Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici dragi sau buna dimineata
Am intrat pe fuga sa va urez Craciun fericit!!!
Noi acum am terminat de facut bradul. Maine dimineata plecam spre munte si ne intoarcem pe 26.
Va imbratisez cu drag si sarbatori cu bine!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
palomina spune:
Crissy, merci mult de indicatiile ref la papanasi -o sa pun si eu din ochi ingredientele, vedem ce-o iesi !
Crispro, ma bucur mult ca ati primit vesti bune de la medic!
Alice, nastere usoara si recuperare rapida!
Paula, multa sanatate si putere sa treceti si peste hopul asta cu Raul !
Bumblebee, ce bine ca Victor si-a mai revenit!
Am reusit si noi azi sa terminam prin casa, iar am mutat mobila dar e asa bineeeee. Am avea loc si de brad dar am ajuns la concluzia ca e prea cald in casa si se ca usca instantaneu, plus Antonito care sigur si-ar face de lucru cu el ... Asa ca o sa -si gaseasca masinutele de la Mos pe covorul de joaca in ziua de Craciun
Nu mai stiu daca maine mai intru, asa ca va spun si eu
Craciun Fericit alaturi de familiile voastre ! pe fiecare in parte, fete dragi !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
rodyka spune:
mamici dragi, la ceas de noapte am terminat si eu ultima prajitura... mai am maine de facut salata de boeuf, ciupercile si sarmalele (astea le face mama), pus perdelele, impachetat cadouri si depilat. toate astea dupa ora 15 cand ajung de la munca, sper sa ma incadrez, ca mobilizez toata casa...
am intrat cu gandul sa va mai pove de noi, de Isa... dar acum am vazut cat e ceasul si m-am cam ingrozit, maine seara voi casca intruna in timp ce trupa va colinda si se va distra...
crispro, neaparat sa-ti spun ca ma bucur ca e ok Vlad desi eu speram sa-ti dea si o solutie, nu doar o explicatie dr de la Cluj . asta cu rabdarea e o solutie pentru cateva saptamani, sa zicem, dar pentru ani de zile... multa putere, mami
paula, pe mine ma ia cu fiori cand citesc prin cate treceti . cand ma gandesc ca eu ma dau de ceasul mortii pentru o pata pe obrazul Isei mi se face rusine .Raul e superb imbracat in mosh calare pe zebra (pardon, pe ren!). sa va aduca DD multa sanatate
eu nu stiu cum si cand mai reusesc sa intru, asa ca va urez un Craciun de poveste , linistit si frumos, cu multa dragoste si bucate alese.
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
giorgia23 spune:
Neata fetelor
Cris ce ma bucur ca totul e bine cu V...oricum noi stiam ca asa e...si ma bucur si pt progresele lui
Alice wow inca putin si scoatem motatele
Paula multa sanatate lui Raul ...si tu mami nu te invinovati ca nu ai de ce
De aseara e si Antonia cu muci...a dormit cam rau ca nu putea sa respire...am inceput cu imunorezistan si ser plus aspirat...offf asta lipsea de Craciun...sper sa fie bine...acum nu stiu daca sa o mai duc sau nu la mama
Fetelor va urez si eu Craciun Fericit plin de bucurii,pace si multa sanatate