Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara doarme, eu fac liste de cumparaturi pt craciun.
bebe e tot la purtator
azi pleaca soacramea. in sfarsit linisteee

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Beluistef Sa fii iubita si fericita, sanatoasa si optimista!

Daca ne mai citesti mami, vino sa ne mai spui ce mai faceti, cum sunteti, ce fac printesele frumoase si dragutul de Yanis!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

saluare dragelor!

La Multi Ani Beluistef!!!

puiuta doarme, eu imi clatesc ochii pe bucataras si salivez de foame nu pot pleca de langa ea sa devorez tot ce gasesc ca mi se trezeste.o sa mi se lipeasca stomacul de coloana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Belustef! Sa fii fericita alaturi de minunata ta familie. Mai da si tu un semn sa stim ca esti bine

Tu fetelor...e de rasu plansu.....Sotul meu de vineri avea temperatura mare ......fara nici un alt simptom....Azi s-a umplut de bube...Verdic VARICELA. L-am izolat la mama lui sa nu ne imbolnaveasca...Sper din tot sufletul sa nu am nimic deoarece....SUNT INSARCINATA.....
Acum voi sta stresata 21 de zile...ca asta este perioada de incubatie...Imi vine sa innebunesc.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iulianaaaaa, felicitari!!! Ce ma bucur pt voi!!! Super! Iti doresc o sarcina usoara si frumoasa, sa fii sanatoasa mami scumpa. Dar nu ai avut varicela pana acum? Sa nu iei!!! Te pup, ce ma bucur!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

aoleu Iuliana...nici nu stiu ce sa zic...tu ai avut varicela cand erai mica??? intreaba medicul, nu stiu exact care boala a copilariei e nasoala daca esti gravi...sper sa nu fie cazul tau...

eu TE FELICIT DIN SUFLET...SA DEA DD SA FIE BINE PANA LA FINAL SI SA AI UN BB SANATOS!!!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Multumesc din suflet fetelor....Ni ne dorim tare mult bebe. Eu zic ca am avut varsat de vant dar..tot stau cu frica. Maine ma duc la synevo sa imi fc analiza de anticorpi sa vad daca am sa ma mai linistesc un pic

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Baby, felicitari!!!!! No asa, se inmultesc randurile gravidutelor.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

moama....cate gravidute!!!!

iuliana, felicitari! eu am avut varicela in primul trim. cu Stefan. 2 dri ginec din Cj au zis sa pastrez sarcina.
poate scapi sa nu trebuiasca sa treci prin acest stres.(al alegerii, respectiv al sarcinii stiind ca am avut acest virus.)

andreea, parca la cealalta odisee nu a plouat asa cu bb 2, nu??? fetele astea de azi sunt tare curajoase!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

baby,felicitari!
sa fie bebe sanatos si norocos!

fetelor,cand vad atatia bebe 2,iar incep fluturii pe la cap sa imi dea tarcoale!

in 30 de min plec sa iau rezultatul la germana.

Mergi la inceput