Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
puiutz_mic spune:
Alice, daca tot vine feciorasul de Sf. Stefan nu-i puneti numele Radu Stefan? Sa se ia de mana cu al meu Nastere usoara draga noastra si recuperare rapida, bebe sanatos si voinic si laptic din plin!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crispro spune:
Bumblebee, ma bucur ca e mai bine Victor, dragul de el. Mare noroc are cu o mami asa optimista si rabdatoare, si iubitoare!
Ludmila, nu de mult il auzeam pe un farmacist zicand ca un tratament cu antibiotic de mai putin de 5 zile face mai mult rau decat bine, ca nu isi face efectul, ci doar deranjeaza stomacul. Acuma nu stiu... Ma bucur ca va reveniti si voi!
Fete, care stiti, o finuta de-a mea cu bebe de 2 sapt, alapteaza, are infectie urinara. Poate lua antibiotic?? Are ceva cu lapticul? Sau sa se pompeze si sa arunce? Merciii!
Aaa, si am uitat sa zic mersi si de sfaturile cu vanataile in masaj. Ioi, arat ca batuta, is vanata in minim 10 locuri si urat de tot. Nu mai zic cat m-am vaitat atunci. Dar data viit ii zic sa o lase mai moale.
Paula, cum a fost ziua?
Sa-l ajutam pe Alex
lalala13 spune:
lipseste omul un pic si va descopera gravidoase pe toate!
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL PENTRU BURTICI SI PENTRU CELE PROGRAMATE LA TAIERE se stiu "ele"
Va urez din tot sufletul sa aveti sanatate si liniste sufleteasca, este atat de important !
Sarbatori Fericite va urez si va transmit ca nu v-am uitat!!!!
ludmila_p85 spune:
Felicitari Crispro ca nu are nimik Vladut!!!! bravo,bravo si pentru reusitele lui motrice
Alice_Elena spune:
Simona, sarbatori fericite si voua!! chiar ma gandeam la tine zilele astea. Mai zi-ne de voi
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
ludmila_p85 spune:
Multumesc Crispro, ma bazez pe tine,tratam deci 5 zile! im incredere si in tine si in farmacist
Bumblee,ma bucur ca Victoras se simte mai bine si se catara peste tot,inseamna ca-si revine
racusor2010 spune:
buna seara
Cris ce ma bucur de vestile bune!! de acum poti sa stai mai relaxata mami
Alice ce putin mai este
Paula cum mai e Raul? sper ca a papat mai bine azi
Alinuta ma bucur ca sunteti mai bine
ma duc si eu la nana, ca am terminat de strans pe aici....
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Marti la 11:00 sunt programata la taiere :D |
ne pregatim de pe-acum
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)