile, cat sa-mi dea peste cap toate...)

io is cam stresata...sa va zic si voua...am fost de dimi cu Eric la ORL, cica are rinofaringita subacuta, (bine, eu una nu sunt sigura de diagnostic, n-are niciun simptom de asa ceva, dar ma rog...ne-a dat Maxitrol pt nas si Bioparox pufuri pe gura(care e oribil, abia i-am dat prima tura...) trebuie sa faca repaus vocal, mi-a venit sa rad...Eric si repaosul vocal!!! evident ca n-am cu cine...asta e cel mai greu...dr zice ca pare sa aiba si un nodul pe corzile vocale, dar care paote fi datorat inflamatiei locale dri si vorbitului tare, strigatului, urlatului, etc. care la noi sunt zilnice si nelipsite!!!!! asa ca am un stres major pana scapam de raguseala si vedem daca mai e sau nu nodulul ala sau ce o fi...

revin! m-ati innebunit cu covrigeii aia...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput