Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
rubia spune:
OK,salutare-salutare
Am ajuns la zi cu cititul si am cate ceva de zis.
1. La multi ani pt alice,puiutz
2. crissy acum am vazut ca ai rezolvat cu eutyrox,deja trimisesem PM .
3.alice ai ajuns deja la "taiere" ,wow
4.iuliana, michelle ,laurika sarcina usoara sa aveti,hai ca poate va prind din urma si eu prin ianuarie.(sa dea DD).
5.am suferit o schimbare de look...m-am tuns si nu putin,am taiat vreo 40 cm.Pun poze pe FB ,am facut ceva acum cu tel ca maine s-ar putea sa nu mai am chef de poze.
6. crispro ma bucur ca te-ai linistit.
Nu mai tin minte daca mai aveam ceva de zis...oricum maine intru iar,parca sunt un pic mai libera pana maine pe la 17.00 cand ma apuc de gatit.
shoshika spune:
dragi mamici,
mi-e dor sa va citesc si sa va scriu!!! dar de unde sa mai iau un pic de timp??!!
va doresc sarbatori fericite si copii sanatosi si va asigur ca sunt alaturi de voi si cand va bucurati de familiile voastre, si cand va este greu...
va pup cu drag!
racusor2010 spune:
neata mamicute dragi
sa aveti o zi frumoasa azi, sa gospodariti bine si va servesc cu o buna si gustoasa
Paula multi lui Raul! a papat ceva?
Alinuta Vichisor tot spre bine?
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
histamina spune:
multam de trecere pe prima pagina.
am descoperit secretul lui Nemesis:
la 1.25 urlete infernale.l-am luat cu mine in pat.la 2.30 a zis papa si a papat 250 ml cereale si a dormit intre mine si taica-su neintors pana la 8.30.
deci strumf nu de foame se trezeste din ora in ora,ci ca sa se asigure ca-s cu el.
problema e ca in pat nu avem loc toti 3,iar tati,cand i-am propus sa dorm eu cu strumf,
crissy77 spune:
crispro, suuuper vesti, ma bucur din suflet ca e totul ok. Auzi, dar tu pe la cat ai inceput sa dormi bine?
Alice, aoleo, trebuie sa scoatem de la naftalina, pfu ca-s pline de praf. Hi, hi, de Sf. Stefan
bumblebee, voi nu aveti batista bb? O poti folosi si tu.
ludmila, sari cu mielul la ginere'meu, ca-l cheama Raul. Paulica e al lui btz. Sustin ceea ce a zis crispro, antibioticul se da minim 5 zile.
lalalaaaa, ai lipsit "un pic"? Treci mai des pe la noi si cu mai multe vesti
histamina, atunci sa doarma el cu strumf
histamina spune:
doarme el cu strumf,dar de supt,cine ii da sa suga???????//
si apoi, nu vrea sa lase nevasta sa doarma in alt pat decat cel strict conjugal.
Mycya spune:
neata gospodinelor!!! sa aveti spor la treaba azi!!!
noi ne-am trezit cam tarziu dar nici nu am de gand sa fac mare lucru, un dat cu aspiratorul, sters praful , facut baia si de mancare doar un orez cu carne pe astazi caci maine mergem la cumnati si stam pana luni. gasim acolo de toate cele
sper sa apuc sa cumpar si bradutul astazi ca de nu ramanem fara
Andra e certata in dimineata asta cu mancarea, nu vrea nimic altceva decat mamaliguta a vazut-o pe masa si numa la aia striga dar nu o vrea in combinatie cu nimic ci doar simpla
Alice doar 3 zile si iti tii puiul in brate ce emotii!!!! abia astept sa scuturam pe aci toate motatele
Histamina pai sotului tau ii place ca sta treaz strumful asa mult pe noapte si ca nici tu nu te poti odihni? odihna voastra si buna dispozitie e importanta nu ca pleci acu din patul conjugal ca doar nu ai pleca de tot
trebuie sa elimini macar problema asta din toate celelalte care le mai ai.
aa...si saratelele....nu am inteles deloc cum le faci tu
Rubia sa te ajute Dumnezeu sa vina bebe cat mai repede
histamina spune:
proces tehnologic OPERATIUNEA SARATELE
se amesteaca toate ingredientele.se lasa la dospit 30 de min,la cald. se rup bucati din coca si se fac bilute de marimea unei nuci.exista un aparat special,il gasiti la tiganii care vand tingiri,ceaune etc. se pune in mijlocul dicului(sunt 2 discuri de tuci legate cu o balama si au o coada cu maner.sper ca am descris ok). se pune direct pe flacara masinaria ,7-8 sec pe o parte, 7-8 sec pe cealata parte si asa iese forma rotunda,consacrata.
e varianta d epe vremea bunicii,dar ies fantastice.
nu mai retin cine a pus untura.cand vrei ca un aluat sa fie sfaramicios pui untura, cand vrei sa fie frage,nesfaramicios,dar crescut bine,combini doua tipuri de grasimi:vgetala(ulei,pt mine margarina nu exista) si animala(unt,untura).
crispro spune:
Neata!
Am pus copilul 20 min la desene si am spalat baile. In rest nu mai pot face nimic ca is tot cu el. Vedem cand doarme...
Crissy, eu pana la 3 ani am dormit rau... Deci mai am un pic de tras cu V :)
Sa-l ajutam pe Alex
coteasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fete, care stiti, o finuta de-a mea cu bebe de 2 sapt, alapteaza, are infectie urinara. Poate lua antibiotic?? Are ceva cu lapticul? Sau sa se pompeze si sa arunce? Merciii! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
io stiam ca nu-i bun la bebe! sa incerce ceva homeopat, sau sa se mulga si sa arunce! sanatate!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor