Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata.
Crissy, am salvat reteta, mersi mai scriu si eu, (daca mai e nevoie), spune si cautam pastilele. Eu am ramas cu trauma de cand era maicamea in spital si nu gaseam medicamentele care o faceau bine.

Elena, cu prajiturile nu e greu. Pt placinta cumpar foile, pt saratele cred ca voi face la fel. Negresa si prajitura cu mere se fac repede repede. Salam de biscuiti si cozonac n-am facut dar imi incerc norocul :)))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ainotna, pupam Sasha sa se faca bine.

Crissy, pupici multi la Bea sa-I treaba repede. Dar ce de ajutoare ai la bucatarit! Bravo mami ca ai mobilizat lumea de la mic la mare!

Si eu am patit cu amandoi sa aiba febra mare si sa nu-mi dau seama la mana. Aveau 39, dar nu mi s-a parut nimic, am luat temp, asa intr-o doara. Si a fost viroza respiratorie.

Hai, mai ziceti de mancare, ca eu imbogatesc lista cu ce vad pe la voi. Se duce dieta mea pe apa sambetei, incerc s-o adaptez, dar e complicat. Si-mi vine sa mananc de toate, zici ca n-am mai mancat de ceva vreme, de toate imi trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Adriana, ia uite cate ajutoare am eu prin bucatarie, cum sa nu reusesc sa le fac pe toate?! Pt kk stiu ca e bun kiwi pe stomacul gol.

E da, asa da.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata.

ha ha Cris, asa imi mai zice si Stefan..sa nu-l mai cert pe Mihai, ca el e micut si nu stie. sau cd mihai e in scaunul de masa si urla din varii motive si nu vrea sa manance iar eu ma cam enervez, vine Stefan si ii da ba o lingurita..ba o jucarioara, ca cica de aia plange :)

azi vom impodobi si noi bradul, dupa ce vom ajunge diseara cu totii acasa.

salate de pui..cu legume/telina, morcov..uff..eu nici nu stiu cand voi apuca sa gatesc ceva.

ilinca esti sigur ca vrei o fetita fecioara?(adicatelea io)...eu n-as vrea :):):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele fecioara sunt cele mai puternice din tot zodicaul(adica io,ca sa zic asa,fecioara cu asc in leu).
sunt femei hotarate, inteligente si cu simtul criticii dezvoltat corespunzator.perfecte.eu nu mi-as schimba zodia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bamboletta, de obicei animalutele nu dau semne de boala decat cand e prea avansata (de obicei). Imi par erau pentru animalut.

Meniu de Craciun: ... n-am Ma duc la mama si iau cate ceva de la ea.

ramona, pune-l pe bb din burtik la semnatura.

Azi dimineata a facut Rebeca un kk cum nu am vazut in viata mea, atat de gros era. Si avea si sange la fundulet, fara sa aiba vreo fisura anala vizibila. Am sunat la pediatru si pare sa aiba iritatie de mucoasa, ne-a dat duphalac 5 ml de 2 ori pe zi, desi scrie pe el ca se ia de la 10 ani incolo. Azi are in program ceai de prune (ca si mami) in loc de apa. Poate reusim sa facem ceva fara medicatie. Uf!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

adriana,io=s mama constipatiei,ca strumf are megacolon fiziologic.
regimul e asa:
suc din fructele cu P,corespunzator sezonului fiecareia.f bun sucul de prune de la Hipp sau prune uscate tinute in apa cca 2-3 ore.vezi sa fie uscate la aburi,fara pic de fum.cca 12 lei kg,in piata.
perele sunt f bune, piersicile(nu mai e sezonul lor),portocalele, dar si merele.
kiwi e f bun,dar are acelasi regim ca si capsunele,se baga dupa 2-3 ani.
scoti bananele, orezul,samntana,branza grasa,morcovul fiert.
suplimentezi lichidele,cat se poate.
introduci fibre.de ex Milupa BIOGETREIDEBREI-7 KORN MILCHFREI, ab 6 Monat.
se gasesc in orice supermarkert si la sensiblu(dar acolo=s 17 lei in loc de 14).
iti recomand COLOSTRUM CU PROBIOTICE SECOM.e f bun in regalrea tranzitului,dar si pt imnunitate. i-au scazut pretul la beladona, e 111,5 lei cutia/luna.
poti folosi si probiotice,dar ,daca iei colostrum cu probiotice, nu mai are sens.
evita biscuitii,da-i insa miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bine ca mi-ati deschis mintea sa caut si pe net, michelle m-a destupat mai tare si m-a sfatuit sa sun la farmacii

crispro, am sunat la farmacia din Zalau si nu au, la fel si la farmaciile din Suceava, au doar inlocuitorul, L-Thyroxin. Ziceam de trims ca nu e urgenta, nu de cumparat.
Anunt mai pe seara daca mai gaseste al meu la Sv.

bambo, bietul animalut... si biata Antonia, ce o fi fost in sufletul ei cand a aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

histamina, pai tocmai asta nu imi place la zodia noastra. ca suntem PREA critice. eu sunt mereu nemultumita de mine insami si nu e bine sa nu fii impacat tu cu tine. bine, poate io am si alte explicatii..nu stiu.
dar ca mama uneori ma vad prea severa..nici nu stiu...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, fete dragi!

Am aflat de ce nu am net! Bineneteles ca nu a fost platit la timp de catre stiti voi cine (de o luna ii zic sa plateasca netul si cablul).

Crissy, da-ne un semn!
Ce ajutoare de nadejde ai in bucatarie!

Nici noi n-am scapat de febra. Ieri n-a depasit 38. Suntem pe antitermice si oscilo. Nu iesim afara si nu facem baie. Sper macar sa scapam de muci si sa ne revenim pana pe 24. De mancat, mananca cam jumatati de portie la pranz, in rest ce-i place mananca bine.

Sanatate multa la toti bolnaviorii!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput