Fluturasi de Martie Aprilie 2011(101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Multumesc fetele.

Miki, cred ca voi apela la ce am gasit si eu pe net, desi as fi vrut ceva recomandat...imi promisese cineva ceva, dar vad ca n-am nici o veste. Asta e, oof.Din pacate avem o problema urata, dar nu vreau sa vorbesc despre asta acum....

Va urez si eu tuturor sarbatori fericite, sa fiti sanatosi si fara probleme, cu DUmnezeu alaturi.
Strumpfi, calatorie frumoasa, Lavi, felicitari pt casuta, Ailed, Mada, sanatate la pui, Catank,Happy, Roxy, Lalely, scrish, Alina, Mary, Ioana, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Multumesc fetele.

Miki, cred ca voi apela la ce am gasit si eu pe net, desi as fi vrut ceva recomandat...imi promisese cineva ceva, dar vad ca n-am nici o veste. Asta e, oof.Din pacate avem o problema urata, dar nu vreau sa vorbesc despre asta acum....

Va urez si eu tuturor sarbatori fericite, sa fiti sanatosi si fara probleme, cu DUmnezeu alaturi.
Strumpfi, calatorie frumoasa, Lavi, felicitari pt casuta, Ailed, Mada, sanatate la pui, Happy, Roxy, Lalely, scrish, Alina, Mary, Ioana, va pup pe toate

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

sa dea Dumneeu sa rezolvi problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara feteleeeeeee

simona multi pupiciiiiiii
pe mine m-ai uitat??????????
e atat de grav de cu altcineva nu se poate vb decat cu un psiholog????

strumphuleeeeee
azi am fost la cumparaturi
si am paradit toti bani
ahahahahaha
asa ca banuiesc ca de data asta pica totul
offfffffffffff
mort de nerviiiiiii
da nu am avut incotro
sa te distrezi frumos la socrela
si sa primiti de craciun de la ea ce va doriti

am avut de luat cadouri pt doua nasici mici
si pt finuta de aici
si pt nepoteii batranicii care mai ramane cu fetele mele
si tot asaaaaaaaaa

da nu imi pare rau ca doar e craciunul

am mers in Z mada
si le-am intrebat de reduceri
si nu stiau nimic
au ramas surprinse
cand au auzit
ahahahahha
astia din constanta sunt incuiati raqu
deci sa vedem ce zic

delia sanatate multaaaaaaaaa
antonia a luat 7 zile cedax
si mai tuseste inca
ii dau eurespal
si aerosoli cu dexa
si tot mai tuseste

maryM85 ai grija ca mucii astia care nu ies se pot suprainfecta
si poate pati ca si noi acum
nici un simptom
nici un muc
nici o tuse
si a facut febra
si i-a trecut f greu
inca mai tusim
deci daca ai vreo banuiala
sau ceva febra
mergi cu ea la medic
si zii ca s-a innecat cu mucisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

Nu am apucat sa intru deloc azi...ne-am trezit la 10.00 si apoi am tocat legumele pt salata,bagat sarmalele la cuptor (facute de mama..nu de mine),facut crema pt eclere..scos David afara,primit colindatori...destule pt azi!!!

Maine mai fac un pic de curatenie si gata!!!

Madutza..nu dureaza mult cozonacul!!Ce sfat ti-as da,este sa pui mai putin zahar la caramelizat in cratita.Al meu s-a lipit ca a ramas prea mult zahar pe fundul cratitei!!Cred ca de gustos este tare gustos si dureaza putin!!

Simonacip
...mami suntem alaturi de tine.Sa dea Domnul sa se rezolve problema si sa gasesti exact persoana potrivita!!!

Strumfy
..drum bun si un mini sejur placut!!Oricum stiu ca ne vei scrie de acolo detalii,asa ca le asteptam!!

Roxy
..si mie imi place poza cu doza..este tare simpatic D,el vrea sa bage orice in gura!!
Viss..nu am citit nimic de la voi???Ce faceti?A luat tati concediu si sunteti toti,sau nu ati avut timp???
Miki..pupici!!
Lavi..pupici!!si eu va apreciez pe toate care va descurcati cu 2 copilasi,iar L al tau este un cuminte si un scump!!!Iti dai seama daca aveai un bebelus mai rau???Eu una abia fac fata cu David,iar cd plec la serviciu cred ca o sa fie totul vraiste prin casa..Mamicile de bb2 sau 3 pt mine sunt niste mame eroine!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Delia..sanatate!!Hai ca tb sa va faceti bine...Sotul tau se pricepe la Craciunit???Maine si la noi vine nasul sa faca pe Mosul..cred ca o sa planga Dav!!

Cami.

Ally

Mergi la inceput

yasmi cat despre stat acasa permanent cu doi copii
asa sunt eu cu fetele
toata ziua am cate ceva de facut
nu am timp de mine deloc
da mai am rabdare pana la vara
ca vor fi mai maricele
si va fi ceva mai usor
ce frumos ca aveti casa aproape gata
doamne ce fericire sa ai casa ta
eu vb ca stau in casa de serviciu din pacate

Mergi la inceput

lalely pupici si de la mine
hai lasa ca te vei descurca si cu doi
nu urmezi tu la gravidute dupa alina06??????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

lalely pupici si de la mine
hai lasa ca te vei descurca si cu doi
nu urmezi tu la gravidute dupa alina06??????

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Cami as vrea eu sa urmez...dar nu acum!!!
Mi-ar place sa imi mai surada sansa inca odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am reusit si eu sa va citesc si asa m- am intristat.Offf SIMO iti doresc sa treceti peste toate problemele cu bine.

ALEXINA CAMI,STRUMPHY SI MADUTA va multumim din suflet ca v- ati gandit la noi.Temperatura nu mai face, dar acum mucii din ce erau de curgatori ca ii intrau in gurita,acum nu mai vor sa iasa.Ii uraac de- a dreptul.

VESTE MARE,VESTE MARE lrintul meu a inceput a merge de- a busilea.Am plans de fericire cand l- am vazut, e mortl cum sta cu fundicul lui superb in sus, imi vine sa il mananc.In seara asta am mai reusit sa il decalotez.Mamicilor cu baierei voi cum stati la acest capitol

Aseara am fost la cumparaturi, azi am fa ut curatenie si pe seara am dus daruri unor copilasi amarati, v- am mai spus eu despre ei, iar maine cozonacim cu totii si ma vopsesc si eu, ma imbaiez

Lui Rares trebuie sa ii dea dintisorii de sus va sunt asa de umflati si el e cam marait, mai ales seara, dar il trateaza mami

HAPPINESS si voua va dorm un Craciun fericit si linistit.Multe imbratisari din partea noastra

STRUMPHY ati ajuns cu bine?Cum a fost drumul penrru piscoata? Nu mai stiu cui mai trebuia sa ii scriu, asa ca va uram si noi, inttreaga familie un Caciun de poveste cu multa sanatate si intelegere!Sper sa mai apuc sa intru

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely te vei descurca! suntem mamici si trebuie sa ne descurcam!

offf simo, este vorba despre vreunul dintre copilasii tai???oricand vrei suntem aici sa te ascultam si sa iti fim alaturi! te imbratisez cu drag mami frumoasa!

daaa cami uite pe tine nu te pusesem in lista cu mamicile care stau in permanent cu 2 bebei acasa!

mary eu NU suport matzele!!

strumf ati ajuns???

roxy uite este primul Revel in care nu imi doresc si "nu ma agit" sa merg undeva....pana acum era jale daca nu mergeam la restaurant (distractie, muzica, prieteni)....anul acesta chiar nu imi doresc !!!voi??

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput