Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
Alice_Elena spune:
si cate vor mai zice de acum incolo
fete, va multumesc de sustinere si incurajari.
paula, meriti bataie.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
adrianaBuc spune:
crispro, tare ma bucur ca e vine V. Daca incepe sa si doarma bine, te-ai scos.
alice, ce putin mai e!
paula, vai dar chiar dati din una in alta. Cred ca e normal sa te pierzi cu firea cand de vorba de copilul tau. Nu te invinovati aiurea ca nu stii daca nu ar fi facut oricum pneumonie. Sa speram ca dupa tratamentul asta se va face bine.
eladea, chiar asa?! cum il convingi sa taca? Un pupic pentru Eric sa se faca bine repede.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu
Alice_Elena spune:
are cineva masina de paine panasonic? n-am lingurita si nu stiu cat inseamna in retete
ainotna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena are cineva masina de paine panasonic? n-am lingurita si nu stiu cat inseamna in retete Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+ |
Eu am masina de paine panasonic. Nu are lingurita speciala, tu asta intrebi? Eu pun cu lingurita normala, de ceai. Sau nu am inteles eu ce intrebi?
ochidut spune:
Pe mine m-ati inebunit cu masinile de paine!!! Asa ca gata am decretat, iau si eu!! Dar nu pt mine, ca ma stiti lenesa, ci pt mama.....ca poate se plictisea si nu avea ce face prin buctaarie
Nu-mi vine sa cred cu Amazonul!!!! Si noi am comancat la inceput de decembrie
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Mai, am un copil la pensiune asa bolnavior, a tusit pana a vomat. Cine stie ce are, maica-sa cica :"e usor racit", dar mi-a dat sa ii pun antibiotic la frigider. O fi vreo bronsita sau eu stiu......
Toti ceilalti parinti si-au luat copii de langa el.....dar ideea e ca unde sa se duca....ca copilul asta statea lipit de locul de joaca, mai vroiau si altii . Maica-sa nu l-a luat sa il duca in camera,nici mana la gura nu si-o punea..... Si oricum, chiar daca nu stau in aceeasi loc, tot ii zboara microbii prin sala...Nici nu stiu ce sa fac .....ma gandesc si la Larisa , ca tare nu as vrea sa ia. Of, ce ma enerveaza Nici nu pot sa o tin numai la noi in apartament, as vrea sa se bucure si ea de luminitele din sala, sa se joace cu ceilalti copii. Paul ma intreba daca nu ii putem da ceva preventiv
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
Anca, ai inteles perfect. Masina asta pe care o am eu SD 255, e de fapt a lu soacramea si mi-a dat-o fara accesorii. In carte scrie ca avea un pahar pt lichide si lingurita pt drojdie, sare, zahar etc. Da nu scrie si cat inseamna o lingurita dinaia. Am folosit o lingurita de ceai. Sper sa iasa ceva
Cum sunt baietii?
Oana, e naspa, ce sa zic. Si pt bietu copil sa il izoleze, dar si pt astialalti sa se imbolnaveasca. Preventiv nu stiu decat oscilo si vit C.
Eu am luat masina de paine imprumut ca vreau sa fac cozonac si sa nu stau in picioare prea mult. A zis soacramea sa o pastrez ca ea nu o foloseste dar cred ca i-o dau inapoi ca nu stiu ce timp/chef voi avea de ea. Si am zis sa incerc si o paine simpla daca tot o am sa vad cum e.
ainotna spune:
Sasha a avut putina febra aseara, 37.9, nu i-am dat nimic, nu stiu daca de la raceala sau de la masele, ca ii ies vreo 4 plus doi dinti(sau 3..). Asa nu tuseste, are doar cand plange muci, numai ca toarce cateodata cand respira
In seara asta au fost Bogdan cu Sasha la colindat pe la rude, s-au intors cu porbagajul plin Mie deja mi se face rau cand vad jucarii, nu stiu cum o sa supravietuiesc acestui Craciun...
Am facut bradul in seara asta si Sasha a incercat o singura data sa traga de un glob. S-a comportat peste asteptari
Cam asta...
rubia spune:
Si noi ne aflam la cap surprize.Azi la masa de pranz deja mi se paruse ca mancase mult si i-am zis deodata:"Gata nu mai mananci,e deja mult"si la care ea raspunde sec"Ba da"am inceput sa rad si s-o pup ca ea a priceput si a stiut sa si raspunda...eu o pupam si ea radea.
Am terminat de facut prajiturile,salata de vinete,mai fac si de telina,maine.Sarmalele le-a facut soacra-mea,piftele maine.Bineinteles mai am de luat legume si fructe din piata maine.
Si ziceati mai devreme:nici eu nu am luat nimic pt fii-mea inca,pt restul am luat,am ramas doar eu si fii-mea sper sa nu ne lase mosu' fara cadou...
pup