Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

sunt atat de obosita incat nici sa ma exprim nu mai stiu. parca am facut romana cu "femeia de servici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, ma bucur din suflet ca e ok Vladutul tau!

oana, mai pui o data reteta de saratele? maine incerc si eu sa fac, plus o prajitura si o salata de pui cu ceva...mai mult nu cred ca reusesc cu copiii pe cap.

histamina..sry, da eu nu inteleg din reteta ta cum se fac saratelele..adica cum le intind, cum le tai..cum rotunde, bilute? ca saratelele sunt intinse..ce masinarie pt saratele..exista asa ceva? apoi eu n-am..n-am facut niciodata

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Victo intra pe FB - am pus reteta acolo + poze cu ce mi-a iesit mie

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mersi. nu mi-era deschis fb.
senty si eu ma simt tare obosita..nu stiu de ce..n-am energie asa..ma rog..ma duc sa pap ceva, ca mi-e cam foame. mananc tare aiurea..prostioare..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

paula, cum mai sunteti?
bumble?

cristina, ma bucur ca te-ai linistit cu vlad. n-am inteles legatura dintre dezvoltarea motrica si somn.. consuma prea putina energie sau cum?

noi suntem bine, rezultatele testului non stres au fost bune, colul inca e inchis dar mai moale.. am stabilit cum va ziceam pe 27, de sf stefan poate il si numim stefan, cine stie

deci AMR 4 zile

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Aliceeee, iuhuuu, scoatem motatele in curand! Super! Hihi, sa vad acum ce nume ii puneti.

Dr a zis ca e posibil ca dupa ce se simte el independent de tot, sigur pe el, si pe ce poate face, posibil sa doarma mai bine- posibil sa existe si o frustrare acum la V. El acum repeta in alea 2 ore cat sta treaz tot ce invata peste zi- ridicari, mers in 4 labe, sunete, cuvinte. Dar oricum, progresele is uriase. Si e atat de incantat cand vede ca se poate prinde de orice si se poate ridica, chiuie, se aplauda, rade mereu. Stiu ca la Mi era Vlad foarte marait, atunci mergea de o manuta, inca nu ii pusesem ham. si era vesnic marait- pe jos nu vroia, in brate nu. Si imi zicea Tina ca asa fusese si Raducu pana si-a dat drumul si a mers singurel. Si asa e. Asa ca Vasi mereu aminteste de Tina, zice ca bine a zis.

Merci inca o data, fetelor! Asa imi sunteti de dragi, manca-v-ar mama pe voi de mamici frumoase!

Noapte buna sa aveti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu, ce ma bucur ca totul e bine! Nici nu avea cum sa fie altfel!

Noi cred ca incepem sa ne indreptam, cel putin V a fost azi muuult mai sociabil, tuseste mai putin, e din nou peste tot.
Am mpodobit bradul, V il jumuleste rau de tot, trage de globuri, de ghirlande, bradul e legat , ca altfel nu ar rezista cu tornada mica in casa.
Sper sa o tina tot asa, sa se vindece complet, ca tare a sufeit si ne-a sfasiat sufletele.
La mine mucii ingalbenesc, aseara am facut febra, mica, (dar eu am facut febra de-a lungul vietii pe numarate) ma chinui sa-mi suflu nasul, ca tot am o retinere cu operatia, ma abtin cu tusea si stranutul cum pot, dar per total sunt bine.
Operatia pe exterior arata din ce in ce mai bine, in afara faptului ca e stramb buricul taieturile deja s-au mai strans, o sa fie perfect pt etalat. Burta s-a mai retras, inca e, dar acum par a fi doar colacei.

Alice, de abia astept sa agit motatele!!

PS: Mi s-a acrit raaau de Poiana

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Cryssy,ne-a dat preventiv pentru diaree,merci ca mi-ai reamintit!!!!

Mergi la inceput

Bravo Elise !!! fata desteapta
Noi simtem mai binisor!!! Mucii se mai raresc,tusea dispare cit vezi cu ochii! medicul mi-a zis sa-i dau 5 zile antibiotic,da eu nu vreau sa bag atita in el,ii mai dau si miine(3 zile) si cred ca e suficient.voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Citat:
oi suntem pe nicaieri. Stiti ca duminica v-am zis ca ne luptam cu 2 viroze si cea respiratorie si enterocolita.
Bun, tratamentul in mare parte a fost doar pt enterocolita si acum viroza respiratorie isi face de cap.
Pb mare a fost ca pediatra lui nu e disponibila. S-ar putea ca maine sa ne putem vedea si din cauza asta am fost tot la urgente si ne-au consultat 1000 de dr. Si fiecare cu parerea lui si fiecare a tratat enterocolita.
Aseara Raul respira f greu.Imbraca copilul, du-te la urgente. In sfarsit dupa 5 zile s-au facut analize. Totul ok, putina anemie, ccea ce e normal , el nu mai mananca de sambata. Una peste alta, complicatii ap respirator, bronsiolita. Scoatem siropul de tuse si dam antiinflamatori si aerosoli.In spitali-am rugat sa-i dea injectie copilului, ca nu mai puteam sa-i dau pe stomacel inca un medicamente. Oricum urlete si la tras sange si la injectie. Bun...ajungem acasa, dam iarasi gramada de medicamente si culcat.O noapte extraordinar de buna, respirat ok, nu muci, nu tuse. Dar nu mancat. I
Ieri a baut 100 ml lapte dimineata si soldateii de paine 5. Atata toata ziua. L-am trezit la 4 dimineata si a baut 120 ml lapte. Azi dimineata a mai baut 120 ml lapte si 6 soldatei paine.kk nu a mai facut, ca nu are ce.
Si am inceput sa-i administram medicamentele. 1, 2, 3, 4 si m-am saturat. Am luat copilul si fugi iar la spital sa-i dea injectie, macar nu mai trece prin stomacel. Dr de familie fiind dupamasa, imi tb reteta pt injectiile cu antiimflamatori.
La spital alt dr. Care imi spune ca el crede ca e pneumonie. Deja ma vedeam internata in spital cu copilul de Craciun.
Facem Raze. Nu are pneumonie, dar nici bronsiolita. Sunt terminata. Nu mai stiu ce sa fac , ce medicamente sa-i dau si ce nu.Am ramas cu antibioticul si cu cele pt protectia stomacului si de hidratare.
Raul e alb de palid, de abia se tine pe picioare, maraie incontinuu, nu mai pot sa plec de langa el, ma tine de mana mereu. Nu am crezut ca poate fi asa greu sa fii mama.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Uff Paula,ce greu va este acuma,mii mila de Paulica ca zici ca nu maninca nimik,e fr greu sa fii mama,dar o sa ne descurcam cu totii pina la urma,Multa sanatate va doresc!!!

Mergi la inceput