Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 ooana, Euthyrox se numesc pastilele. |
nu e NICI UN DERAJ....cu mare placere sa imi spui si caut ce ai nevoie
citat din mesajul lui crispro Neata! Ioi, ca m-a masat ieri una ce face box de ani buni, m-a invinetit si ma dor toate, inca parca is si umflata. .... Al meu face progrese zilnic-pana acum nu se stia ridica decat de un anume obiect. Adica, ii puneam o geanta mare pe jos si i-am aratat cum sa se ridice de ea, cum sa mearga spre ea ( in 4 labe). Cum nu era geanta, nu se stia ridica de altceva. Apoi i-am aratat masuta de activitati- se ridica de ea. Dar abia acums-a prins ca poate merge si spre alte oboecte din camera sa se ridice( mobila, fotoliu). No, incepe sa aiba tot mai bun echilibrul, sa stie cum sa cada. V/am zis io ca va ajungem :))) |
nu e voie sa te invinetesti!!
bravo! pentru Vladut...ma bucur de progrese, oricat de mici ele conteaza ENORM !!!
citat din mesajul lui adrianaBuc Azi dimineata a facut Rebeca un kk cum nu am vazut in viata mea, atat de gros era. |
noua ne plac mult prunele uscate la amandoi
citat din mesajul lui Victo histamina, pai tocmai asta nu imi place la zodia noastra. ca suntem PREA critice. eu sunt mereu nemultumita de mine insami si nu e bine sa nu fii impacat tu cu tine. bine, poate io am si alte explicatii..nu stiu. dar ca mama uneori ma vad prea severa..nici nu stiu... Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
si eu sunt EXACT asa - deci si capricornii sunt nemultumiti, chitibusari, poate prea meticulosi ...etc...etc
citat din mesajul lui Cris2010 O sa fac si eu checul de la Ooana, ca am visine in congelator din vara trecuta. Sper ca sunt bune. Oare au ceva daca au stat la congelator un an jumate??? de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
daca nu au fost dezghetate nu au nimic, sunt bune
prin recongelare se floscaiesc plus ca nu e sanatos sa le decongelezi-recongelezi
citat din mesajul lui baby78 ....SUNT INSARCINATA..... Iuliana mami fericita de minune Tudor |
FELICITARI!!!
nu ai avut varicela in copilarie? daca ai avut stai linistita
no' eu fac lista de cumparaturi...diseara vine mama sa stea 2 ore cu Matei si mergem sa luam tot ce trebuie ca se ingroasa gluma cu agitatia din magazine si nu vreau sa ma duc cand o fi mai aglomerat
m-a sunat si "desteapta" de la magazinul cu usi...cica vin maine sa le monteze ca au mai vrut si duminica dar am fost la Bucuresti
noroc ca mi-a dat prin cap sa o intreb cata mizerie si praf se face...ea "pai nu mai faceti doamna curatenie ca se face praf"
curatenia e deja facuta
le-am zis sa vina dupa Craciun
si tot insista "macar factura sa o achitati ca am facut-o deja" ...no' m-a si gasit pe mine, asa ca i-am explicat ca o factura poate fi platita si dupa 1 sapt sau daca nu se poate anula ca nu ii dau eu toti banii fara sa vad usile puse in casa
cica s-au bazat pe banii astia de la noi si sefu i-a zis sa ii ia salariul de acolo ...si oare asta e tot problema clientului?!?
mai vroiau sa lucreze toata ziua ca ei nu pricep ca copilul meu doarme 3 ore la amiaza ...dar cum ziceam, m-au si gasit pe mine, asa ca i-am luat la "impins de vagoane" pai ce, eu merg pe ideea ca trebuie respectat clientul
zici ca sunt NEBUNI
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ainotna spune:
Crissy, unchiul meu a gasit medicamentul de care zici undeva prin tecuci, a cautat pe net la tot felul de farmacii si pana la urma i-au trimis unii tot ce mai aveau pe stoc(intre timp vad ca ti-au raspuns si fetele, pana am scris eu tot mesajul…). Si da, cu bronsitele repetate e destul de rau, trebuie sa-i fac analizele sa vad daca e alergic la ceva, dar asta dupa revelion… Ce frumos ca ninge la voi, Bogdan ma intreaba in fiecare dimineata: ninge mami? Am salvat reteta de cozonac. Tu ai ajutoare de nadejde, ce mai! Sanatate puiutei!
Cristeo,n- ai pus poze de la serbare? Destept Teo , n-am ce zice!
Ilinca sanatate!
Bumblebee, poate sa fie viral si sa dureze febra mai mult de trei zile. In principiu eu stiu asa: daca are febra, nu-i dai trei zile antibiotic pt ca in aceste 3 zile ii poate apare eruptia in cazul in care are vreo boala a copilariei. Poate fi viral si sa dureze si 10 zile febra…mare (doctorii dau preventiv antibiotic dupa 3 zile, nu ca ar fi semn clar de microb). Bogdan cand are febra nu arde decat la tample, intr-un punct cat degetul. In rest nu are nimic, e normal de cald, cateodata chiar si la febra spre 40..
Alice, eu fac turta dulce (ma ajuta si Bogdan) si cozonac. Si mi-am luat si un compot de visine, sa fac chec cu migdale si visine(Ooana ), dar asta azi sau maine, nu de Craciun. A, si reteta de salam de biscuiti a Ilincai pe care am salvat-o. Spor la copt, dar ai grija sa nu te obosesti
Puiutz, si eu cred ca a luat de la frati-su ceva inainte sa plece la Constanta, nu stiu cum sa-l mai feresc …
Crispro
Ramo, o pupam pe Raisa cocheta!
Adriana, ai incercat sa-i dai avocado copt bine? Stiam ca e bun pt kk
Cris2010, sanatate lui SN
ainotna spune:
Iuliana felicitari pentru sarcina!
Sanatate tuturor delfinasilor bolnaviori! Si parintilor!
Mycya spune:
Baby Felicitari sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
eu am o prietena care a facut varsat de vant la 3 luni de sarcina, doctorul ia recomandat sa faca avort ... acum are un flacau de toata frumusetea si sanatos!
la noi ninge ca in povesti e zapada de 4-5 cm acusica si inca ninge, nu pare ca s-ar opri diseara iesim cu tati in parc sa facem si pozici
Alice_Elena spune:
Iulianaaaaa, ce tare. Felicitari!!! Si cand aveai de gand sa ne zici? hai ca nu o sa patiti nimic, n-are cum
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
histamina spune:
iuliana,o sa fie ok.
maine e ziua ta de sfat,e sf mc Iuliana!
ma duc sa iau rezultatul!
Mycya spune:
gazei mele ii place sa stea pe WC astazi de 5 ori m-a pus sa o pun la cacuta ca ei ii place probabil ca ii dau diverse chestii sa se joace
acum 10 minute mi-a zis caca....nu a facut nimic bineinteles....acum iar, dar a inceput sa ma traga de pantaloni asa ca acu sta pe buda si mediteaza ;)))
Crispro si eu stiam ca la masajul anticelulitic nu trebuie sa te invinetesti.
m-am decis ce sa fac de papa pt sarbatori... piftie,oua umplute, salata de telina, salata de cobopida si fripturica. praji inca nu m-am decis...
pana am terminat msg a facut si fiimea ce trebuia sa faca
adrianaBuc spune:
IULIANA, FELICITARI pentru bb2! Sa fie o sarcina usoara! Sa speram ca nu v-ati "virusat" deoarece varicela e contagioasa cu 2-3 zile inaintea eruptiei si inca vreo 2 dupa eruptie. Perioada de incubatie e de cca 2 saptamani asa ca mai aveti de asteptat pana aflati verdictul!
Elenus, La multi Ani, mami! Sa fi sanatoasa si fericita! Mai da un semn de viata macar din cand in cand!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu
crissy77 spune:
Gata, a gasit Stefan L-Thyroxin, inlocuitorul Euthyroxului, mi-a luat 2 cutii. Gasise si Euthyrox de 25 mg, am zis pas, tb sa inghit 6 pastile
Va pup pe fiecare si va multumesc pt ca v-ati oferit sa ma ajutati
crissy77 spune:
Hopa...
baby, felicitari, mami, Doamne-ajuta sa fie o sarcina usoara si fara probleme. Stiu ca varicela pune probleme sarcinii din anumite trimestre, dar nu-mi mai amintesc care. Dar poate nu o fi cazul.
crispro, esti grozava, chiar sunt curioasa daca gaseste. Ori nu-si actualizeaza stocurile zilnic, ori le vinde pe sub mana. Vlad cu ASA. Smecheriile astea mici, preiau rapid ticurile noastre verbale
bambo, am facut provizie de Colargol
bumblebeeeeeee, raportul de dimineata? Eu sper sa fiti acasa, ocupati pana peste cap...
La multi ani beluistef!