Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
ilinca79 spune:
Mycya, Ludmila
Crissy, multumesc de intrebare, bunica e binisor zicem noi dar ea nu e de aceeasi parere. Umbla bine, fara carje sau baston de vreo 2-3 luni deja. Ea nu e multumita insa ca nu e ca inainte, adica nu poate lucra pe afara cum vrea ca oboseste, o mai doare, plus ca in anumite pozitii nu poate indoi piciorul. Multa sanatate bunicului! Si Bea e bolnavioara draga de ea? O pup tare sa treaca tusea Daca despre saleurile asteavorbesti, fa-le cu incredere, le-am incercat si sunt excelente.
Bumblebee eu il pup pe Victoras sa treaca cu bine noaptea. Cat despre antibioticul meu, la fel ca tine am gandit si eu, ca ovulatia e pe la sfarsitul saptamanii si pana la o eventuala nidare e drum lung. I-am zis insa doctoritei si ea a spus ca e de evitat sarcina in timpul tratamentului...asa ca renunt la el
Ainotna sanatate lui Sasha!
Paula ma bucur ca e inspre bine Raul.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
:))) coc pe toate fronturile
Bianca, o stiu pe alba ca zapada. Nu ma omor dupa ea
Rodi, o stiu si pe laura sava, nu ma mai uit pe blogul ei ca imi vin idei
Vreau sa fac asa: salam biscuiti, prajitura cu mere, placinta cu dovleac, cu branza, negresa, niste saratele ceva si cozonac (n-am facut niciodata)
Iar de mancare nu stiu :)) sarmale, fripturi, salate, chestii. De asta se ocupa mami
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
Mycya spune:
si Andruta mea cere uneori la nani, incepe a spune apte, apte , nan na, nan na mii asa draga ca se duce si la patut daca eu ma tot lungesc cu treburile
si mai are ea un semn, cere in brate si imi prinde urechea intre degetele si mi-o maseaza atunci stiu ca e obosita si imi adoarme si repede.
Mycya spune:
Alice eu am tot mancat cand eram mica , facea vecina mea mereu, le avea cu prajiturile si mi-a ramas gandul la ea.acum poate o sa mi se para altfel ...
mai bine te duci la nani sa nu iti mai vina idei
puiutz_mic spune:
Dragele mele, multumesc inca o data tuturor pentru urari si gandurile buna si vreau sa vi le intorc asemenea, sa aveti parte de sanatate in primul rand, de multe bucurii mari si mici, de multa dragoste si armonie in familie! Va iubesc si va ofer si eu un buchet maaaaaaaaaaare de
Paula ce grozav ca Raul e deja mai bine si a inceput sa pape, chiar daca doar biscuiti deocamdata. Si eu zic ca si Rody ca si mie mi se pare ca sunt cam dese imbolnavirile lui. poate in cazul lui ar fi bun un tratament pentru sprijinirea imunitatii, niste analize sau investigatii suplimentare daca se pot face. Va imbratisam cu drag!
Crispro mami draga si eu abia astept sa vii cu vesti de la neurolog pe 22! Pupici multi!
Bumble si noi am patit-o cu Raducu: febra 39.1 fara sa fie fierbincior, doar caldut. Tot la fel, extremitatile erau reci. M-am socat cand am vazut termometrul, mai ales ca eram in jurul pranzului...Sanatate multa!
Anca sanatate lui Sasha, off, poate ca a luat ceva de la Bogdanel inainte sa-l trimiti la Cta? Refacere grabnica, sa fiti ok de Craciun!
Ilinca sa fie precum va doriti! Parca si eu as zice sa amani cu antibioticul pana vezi ce si cum.
Alice, dar stiu ca ai ganduri mari cu prajitureala! Sincer nu stiu cum mai faci fata! Felicitari dar ai mare grija!
Isa scumpica cu ochi albastri sa fii sanatoasa si mereu vesela cum esti acum, draga noastra!
Cred ca ma retrag si eu la somn langa al meu sot! Va pup cu drag de noapte buna!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crissy77 spune:
michelle, aseara pe la 11 am vazut ca ai sunat.
bumblebee, dar V cum se comporta? Pe Bea o cunosc daca are febra, cand trece de 38 deja devine maraita, e somnoroasa, bleaga, se inroseste in obraji. Tin minte ca a mai fost un caz asemanator in delfinariu, dar nu-mi amintesc cine (CarmenAlbu?). Acum cum sunteti? Noi cu tuse crunta si muci viu colorati.
Adriana, ia uite cate ajutoare am eu prin bucatarie, cum sa nu reusesc sa le fac pe toate?! Pt kk stiu ca e bun kiwi pe stomacul gol.
ooana, Euthyrox se numesc pastilele. Nu se gasesc nici la voi, e oprita productia, la nicio farmacie din GH nu am gasit, o sa mai intrebe Stef pe la Sv poate gaseste macar altele cu aceeasi substanta activa.
saddie, esti o comoara, o sa-l trimit pe S in kaufland Sv ca acolo este Sensiblue, daca nu gaseste la noi anunt mai pe seara. Mi-e cam rusine sa deranjez, dar tb sa iau zilnic ca altfel e nasol...
NINGEEEEEEEEE! Acum am vazut, ca s-a mai luminat nitel pe afara. Si Elise tb sa mearga la primarie cu gradinita, imbracata in costum national, sa-l colinde+ure pe primar
Mycya, aici se elibereaza fara reteta, dar na, e Romania, unde si antibioticele se cumpara ca painea. Te tin la curent. Ms de reteta.
Alice, eu astea le fac: biscuiti truffle, cioco-cookies, tot de pe acolo fac foile lica cu caramel, praji japoneza. Mai am scrisa pe hartie o reteta pt o praji cu nuca de cocos, nu am facut-o niciodata dar am mancat undeva si mi-a placut. Mai face si soacra-mea si facem schimb si uite asa iese platoul frumos. Aaaaa, mai fac cornulete cu nuca si vanilie, preferatele mele. Reteta e tot pe hartie, e migala la ele, nu-s de tine ca tb sa stai mult timp in picioare
Citat: | ||
citat din mesajul lui saddie
Alice pai tu coci oricum |
Am inceput mesajul asta de juma de ora, trimit sa nu pierd
rodyka spune:
puiutz,
si am plecat
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:
pe toate, ce m-as face eu fara voi? Acum serios, am mai fost activa si pe alte forumuri dar nicaieri nu e ca aici, cu atatea mamici sufletiste si saritoare
crispro, da, ala e. www.prospecte.net/wp-content/uploads/2010/11/euthyrox-100.jpg" target="_blank">Asa arata cutia. Cu trimisul nu ar fi graba ca am primit o cutie de 75, mi-ar ajunge pe 2-3 sapt. Intai sa-l trimit pe al meu la Sensiblue si pe urma anunt. Dar ai si tu multe pe cap
rody, pup back. SI pe Isa, sa creasca mare si sanatoasa.
ilinca, dada, alea le-am ochit (saratelele). Si bunicul a fost foarte activ la viata lui, dar acum l-au cam napadit toate (cancer prostata, diabet, bazin rupt), nu mai poate face mai nimic si asta il macina.
Alice, reteta de cozonac bun-bun am eu. Creste f frumos si iese pufos, aromat, o nebunie. Fac si eu dar dupa Craciun, pt revelion. Si o sa "framant" la masina de facut paine
Chiar, bamboletta, la cozonac tu ai bagat toate ingredientele de la inceput? Ca la masina mea scrie ca alea lichide se pun primele, apoi faina, apoi restul.
bamboletta spune:
Neata vin si eu la
A plecat Antonia la gradi si eu mai lenevesc cu David in pat ne uitam pe duck tv
Aseara a murit hamsterul nu era batran era puiutz si ieri era bine mersi alerga pe rotita.....offf Antonia era tare dezamagita...
Crissy- pt muci colorati colargol....multa sanatate
la cozonac am pus cum scrie in carticica de la masina de paine...apa..sare..zahar...unt...oua..faina..drojdie si a iesit f bine..si eu vreau sa fac cozonac de craciun.
Crissteo- si eu ii dau Baraka Antoniei e f bun...i-am dat cand era racita si am continuat e si imunostimulator
Bumblebee- am patit-o si cu Antonia si cu David sa aiba febra si nu erau calduti...maini si picioare reci....multa sanatate tu cum te mai simti?
Paula- cum mai sunteti? ai putea sa-i faci aerosoli pt tuse intreaba medicul...noi ii faceam cu flexotide(sper sa nu gresesc denumirea) multa sanatate
scriu si eu meniul de craciun :
- sarmale
-piftie de porc
-salata de vinete
-drob
-ciorba de curcan
-cozonac
-prajitura tunata cu mere
-saratele
-cornulete cu rahat
sper sa reusesc sa le fac pe toate ca nu am ajutor deloc..doar copii printre picioare
gata leneveala mea....o zi frumoasa....in Iasi ploua...vreau si eu zapada
crispro spune:
Neata! Ioi, ca m-a masat ieri una ce face box de ani buni, m-a invinetit si ma dor toate, inca parca is si umflata.
Crissy, daca mai stam 2-3 sapt, posibil sa treaca si aici medicamentul, mai ales ca e oprita productia. Eu zic sa luam, sa fie. Vezi ca poti vedea pe net la sensiblu daca au sau nu in suceava, sa nu mearga sotul degeaba- si is actualizate stocurile. Deci, da un semn- mie imi e f usor sa dau o fuga la farma sa le iau, asa ca nu te gandi ca iti fac mare favor, ca nu e deloc. No, ma anunti.
Copilul tot cu treziri, mai cu scanceli... Oricum, nu mai e mult si ajungem la dr. Multumesc fete de incurajari si ganduri bune. Sincer, as vrea sa zica ca asa ii e felul, ca nu are nimic nimic, chiar daca va dormi la fel cativa ani de aici inainte...
Al meu face progrese zilnic-pana acum nu se stia ridica decat de un anume obiect. Adica, ii puneam o geanta mare pe jos si i-am aratat cum sa se ridice de ea, cum sa mearga spre ea ( in 4 labe). Cum nu era geanta, nu se stia ridica de altceva. Apoi i-am aratat masuta de activitati- se ridica de ea. Dar abia acums-a prins ca poate merge si spre alte oboecte din camera sa se ridice( mobila, fotoliu). No, incepe sa aiba tot mai bun echilibrul, sa stie cum sa cada. V/am zis io ca va ajungem :)))
Paula, Bumblebee, cum a fost noaptea???
Ainotna, sanatate multa si lui Sasha. Offf, ca si el raceste, nu gluma.
Sa-l ajutam pe Alex