Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crispo-vroiam sa-ti trimit invitatie la poze pe picassa...si am doua e-mailuri acolo...unu cristinadprodan si unu cristinaprodan care e al tau?le-am zapacit complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Ochidut, sigur te vizitam, dar mergem in Poiana. Prima optiune a fost Branul, dar toate ofertele incepeau obligatoriu cu trei nopti. Si in poiana cu greu am gasit doua nopti, ca atat putem sa stam.

Ce meniuri bogate aveti de Craciun. eu m-am scos ca mergem la munte. De Craciunul nostru mancare o sa faca mama (meniu traditional-racituri, sarmale, fripturi si o ciorbica).

Si eu sunt antitalent la prajituri, dar vreau sa incerc si eu ceva mai ales ca am primit o "jucarie" noua pt bucuatarie.
O sa fac si eu checul de la Ooana, ca am visine in congelator din vara trecuta. Sper ca sunt bune. Oare au ceva daca au stat la congelator un an jumate???

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, nu stiu ce sa zic. Daca ai dat de o farmacista care nu stie cum se scrie medicamentul, il cauta degeaba, ca nu ii apare pe stoc.eu asa am patit cu vaccinul- pe net imi zicea ca este, acolo ea zicea ca nu. I-amzis ca l-amvazut pe met si am repetat ca e infanrix- ea scrisese infarix... Si nu il gasea. Daca vrei merg sa vad cu denumirea scrisa pe foaie!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

histamina, multumesc mult pentru info. E ciudat ca s-a dereglat asa dintr-o data, fara sa ii fi modificat nimic in regimul de hrana. Sper sa ne dregem.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Bambo, cristinadprodan e al meu:)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

legat de pensiuni, eu am o nelamurire/observatie.
mergand cu 2 copii in vara asta, m/am simtit nedreptatita. peste tot, ne-au cazat la etaje CAT mai sus! pe mine ma enerveaza sa car atatea bagaje..plus ca Stefan spre ex, dc am fi la et 1 l-as trimite singur in camera/afara. daraasa..,mai pe la mansarda, mai pe la et 2
(mi-e sa nu incurce etajele la urcare)..mi-e mai greu.
eu de-acum inainte o sa precizez in mod expres sa fim cazati la etajul 1.
nu stiu care e explicatia de ne pun toti la cucurigu.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

cris, eu cred ca stia despre ce e vb, toata convorbirea a durat cateva secunde, am intrebat de E. si mi-a zis ca nu au decat inlocuitorul, i-a zis si numele.

S-a intors si Elise de la colindat, foarte incantata ca a facut pereche cu roscavelul Dragos, iubitul ei. S-au tinut de mana pana la primarie si inapoi. Eu am crezut ca-i pune sa colinde pe scena amplasata afara, dar de unde, au fost chiar la primar in birou, i-a asteptat cu sucuri, colaci si mere si le-a dat si cate 2 lei la fiecare. Asa rau imi pare ca la anul sunt alegeri, am auzit ca nu mai vrea sa candideze... A facut multe pt oraselul nostru, are grija ca la fiecare sarbatoare sa incante si pe cel mic, si pe cel mare. Imi amintesc ce nebunie a fost anul trecut, de 1 iunie.

Offf vad ca multi bolnaviori se anunta... Dar pana sambata se vor face bine ca sa-l primeasca cum se cuvine pe Mos . Sanatate tuturor.

bambo, Calorgolul are si ceva antibiotic in el? Eu pe la cine am fost mi-a tot zis ca la muci verzi e musai antibioticul, la Elise mai folosesc bioparox, dar la Bea nu-i pot da ca e prea mica pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

am gasit inf despre Colargol, ms bambo. O sa cumpar sa am in casa pt data viitoare, acum am inceput sa-i dau klacidul. Cred ca mi-ai mai zis de el, dar a uitat baba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crissy- acum ma pregateam sa-ti scriu despre colargol...noi numai cu el tratam mucii galbeni-verzui...bineinteles si apa de mare+ aspirat...am vazut ca si Racusor il foloseste la recomandarea pediatrei...eu antibiotic le dau doar daca fac febra 3-4 zile...altfel nu...m-am saturat de medicii astia care dau preventiv
sa va faceti bine repede
colargolul il iau de la farmacia dona...e preparat.

Crispo- bine ca mai lamurit eu trimiteam la altcineva pozele...

Mergi la inceput

Bambo, . Astept sa vad pozici cu voi, frumosilor!

Crissy, l-am trimis pe sotul ca e cu treaba in oras si i/am zis sa treaca sa intrebe.

Acum il culc pe v, sper sa doarma!!! A mancat la pranz spanac cu vita, si-a mai luat si el cu lingurita, i-am tot povestit eu- in sfarsit fara jucarii, dar tb sa ii cant- si astea de la cutiuta muzicala le stie, s-a plictisit de ele, asa ca zice " alta, alta". Si ma conformez. Acum ii cant colinde, ii plac.

Ma distreaza cum zice " asa". Eu tot ii arat ce facem, ii zic uite punem plapuma asa sau invartim in mancare asa. Iar de cateva zile orice face, aseaza ceva undeva zice "asa" si apoi se aplauda :) tare ma distreaza

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput