Prejudecati despre feminitate si masculinitate(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

eu am vazut in uk destui barbati cameristi, marea majoritate din polonia si nu vorbeau o iota engleza. Sint si barbati educatori cu destui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui XIO

nici gand, mi se pare perfect normal sa lucrezi sau sa alegi sa ai grija de casa si familie full time.

Mda...ia sa vezi daca un barbat alege sa stea acasa sa aiba grija de familie...ce-i mai aud urechile!

si stii de ce??? pt ca daca o femeie alege sa ramana acasa si sa aiba grija de familie, tu ca barbat, sot, tata, cand ai intrat pe usa, gasesti totul in ordine, copii ok, casa ok, mancare, etc poti sa te asezi relaxat la masa, sa mananci, sa te duci sa citesti sau ce mai vrei tu sa faci.....in scumb, barbatii, nu pot face asta....si nu e vina lor, asa e natura lor....si ai intrat tu ca femeie, sotie , mama pe usa si nu gasesti la fel....si nu ai sa te asezi la masa relaxata, pt ca poate nici mancare nu gasesti si daca o gasesti, copilul nu stiu ce are sau e nemancat sau etc, dupa nu poti sa-ti vezi de ale tale pt ca tre sa mai faci una alta (si nu vb di auzite ci din vazute). asta e, asta e constructia noastra a femeilor si nu e nimeni vinovat.(ma refer la marea majoritate, pt ca evident sunt si exceptii pozitive sau negative in ambele tabere)

Prejudecata clara!
Motivul real este ca barbatii aduc in casa venitul principal! Daca ei stau acasa, pot ei sa-si faca si treaba-trebilor...sa gateasca ca RA Roman, copiii sa fie olimpici si casa sa fie ca lacrima...dar nu mai au doamnele ce cheltui...
Hai, fii cinstita...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Deceneus, depinde cu ce ai fi imbracat!

As accepta un barbat educator.

Si, of, ce mi-ar mai placea un camerist.
Ce viata grea i-as face! As razbuna toate cameristele.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi - asta-i pentru tine DCNUS!

Ai hartui cameristul!

PS O multumesc ca ai fost receptiva cu semnatura!

Citat:
Letitia1
eu am vazut in uk destui barbati cameristi, marea majoritate din polonia si nu vorbeau o iota engleza. Sint si barbati educatori cu destui.

Vestul este mai emancipat ca rasaritul
Noi suntem mai apropiati de cultura ortodoxa.
In occident femeile participau pe front ca infirmiere, pe cand in est nici nu se punea problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Deceneus, depinde cu ce ai fi imbracat!

As accepta un barbat educator.

Si, of, ce mi-ar mai placea un camerist.
Ce viata grea i-as face! As razbuna toate cameristele.

Ai hartui cameristul!

Da, mai, ia uite unde era DSK-ul!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

no comment, ma asteptam sa vezi mai departe decat ceea ce ai scris, dar se pare ca am asteptari cam mari.

Mergi la inceput

Citat:

no comment, ma asteptam sa vezi mai departe decat ceea ce ai scris, dar se pare ca am asteptari cam mari.

Ce sa fac...cat ma pricep si eu...acu' o sa te culci dezamagita...

Mergi la inceput

ei hai....cred ca pot mai mult decat sa ma las dezamagita virtual

Mergi la inceput

si ceea ce ai scris tu este clar prejudecata. hai, fi cinstit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

nici gand, mi se pare perfect normal sa lucrezi sau sa alegi sa ai grija de casa si familie full time.

Mda...ia sa vezi daca un barbat alege sa stea acasa sa aiba grija de familie...ce-i mai aud urechile!

si stii de ce??? pt ca daca o femeie alege sa ramana acasa si sa aiba grija de familie, tu ca barbat, sot, tata, cand ai intrat pe usa, gasesti totul in ordine, copii ok, casa ok, mancare, etc poti sa te asezi relaxat la masa, sa mananci, sa te duci sa citesti sau ce mai vrei tu sa faci.....in scumb, barbatii, nu pot face asta....si nu e vina lor, asa e natura lor....si ai intrat tu ca femeie, sotie , mama pe usa si nu gasesti la fel....si nu ai sa te asezi la masa relaxata, pt ca poate nici mancare nu gasesti si daca o gasesti, copilul nu stiu ce are sau e nemancat sau etc, dupa nu poti sa-ti vezi de ale tale pt ca tre sa mai faci una alta (si nu vb di auzite ci din vazute). asta e, asta e constructia noastra a femeilor si nu e nimeni vinovat.(ma refer la marea majoritate, pt ca evident sunt si exceptii pozitive sau negative in ambele tabere)

Prejudecata clara!
Motivul real este ca barbatii aduc in casa venitul principal! Daca ei stau acasa, pot ei sa-si faca si treaba-trebilor...sa gateasca ca RA Roman, copiii sa fie olimpici si casa sa fie ca lacrima...dar nu mai au doamnele ce cheltui...
Hai, fii cinstita...

Nu este deloc prejudecata. Barbatul roman este educat de mamitica sa nu faca mancare si, daca se poate, nici piata. Femeia romanca duce tot greul casei in spate, pt ca barbatii sunt prea ocupati cu orice altceva, in afara aportului la treburile casnice.
Barbatul meu chiar a ramas, la un moment dat, cu copilul acasa si eu m-am dus la serviciu. De abia daca se ocupa de pregatitul mancarii pt copil. In rest, eu faceam toata treaba dupa ce ajungeam acasa.
Nu neg ca mai sunt si cativa soti care ajuta, dar, in general, asa isi educa mamele odraslele.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Dar daca as vrea sa deschid o gradinita?
V-ati da copii pe mana unui barbat?
As fi discriminat din cauza unei prejudecati.

la mine ai sansa, copil meu are in momentul de fata educator. si la o alta cresa de la noi din oras stiu ca si ei au unul. Si sa sti ca suntem super multumiti, si pt ca are in jurul tot timpul si un barbat, nu numai femei. Pentru ca altfel va purtati voi ca si barbati cu copii, si ei simt asta.

Mergi la inceput