Buburuze - LMA Alexandra-Maria,David!!(119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mamicute si buburuzute,

Va urez de pe acum UN CRACIUN FERICIT, LINISTIT si UN AN NOU CU SANATATE, BUCURII MULTE!!
Pentru noi toate 2011 oricum va ramane mereu un an special, un an plin de fericire, va pup din tot sufletul si va doresc sa petreceti foarte frumos!!!

Noi o s apelcam maine spre Braila si Galati, Bunu inca e grav, dar a dat ceva semne de bine, a intrebat de tati, a papat iaurt, oricum vom fi acolo pt ca tati sa fie alaturi de el, indiferent de cum evolueaza situatia.

Va pup, va doresc tot binele din lume!!

La multi ani puilor ce vor face un anisor pana voi reveni eu pe forum:
TUDOR
IRIS
RAZVAN si ROBERT
REBECCA
NATALIA
STEFAN
IRINA
TUDOR
ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Alexandra!
La multi ani David!
Sa cresteti mari, sa fiti iubiti si fericiti!

Deci sa-mi dau cu presupusul. Eu cred ca pentru Dedicut a fost Craciunita Lorich!

Si mie imi place mai mult pe forum, pe FB nu am timp sa citesc tot. Cum ati spus si voi, nici nu mai stiu unde am ramas, reiau pasaje deja citite si ma enervez si tot asa pana ma las pagubasa.

Noi am avut o noapte de groaza, iar, a treia la rand. A tusit piticul ca ziceam ca-si scuipa si plamanii. Acum doarme saracul ca e terminat si el de oboseala. Aici nu se da nimic de tuse copiilor sub 6 ani. La Patrick aveam niste supozitoare, acum am citit ca nu prea sunt indicate nici alea, insa cred ca azi trimis soata sa-mi ia o folie ca nu mai rezist psihic. N-are nimic altceva decat tuse si atat. Tuseste pana vomita bietul copil.

Cel mare e in verva, are azi spectacol de magie cu un clown si maine petrecere in pijama cu Mosul, aici nu sunt serbari si tare bine imi pare, nu toti copii se simt in largul lor sa performeze in fata publicului, ba chiar pentru unii e mare stress, cum era pentru mine cand eram mica. Si Patrick e cam la fel. Nu poate performa la comanda niciodata. Maine il imbracam in pijama si o sa vina Mosul si o sa le dea cadouri, ei o sa cante vreo 2 colinde si asta va fi "serbarea" lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

my goddddd

cum? de unde??cum???

cum de ai ghicit?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mamicute si buburuzute,

Va urez de pe acum UN CRACIUN FERICIT, LINISTIT si UN AN NOU CU SANATATE, BUCURII MULTE!!
Pentru noi toate 2011 oricum va ramane mereu un an special, un an plin de fericire, va pup din tot sufletul si va doresc sa petreceti foarte frumos!!!

Noi o s apelcam maine spre Braila si Galati, Bunu inca e grav, dar a dat ceva semne de bine, a intrebat de tati, a papat iaurt, oricum vom fi acolo pt ca tati sa fie alaturi de el, indiferent de cum evolueaza situatia.

Va pup, va doresc tot binele din lume!!

La multi ani puilor ce vor face un anisor pana voi reveni eu pe forum:
TUDOR
IRIS
RAZVAN si ROBERT
REBECCA
NATALIA
STEFAN
IRINA
TUDOR
ANDREI

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Craciun fericit si voua, si un An Nou plin de bucurie si sanatate. Multa sanatate lui Bunu si ne rugam pentru el sa se faca bine sa ii vada nazbatiile maslinutei Ana. Drum bun.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lorich sarna de urare

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Dolores, pe ce rationament ai mers de ai ajuns la concluzia ca Lorich e craciunita mea? Nu de alta dar e bun . Pentru ca am zis ca are un copilas mai mare care a ales cadoul pentru Alex?
Lorich, te pup, sa va intoarceti cu vesti bune!

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

1. Fursecuri (cand vine vorba de dulciuri, eu ma gandesc la Lorich, hihihihihi si stiu ca a scris ea la un moment dat ca facut cadourile de Craciun, adica fursecuri si mi-a picat imediat fisa)
2. Jucarie aleasa de copilasul mai mare.

Hehehe, nu degeaba am citit Agatha Cristie de la A la Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Lori, SARBATORI FERICITE, PLINE DE PACE, VESTI BUNE, IUBIRE MULTA MULTA SI ODIHNA! Sanatate multa socrului tau!! Sa ne revedem (recitim) sanatoase! Cand te intorci?

Fetelor, multumesc de raspunsuri. Eu apartin de AJPS Valcea, il voi ruga pe socru-meu sa mearga sa intrebe.

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Lori - multumim de urari!

Sarbatori cu vesti bune, pline de lumina si bucurie iti doresc! Si multa sanatate in primul rand!

Doloress ce detectiv esti:)))) La mine cine e?...

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

LORICH, sarbatori cat mai bune, multa sanatate, un an nou cel putin la fel de bun ca asta care trece. Sa ne auzim cu bine!!

Tunde, eu folosesc de ani de zile un program f usor numit ACDSee...Cu torent il poti gasi cu tot cu licenta. Cu el ma uit la poze, cu el le maresc, le micsorez, scot ochi rosii in cateva secunde.

Eu tot fara aviz!

Mergi la inceput