Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
bumblebee spune:
La multi ani, cu sanatatem, noroc si dragoste Elena (Beluistef)
Crisu', Vladut e ! Pai mai canta mami si tu niste hituri .
Musai sa-mi spuneti si mie cum puneti si ce gramaje puneti la masina de paine pt aluatul de cozonac. Chiar asa, cand cozonaciti?
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
eladea2005 spune:
of bumble, ce rau imi pare ca treceti prin ce treceti...imi imaginez ce nasol e pt tine...te pup tare si te imbratisez de la distanta...altceva nu pot face...
crissy, sar'mana...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bamboletta spune:
Am terminat si eu curatenia in bucatarie mai am baia si gata
Crissy-ai grija cu colargolul pateaza e ca iodul
Baby-felicitari pt bb2 ,hai ca sigur ai avut varicela si sigur o sa fie bine
Andreea-vai ce frumosi sunt ingerasii....superbi...unde ai gasit costumatia?
Mycya-ce are e Andra cu statul pe wc...bine ca sta...doar o data l-am pus pe David pe reductor si nu a vrut sa stea pe olita nici atat...asa ca mai incercam pe la primavara
Bumblebee- multa sanatate,offf ce situatie aiurea cu soacra...asta mai lipsea
cozonacii ii fac vineri sau sambata...sa vad cum ma incadre
Mycya spune:
abia astept sa merg afara!!! sotul intarzie chiar acum cand e o priveliste superba si numai bine de poze. inca ninge tare, e totul alb incep sa simt si eu ca vin sarbatorile
ooana spune:
Daca aveti drum prin Carrefour va recomand de la sectorul BIO - covrigei din faina de alac cu quinoa si
biscuiti cu germeni de grau si smochine
imi vine sa mananc cot la cot cu Matei care rontaie de ii pocnesc falcutele
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Iuliana felicitari pt bebe,sper sa iti iasa bine analizele.
Sanatate multa si delfinasilor bolnaviori,e tare greu.
Si noi cu muci verzi,dar mie nimeni nu mi-a dat antibiotic,nici M.F.,nici pediatra cand am avut in mai.
In schimb ii ies maselele ca ghioceii primavara,intr-o luna au iesit 4 si 2 dinti,acum stau sa iasa inca 3.
baby78 spune:
mamicile dragi
Acum cate bordeie atatea obicee....Unii spun ca daca am avut totul e ok...dar m-a sunat cumnata ca a vb cu un doctor de la infectioase si i-a spus ca...chiar daca am avut si am anticorpi boala poate recidiva chiar daca nu am nici un simptom....
Analizele daca le fac ..rezultatele vin in 2 saptamani.......asa ca....o las asa cum este si sunt sigura ca Doamne Doamne va avea grija de mine si de licuriciul din burtica
Mi-am sunat dr. ginecolog sa vad si opinia ei...Astept sa ma sune dupa ora 20. Oricum eu stiu ca va fi bine ca nu degeaba a aparut a doua liniuta acum de sarbatori
Iuliana mami fericita de minune Tudor
crispro spune:
Bumblebee, imi pare rau de situatia cu soacra! Of, eventual sa ii explice sotul tau cat de cat cum si ce sa faca, cum sta treaba. Apoi cand e la ea acasa n-are decat sa nu aplice intru totul...
Eladea, ce frumosi ingerasi!!! Sa stii ca sunt poze in care seamana asa de bine, ca stau sa ma uit care e unul si care e altul.
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Eladea, m-au "topit" ingerasii tai
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip