Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 12
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita si io c reminiscente si sechele din copilarie, ca vreau sa-i iau copilulul un calut balansoar si ma zgarai pe ochi ca n-am atatia bani! ceva de genu http://www.jucariidinlemn.com/product/calut-balansoar_62757.aspx |
Am vrut si eu sa iau 2 buc dar am renuntat pana la urma. In orice caz, vreau sa-ti spun ca sunt si mai ieftine decat cel prezentat in linkul tau. Am gasit de ex la cora cu 140 lei. Sunt 2 marimi disponibile: cel mic, asta la 140 lei (care mie mi se pare foarte potrivit pt varsta alor nostrii) si arata cam www.mykids.ro/10-c10/cal-balansoar-pentru-copii-s81/calut-balansoar-pentru-copii-plus-maro-inchis-d839.html" target="_blank"> asa , are si roti, daca apesi pe urechile lui tropaie si necheaza; si mai e unul mai mare un pic (cam pt 4 ani zic eu) la 180 lei.
Mamica fericita de Mara si de David
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Am vrut si eu sa iau 2 buc dar am renuntat pana la urma. In orice caz, vreau sa-ti spun ca sunt si mai ieftine decat cel prezentat in linkul tau. Am gasit de ex la cora cu 140 lei. Sunt 2 marimi disponibile: cel mic, asta la 140 lei (care mie mi se pare foarte potrivit pt varsta alor nostrii) si arata cam www.mykids.ro/10-c10/cal-balansoar-pentru-copii-s81/calut-balansoar-pentru-copii-plus-maro-inchis-d839.html" target="_blank"> asa , are si roti, daca apesi pe urechile lui tropaie si necheaza; si mai e unul mai mare un pic (cam pt 4 ani zic eu) la 180 lei. Mamica fericita de Mara si de David |
Exact d-asta are si Sebi si sta toata ziua calare pe el si apasa pe ureche sa necheze... Mai nou a inceput sa faca acrobatii- se urca in picioare pe el, a si cazut o data dar bineinteles ca nu se lasa... Noi i-am luat un set de ustensile (ciocan, surubelnita, bormasina, fierastrau, patent, ochelri de protectie, ma rig, mai multe d-astea), pentru ca e topit sa mestereasca si-i fura mereu lu` ta-su sculele
Sotul a primit deja un set de chipsuri pentru poker, iar eu o esarfa cu Rapid (cu poza lui Pancu pe ea, preferatul meu)
Eu sunt prinsa intre curatenie, mancare si cumparaturi, ieri am fost la sor-mea si mi-am schimbat look-ul (tuns+vopsit), maine am programare la manechiura si pedichiura. Cosmetica eu nu prea servesc, am acasa niste masti pe care mi le pun cand nu uit
Fug la treaba ca acusi se trzeste teroristul si iar nu apuc sa termin
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
In asteptarea Mosului...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Am vrut si eu sa iau 2 buc dar am renuntat pana la urma. In orice caz, vreau sa-ti spun ca sunt si mai ieftine decat cel prezentat in linkul tau. Am gasit de ex la cora cu 140 lei. Sunt 2 marimi disponibile: cel mic, asta la 140 lei (care mie mi se pare foarte potrivit pt varsta alor nostrii) si arata cam www.mykids.ro/10-c10/cal-balansoar-pentru-copii-s81/calut-balansoar-pentru-copii-plus-maro-inchis-d839.html" target="_blank"> asa , are si roti, daca apesi pe urechile lui tropaie si necheaza; si mai e unul mai mare un pic (cam pt 4 ani zic eu) la 180 lei. Mamica fericita de Mara si de David |
gata, am plecat sa cumpar calut la copil!!! Mersi depont!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
helau..
DC, tot asa si eu, acrobatii la mare inaltime fara plasa de siguranta...si uite ca astept o piersicutza
apropo de jucarii, de multe ori noi adultii le luam pentru ca ne plac noua, si ne amagim ca-s pt copii
am inceput sa capat proportii in zona mijlocului....si m-am interesat si cica la sarcina nr. 2 toate-s mai legere pe acolo, ligamentele&co, burta creste mai usor...am deja burta pe care data trecuta o aveam la 4-5 luni...asta e...bine, data trecuta aveam si kile mai putine din start ca acum.....moamaaa, cum o sa incap eu in banca sa dau examenele din iunie?! ma si gandeam ca daca acum in iarna sunt in situatia sa nu iau vreu examen, ma rog de prof sa-i fie mila, ca la restanta o sa fiu cu burta la gura, la propriu
fain calutzu ala...am avut si eu ceva similar cand eram mica, dar mult mai rudimentar bineinteles, asta pana ai mei l-au taiat si l-au pus pe foc, pe motiv ca tot timpul cadeam....si cand m-am intors de la gradi am vazut botul calului dupa soba si am innebunit "calutzu meu, calutzu meu!!" mare jale.....ce oameni fara inspiratie....ascundeau undeva botul calului, sa nu il vada copilu....
_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze
decenuela spune:
buna seara fetili...
am fc si eu bradul...doar auriu anul acesta...si avenit si mosu la jiji a fost f incantat de cort...si de covorasul muzical http://www.elc.co.uk/Funky-Footprints/125024,default,pd.html
iar lu ta-su i-a adus momentan o perecehe de blugi( cand am luat bradul dintr-o magazie am gasit intr-o sacosa hainele mele de gravida si vreo 2 preche de blugi de-ale lui pt a fi trimise la tara. si culmea o pereche erau noi ...atunci ii erau f mici....acu...ii vin f bine...ba chiar un pic mari...a slabit vreo 2 nr de la stres)
mi-a multumit de blugi.......i-am zis ca de fapt....sunt de-ai lui...
ar mai fi de fc cate ceva prin casa dar nu mai fac nik...(jiji a gasit un serar in care n-am fc curat si ef incantat...si ocupat)
ma gandesc si eu la calul de la real...poate i-l iau de ziua lui...
ftw3er
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
intrase jiji pe fir
ana...eu m-am am cam chinuit pana l-am av pe jiji la modul....aoleu e perioada...hai...acu..etc...de unde logica mea...ca nu raman f usor( am si uterul retrovers)...dar..daca se intampla...eu nu ma supar
evemy...ce frumos...casutza noua....mos vechi...n-ati mai avut rabdare....:)
bf...wowww cate sedintze...vreau si eu:(((((....dar cred ca as avea aceisi prb lipsa timpului....daca aveam timp mergeam la sala ( tare bine m-am simtit cat am fost :( )
mire pt gestul tau nobil... daca nu te superi...a ajutat fetele de la ajutoarele lui mos craciun...si a aj la spitalul nasta ...unde a impartit hainute si jucarii...
jiji a luat niste truse de farduri de-ale mele sise unge pe fatza...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Seara buna fetelor!
Ana de acum trebuie neaparat sa ne pui poze cu burtica, sa vedem si noi cum creste mezina/mezinul odiseei.
Am citit pe fast, am vazut ca vorbiti despre caluti, avem si noi unul (de la verisori, cu titlu de imprumut) si da, s-a jucat f mult cu el, inca se mai suie pe el din cand in cand. Eu zic ca este un cadou bun pt Craciun.
Dece ms mult, nu ma supar, doar ca nu eu am oferit cadourile ci Monica (Aka). Cum eram cu Mara, n-am indraznit sa intru in spital, ba din contra, am stat cu stres la usa spitalului. Si sa va povestesc o intamplare de la spital. Am pregatit pungute cu cadouri pt 26 de copii (atat cati ni s-a spus ca sunt), doar ca o fetita nu era trecuta pe lista si a ramas fara cadou . Am cautat prin masina si am reusit sa gasim niste portocale, cateva ciocolatele, o periuta de dinti si am incropit repede o punguta si pt ea. Cand s-a intors Aka sa i-l dea, ea statea amarata pe pat si cand a vazut cadoul i s-au luminat ochii, iar un baietel de acolo i-a zis "vezi Sorina ca nu te-a uitat Mos Craciun!"
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
si eu tot cu uter retrovers...
ptr miremia toate florile din lume ptr binevointa ta!frumos gest!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Seara buna fetelor! Ana de acum trebuie neaparat sa ne pui poze cu burtica, sa vedem si noi cum creste mezina/mezinul odiseei. Am citit pe fast, am vazut ca vorbiti despre caluti, avem si noi unul (de la verisori, cu titlu de imprumut) si da, s-a jucat f mult cu el, inca se mai suie pe el din cand in cand. Eu zic ca este un cadou bun pt Craciun. Dece ms mult, nu ma supar, doar ca nu eu am oferit cadourile ci Monica (Aka). Cum eram cu Mara, n-am indraznit sa intru in spital, ba din contra, am stat cu stres la usa spitalului. Si sa va povestesc o intamplare de la spital. Am pregatit pungute cu cadouri pt 26 de copii (atat cati ni s-a spus ca sunt), doar ca o fetita nu era trecuta pe lista si a ramas fara cadou . Am cautat prin masina si am reusit sa gasim niste portocale, cateva ciocolatele, o periuta de dinti si am incropit repede o punguta si pt ea. Cand s-a intors Aka sa i-l dea, ea statea amarata pe pat si cand a vazut cadoul i s-au luminat ochii, iar un baietel de acolo i-a zis "vezi Sorina ca nu te-a uitat Mos Craciun!" _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
zau mi-au dat lacrimile! cum a venit Moshu si la acea fetitia... sa mai facem din astea...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
azi m-am certat cu sotul... mi-a raspuns urat la telefon, i-am raspuns eu urat cand m-a intrebat de pantalonii de casa... si uite asa eram amandoi cu botul pe dos, cica nu mai vorbeam unul cu celalalt...
dar ne-au luat astia curentul si ne-am strans in dormitorul Elei si eu am propus la un moment dat sa povestim povestioare hazlii din copilarie... apoi Ela m-a rugat sa-i povestesc cum s-a nascut ea, apoi Kay, apoi ne-a povestit ce i-a povestit o colega cum s-a nascut aia mova cu ombilicul in jurul gatului (si in loc de ombilic a zic lind.c si a inceput sa radem prosteste... apoi a povestit de un coleg care nu a inteles despre ce povesteau ei (clitoris) si vroia sa se duce la profa de latina s-o intrebe crezand ca e un cuvant in latina...
si am ras de m-a durut burta (mai ales cand mi-a zis cum il cheama pe acel coleg)...
la ce sunt bune penele de curent!!! mai socializeaza lumea intre ei, mai zic o gluma un banc... (ca ala cu vroiam sa divortam dupa care ne-am impacat, si ce s-a intamplat? s-a stricat televizorul!)...