Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Si eu m-am topit la ingerasi

Baby, felicitari!!!!!!!!! Asa ce ma bucur si emotionez cand ne dati vesti din astea. Eu nu cred ca trebuie sa iti fac griji, e minunea voastra de Craciun.

Cris, pai din Poiana sunt 30 de km pana la noi, puteti veni intr-o plimbare. Sa vedeti haosul de la noi, ca avem vreo 10 copii de Craciun. Dar va tentam cu mancarica si praji bune

Bumblee, imi pae rau ca sunteti asa bolnaviori, sper sa treaca repede. Las-o pe soacra, ca vorbeste gura fara ea.

V-am trimis mail pe contul comun cu o oferta pt MI2. Pana la inceputul lui ianuarie stam si studiem

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

buna!
Cristeo,te inteleg perfect,desi am doar un copil. si eu tip la al meu in momente de criza,peste citeva secunde imi revin il imbratisez si-l sarut spunindu-i ca-mi pare rau de ce am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

sa va amuzati un pic
Pune volumul mai tare, scrie-ti prenumele, lasa sa se incarce, si urmareste pana la sfarsit. Ei?!

www.obtampons.ca/apology <http://www.obtampons.ca/apology>

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Copilul meu e racit rau,a tusit toata noaptea trecuta,are muci siroaie,miine mergem la medic,sigur ca ne da si npua antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Mamici dragi multumesc din suflet pentru urari si sustinere. Sper sa fie bine...mai ales ca eu am facut varsat de vant cand eram mica....
Alice ieri am aflat vestea...e calda..Nu am apucat sa spunem nici macar familiilor noastre..Ne gandeam sa le dam vestea de Craciun dar...cum sotul meu este in carantina...s-a dus cu surpriza de Craciun...
Nici macar nu cred ca vom fi impreuna de Craciun..El e in carantina la mama lui
Deja vrea sa se intoarca acasa si nu e plecat decat de 2 ore

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Felicitari!!Ne inmultim, ne inmultim, asa asa !!Care mai vine cu 2 liniute??

Beluistef, LA MULTI ANI!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Sper din tot sufletul sa nu am nimic deoarece....SUNT INSARCINATA.....

felicitari, mami!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Felicitari Iulia pentru sarcina,bravo ca va hotariti atit de usor, iti doresc o sarcina usoara si o nastere si mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

www.spititout.ro/retete-ilustrate/cornulete-fragede-cu-rahat-spitty/" target="_blank">cornulete fragede cu rahat astea vroiam sa le fac...le-am facut si anul trecut si ies f bune dar nu le mai fac...au unt si smanatana...eu cu David nu pot manca ...trebuie sa caut altceva...cozonacul iese fara lapte...prajitura tunata si ea iese fara lapte cred ca raman la astea ce probleme am eu la 11 noaptea...

Baby-ahahahah ce tare...sa-mi vad numele din petale de trandafiri si scris pe cer

Ludmila-off si voi bolnaviori ...multa sanatate

parca stau si eu cu stres sa nu mai raceasca si ai mei David a scapat de tot de muci doar cu colargol si corizalia

fug si eu langa sot...n buna delfinariu

Mergi la inceput

Eladea, chiar ca am 2 ingerasi superbi si fr dulcicu drag baieteii!!
Bumblee, nasolo cu soacra,ma regasesc si eu

Noua ne curg ochisorii atit de tare,ca abia de vede ceva v printre genele umede

Mergi la inceput

Baby,ne-am amuzat pe bune si eu si sotul,numele meu l-a cintat,dar am scris si numele sotului si nu l-a rostit,doar era scris

Mergi la inceput