Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, la seniblu in suceava nu au medicamentul, de nici in gramaj. In schim au la Dona, varianta 100mg, in suceava, la ambele farmacii Dona - si eu tot la Dona am gasit in Zalau.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crispo- sa veniti cu vesti bune de la doctor
eu stiu ca masajul anticelulitic nu trebuie sa doara si sa lase vanatai...asa mi-a zis medicul dermatolog...am mers dupa ce am facut si eu masaj anticelulitic cu vanatai si am facut eruptie de vase pe picioare asa ca mare grija.
bravo lui Vladutz pt progrese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
azi aflu rezultatul al germana!

la multi ani puiutz pt ieri!

ei,da,se mai intampla si credeam ca mie nu mi se va inampla.am clacat.am avut 3 nopti consecutive cu max 2 ore dormite,intre timp am taiat si transat si pregatit un porc de 120 de kg si ieri am clacat.
am ametit,nu puteam nici sa respir, nici sa mananc.
cu chiu cu vai m-a scos sotul din casa la stomatolog unde, minune,chiar mi-am pus o plomba.a fost super prietena mea,mi-a spus ca e cadou de mos si nu platesc.
o plateam oricat,important e ca a avut disponibilitatea s aimi lucreze.

azi noate a marait,plans mancat de la 2 la 3.30.am dormit de la 3.30 la 7.30,ceea ce mi s-a parut enorm.
strumf e fenomenal.se joaca,rade,vb,se catara,e o minune.am spus ca daca nu era al meu,il infiam.il iubesc pentru ceea ce este el,pentru ca e minunat si abia astept sa il descopar cum infloreste,minunea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Crissy si eu zic tot ca si crispro. Mai bine zi tu aici de ce ai nevoie si noi sa luam sa-ti trimitem ca peste 2-3 saptamani poate nu se mai gaseste deloc. Si lasa jena ca nu-i nici un deranj, ce mare lucru o fuga de 5 min. pana la farmacie si posta.

Moamaa de ce bunatati vorbiti voi aici! Meniul meu e mai dietetic (deh sufera baba) iar la facut prajituri sunt afoana rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ludmila, da, au fost tare haiosi baieti cum se pupau, atunci cand il cert pe unul din ei se vede ca sunt frati si eu ii incurajez sa faca asta, se impaca unul pe altul, adica albert il pupa pe teo, teo il maingaie pe albert si face orice ca albert sa rada.

Eu ii las si-mi si place, ca sunt frati, imi doresc foarte tare sa aiba o relatie buna toata viata. Si fac si eu tot ce pot pentru asta. Deci partea cu pedepsitul are acest beneficiu la care eu nu m-am gandit, ii face sa fie uniti. Bine, acum nu te gandi ca pedepsele astea sunt cine stie ce, pentru albert inseamna indepartarea de locul faptei, adica el are o placere, arunca biberonul sau jucariile, dar le arunca, apoi asteapta reactia sau il trage de par pe teo, rar, dar atunci cand se intampla, il iau pe albert, ii explic ce nu a fost bine si cum trebuie sa faca si il tin mai intr-o parte a camerei, unde nu sunt jucarii, pentru 1 min.
Atunci cand sunt nervoasa pe bune, tip, stiu ca nu e o ok, dar nu-mi iese mereu sa fiu calma.

Au inceput sa se joace, acum se alearga cu niste perne in brate prin casa. Si rad in hohote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am fost asa de zombie ca pe 18 dec ,mi-am amintit abia seara ca e Sf Mc Sebastian,deci e si onomastica strumfului!
mama denaturata.

Mergi la inceput

Crissy, dar in alte farmacii sau pe net se gaseste eutiroxu? Vrei sa intreb la noi la farma cand ies?

Paula, ma bucur ca puiul tau e mai bine. Nu m-am suparat eu, mi-a fost sa nu te fi suparat eu pe tine, ca stiu cum e cand nu mai poti si se gaseste cineva sa-ti dea sfaturi. Eu ma gandeam la noi, ca desi era viral, i-au dat un antibiotic puternic, de la care a facut si alergie si s-a umplut de bube, Ma bucur ca sunteti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neata.
Crissy, daca nu reusesti, am pe cineva care distribui medicamente, la el tot timpul am gasit ce nu era in farmacii. Daca nu gasesti, te pot ajuta si eu.

Aseara Raisa balea f tare si ma gandeam ca iar ne iese ceva prin guritza, atunci ne curg noua mucisorii. Mai trebuie sa iasa caninii de jos, dar nu ma pot apropia sa ma uit sau sa pun mana in gura ei.

Cand s-a nascut, a primit de la mami o pereche de cercei din aur alb (nu imi place cel galben) cu diamant, superbi. I-a cazut unul la cresa intr-o zi, mi l-a adus sotul acasa dar l-am pus atat de bine ca nu il mai gasesc. Acum 2 saptamani i-am pus alta pereche, si i-a dat singura jos, in 2 minute. Aseara m-am dus sa ii iau alta pereche, am chinuit-o saracauta sa ii pun in urechi (tinuta fortat), dar era atat de mandra dup-aia ca tot la oglinda era si punea mana pe ei. Sper ca vine cu ei acasa

M-am trezit la 7.15, am strans de prin casa si acum vreau sa merg in oras sa rezolv unele "treburi": mai am de luat un cadou pt nasi, ciorapi Raisei pt Craciun, cadou sot, sa imi comand ceva aranjamente pt Craciun si sa ma duc la o tipa sa ii duc o cutie cu de toate (se strang lucruri pt copiii din spitale, parasiti).

Diseara mergem sa vorbim cu Moshu', sa stabilim ora la care vine.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Crissy, da, sunt tare haiosi, acum de cand ii mai las se joace singuri. Incerc asa sa le organizez reprize de cateva ori pe zi cateva minute. Azi dimineata, teo, zicea, mami albert a aruncat biberonul, dar sa nu-l certi ca e si el mic si invata sa fie cuminte. Apoi zice, mami si eu sunt mic si invat si eu sa fiu cuminte. Si m-am prins si l-am intrebat ce s-a intamplat- zice- am varsat un pic de lapte pe jos, toata cana. Eu m-am dus in bucatarie sa le mai aduc ceva de papa. E baiat destept, ce sa zic, intai m-a inmuiat sa zic eu ia uite ca baiat bun e si milos e teo, apoi mi-a trantit ce a facut el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

off sarmanelul Sasha sa treaca raceala asta blestemata!!! nici nu mai duc contul a cita oara a racit feciormiu anu ista

Ludmila,mamica lui Vladut

te inteleg perfect ca si noi suntem in aceeasi situatie. luna si raceala. acu iar a inceput sa sranute si sa tuseasca. muci nu are inca dar am inceput sa-i dau imunorezistan. poate scapam fara antibiotic tura asta.

Mergi la inceput