Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani puiutz!
La multi ani beluistef!

Sa aveti parte numai de fericire si sanatate!

I-am luat si eu lui Stefi reductor de wc ca ea pe olita nu vrea sa stea desi spune cand face caca, uneori chiar inainte sa faca. Ma rog, a stat pe colac ca am lasat-o sa se joace la cosul de rufe si a facut pisu, iar imediat ce am dat-o jos a mai facut si pe parchet un pic.
A invatat si sa spuna "a meu", asta cand se cearta cu Radu pe jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Iuliana, felicitari! Tinem pumnii sa ai anticorpi sa nu fie pb. cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Mamici dragi multumesc din suflet pentru urari si sustinere. Sper sa fie bine...mai ales ca eu am facut varsat de vant cand eram mica....
Alice ieri am aflat vestea...e calda..Nu am apucat sa spunem nici macar familiilor noastre..Ne gandeam sa le dam vestea de Craciun dar...cum sotul meu este in carantina...s-a dus cu surpriza de Craciun...
Nici macar nu cred ca vom fi impreuna de Craciun..El e in carantina la mama lui
Deja vrea sa se intoarca acasa si nu e plecat decat de 2 ore

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

musai trebuie sa va arat si voua...
asta e ingerasul meu de maine...:)

iar asta e ingerul decazut...;)

transformat ulterior in ingeras adjunct...:))

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

antonia, sanatate lui Sasha. Nu ma omor dupa zapada (iarna, frig in general) dar parca de Craciun merge. A fost soare, s-a topit pe strada deja.

histamina, au trecut 30 min, zi-ne ce-ai facut la exam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca
I-am luat si eu lui Stefi reductor de wc ca ea pe olita nu vrea sa stea desi spune cand face caca, uneori chiar inainte sa faca. Ma rog, a stat pe colac ca am lasat-o sa se joace la cosul de rufe si a facut pisu, iar imediat ce am dat-o jos a mai facut si pe parchet un pic.

eu pe Andra numai vreo luna am pus-o pe olita....asta din lene de a o spala i-am cumparat colacel pentru ea si chiar ia placut de la inceput. acum cere si cand face pipi dar spune tot caca au fost chiar zile cand era pampersul gol gol pana seara, cerea la wc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Mamici dragi multumesc din suflet pentru urari si sustinere. Sper sa fie bine...mai ales ca eu am facut varsat de vant cand eram mica....
Alice ieri am aflat vestea...e calda..Nu am apucat sa spunem nici macar familiilor noastre..Ne gandeam sa le dam vestea de Craciun dar...cum sotul meu este in carantina...s-a dus cu surpriza de Craciun...
Nici macar nu cred ca vom fi impreuna de Craciun..El e in carantina la mama lui
Deja vrea sa se intoarca acasa si nu e plecat decat de 2 ore

Iuliana mami fericita de minune Tudor

of Iuliana, imi pare tare rau ca n-a iesit cum ati vrut voi...important e acum sa fie totul bine cu voi...:)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

eladea, wooow cat sunt de frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salutare!

Iuliana, sa fie intr-un ceas bun, cu sanatate si cu bucurii!
Daca ai avut varsat de vant, ai avut si gata, nu te mai gandi la altele.

Crissy, mai ai nevoie de medicament? Ca ne moblizam toate si sigur umplem casa de pastile. Deci si voi cu antibiotic

Azi noapte V a inceput sa tuseasca, dimineata nu a baut laptele, n-a vrut nimic, ragusit . Sotul a chemat-o pe soacra, a plecat la munca, s-a intors intr-o ora, am mers la ORL, dupa care la pediatra.
Are timpanele congestionate, o viroza aftoasa- herpetica a spus ORL-ista (again) care a coborat si pe laringe. Bun, de fapt nu-i bun, Zinnat, tac-pac, dar dupa 4 zile de febra si cu amenintare de otita nici nu pot spune altceva.
Dimineata V a fost efectiv leguma, dupa ce a venit soacra ea l-a tinut numai in brate si se vaicarea, 'valeu, V ca ce bolnavior esti', Valeu, da ce te simti asa rau', Valeu si iar valeu. Eu ma foiam prin casa pt ca este f frustrant sa nu imi pot tine copilul in brate, cu atat mai mult cu cat soacra nici nu se aseaza sa il pot tine si eu mai aproape sau altele. In fine, la un moment dat zice: 'V sigur nu are ceva numai la gat, ca sigur are si la plamani'. Atunci am luat foc, dar am pastrat un ton civilizat si i-am repetat ca daca noi stam asa, ca la priveghi, copilului sigur nu-i va fi mai bine. La care ea mi-a trantit scurt, ca daca eu mai pufnesc si mai trantesc (aveti cuvantul meu ca nu am trantit nimic, doar starea mea era execrabila si nu am reusit s-o pastrez atat de discret, adica se fedea pe fataul meu ca nu-i a buna) ea nu mai calca la noi in casa. Say what? Atunci i-am amintit ca ea m-a mai 'amenintat' ca nu il va mai lua pe V ever in brate (asta cand era mic) si am intrebat-o daca chiar crede ca asta e o solutie. Eu deja tremuram, starea mea psihica era in derapaj..
Ea a inceput sa spuna ca de fapt nu se vaicarea, ca spunea si ea asa, eu i-am explicat cam cat de frustrant este si pt mine, si faptul ca ma doare de simt ca ma topesc de neputinta. Ea a dat-o ca nu are dispozitie de dans, eu la fel si a trecut.
Stiu ca sunt vinovata, adica ea asa a fost toata viata ei, nu e problema ei sa se schimbe pt ca mie nu imi face bine atitudinea asta. Dar va zic, imi tot inghiteam limba, dar cand il vedeam pe asta micu' placinta si ea mai sa vina cu lumanarea , dar ar fi trebuit sa ignor si sa merg mai departe. Doamne, asa o atmosfera ostila este cand sunt numai eu cu ea, parca suntem alien amandoua, niciuna nu ne comportam natural..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, al meu sot e dus cu pluta. A fost la Dona, a intrebat, i-au zis ca nu au, si i-au rec L-Thyroxin. El a luat o cutie. Desi i-am zis sa nu ia doar sa intrebe- dar el nu stia de ce, credea ca pt mine. No, in fine, daca iti e bun si asta cat de cat, da-mi pe Pm adresa ta de acasa si ti-l trimit cadou de anul nou.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput