Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Rux m-am distrat si eu cu voi!

Alicredo, dece si eu cu uter retrovers, am ramas aproape din prima.
Alicredo stii ca se spune sunt anumite pozitii (dupa incheierea actului sexual) care te ajuta sa ramai insarcinata, de ex o femeie cu uterul normal trebuie sa stea cu bazinul in sus (pozitia cu picioarele in sus pe perete), femeile cu uter retrovers ar tb sa stea cu bazinul in jos, iti pui o perna sub burta si stai asa pe ea.
Sa nu radeti, nu stiu daca sunt mituri, eu chiar le-am pus in practica.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dece ms mult, nu ma supar, doar ca nu eu am oferit cadourile ci Monica (Aka). Cum eram cu Mara, n-am indraznit sa intru in spital, ba din contra, am stat cu stres la usa spitalului. Si sa va povestesc o intamplare de la spital. Am pregatit pungute cu cadouri pt 26 de copii (atat cati ni s-a spus ca sunt), doar ca o fetita nu era trecuta pe lista si a ramas fara cadou . Am cautat prin masina si am reusit sa gasim niste portocale, cateva ciocolatele, o periuta de dinti si am incropit repede o punguta si pt ea. Cand s-a intors Aka sa i-l dea, ea statea amarata pe pat si cand a vazut cadoul i s-au luminat ochii, iar un baietel de acolo i-a zis "vezi Sorina ca nu te-a uitat Mos Craciun!"

_

Bravo Mirela!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Rux m-am distrat si eu cu voi!

Alicredo, dece si eu cu uter retrovers, am ramas aproape din prima.
Alicredo stii ca se spune sunt anumite pozitii (dupa incheierea actului sexual) care te ajuta sa ramai insarcinata, de ex o femeie cu uterul normal trebuie sa stea cu bazinul in sus (pozitia cu picioarele in sus pe perete), femeile cu uter retrovers ar tb sa stea cu bazinul in jos, iti pui o perna sub burta si stai asa pe ea.
Sa nu radeti, nu stiu daca sunt mituri, eu chiar le-am pus in practica.

_

Hop si eu cu uter retrovers...

Am pus si eu in practica pozitia ajutatoare numai ca am stiut-o doar p-aia cu picioarele ridicate pe perete, care acum aflu ca e pt uter normal de fapt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

Mirela foarte frumos gestul tau

Si eu am uter retrovers , de pozitii nu stiam dar clar e bine de stiut

Dece ce repede a venit mosul la voi

Ruxita ar trebui sa se ia curentul mai des

O seara linistita va doresc

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

acum mi-a zis sora-mea ca testele ptr prolactina si progesteron se fac in ziua 21-22 de la inceputul ciclului....so....cred ca fug si eu la dr....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Si mai stiu ca trebuie sa ai 3 ore de la trezire, fara sa mananci nimic inainte si daca se poate sa fie si dupa o noapte normala de odihna. Prolactina din cate stiu eu poate sa creasca si din cauza stresului, efortului fizic... nu numai dupa o sarcina. Si barbatii pot avea prolactina marita...

Mergi la inceput

Evyme bravo ca iti faci timp si pt tine.

Ana hai, nu-ti mai face probleme. Burticile care ascund bebelusi sunt cele mai frumoase. Asteptam dovezile oricum.

Ruxita frumos v-ati petrecut seara. Sa stii ca ar trebui sa se ia mai des curentul.

Am cam terminat si eu cu porcu', cu curatenia... vorba lui tataie "m-am regulat, acum astept sa vina nunta" (regulat= adica s-a pregatit omu'). Mai am maine de insirat carnatii si de tocat toba si gata. Noi nu facem meniu special de sarbatori. ..decat sarmale, friptura, cozonaci si poate si o prajitura. Altceva n-are rost pt ca in prima zi de Craciun mergem la nasi, a doua zi scoatem finii in oras si tot asa. De ziua lui Dav facem mai multe: piftie, salata boeuf, poate si o ciorba de burta...

M-am cadorisit si eu azi cu un rimel si cu un contur de buze (de parca as si folosi).

Cam am chef de vorba... iar o sa trag de mine de dimineata sa ma trezesc. Mara a intrat in vacanta de azi, maine dupa-amiaza are serbare .

Ma bag la somn. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, doamnelor, haideti la cafelutza calda cu frisca si scortisoara!

La Multi Ani, Vlad de Irinaa, sa fii sanatos si norocos!

Mire.......off, pe mine ma impresioneaza tare chestiile astea cu copilasi...un tir de pentru tine!

Dece......ce Mos harnic ati avut!...A fost tare cuminte Luca, daca mosul a venit asa devreme!

BF....wow, cate sedinte de spa!...Cat despre tatici ramasi la vasta primei copilarii....se chinuia si tati de iris, deunazi, sa ma convinga ca iris ar fi incantata de o masinutza cu telecomanda, pe post de cadou de mosh..

Ruxi....ce seara frumoasa ati avut!...M-am amuzat cu ombilicul...

Nyny...spor la toba si carnati sa ai, astazi, si sa stapanesti sanatoasa cosmeticalele!

Evyme....sa-ti fie de bine schimbarea de look, si sa-ti tihneasca astazi mani-pedi! Vineri am executat si eu o sedinta de cosmetica(trat. facial)...si ce bine a fost! Astazi merg sa-mi vopsesc si eu claia de par, iar ieri m-am trezit pe la 4 dimi si m-am si jumulit, ca ziua nu-i chip, cu atomix ...

Alicredo, Ana, Simply......

Vad ca ati vb despre caluti.....Mi-ati dat si mie o idee de cadou pentru mandra ....iris are o jucarie, un bebe calare pe un calut, care se leagana("'ute-'ute", pe limba ei, aka hutza-hutza) si canta o melodie....e una dintre cele mai iubite jucarii ale ei...ma gandesc ca ar incanta-o un calutz pe care sa se legene si ea, precum jucaria ei.... Eu ii luasem deja cate ceva de mos...un set lego si vreo 2 carti, dar eram in pana maxima de alte idei....

Noi asteptam sambata seara mosul (un prieten s-a oferit sa se costumeze in mosh, si sa vina sa aduca fetelor cadourile)...sunt tare curioasa ce reactie va avea tanara domnitza ...

Despre meniul de sarbatori....aici am cam sfeclit-o...la noi fiecare are cate-un preparat preferat(sau 2, sau 3)...asa ca ma asteapta niste nopti foarte lungi....Tati de iris vrea cozonaci moldovenesti, placinta cu branza dulce si stafide, sarmale,friptura si ficatzei in bacon, diana cere oua umplute, rosii umplute cu salata de vinete, ardei grasi umpluti cu pasta de branza proaspata, salata de boeuf(a la russe, de fapt), cozonac si tort de mere........se pare ca ..."m-am scos", ca in fiecare an...

Gata placinta, merg sa prestez in folosul comunitatii...

O zi minunata sa aveti, cu spor in tot ceea ce v-ati propus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....asa mai merge...candasesti o coffe fierbinte....sarumana , sorina...

ei...la noi mosul a venit mai repede ca noi plecam in moldova la ai mei....si nu era sa ma car cu cadourile sa le pun acolo sub brad...dar pesemne...mosul vine peste tot deci...il asteptam si acolo...

mire...nu conteaza ca n-ai impartit tu...ai contribuit si conteaza mult...
offf ..ce m-a impresionat partea cu fetita...doamne multi amarati mai sunt...
oricum...stiu ca ti-a fost greu c-ai avut-o pe mara dupa tine insa...cu toti nervii cred ca in sufletul tau ai o linista....asa inainte de craciun

rux ...imi pare rau de cearta cu soatzul ...( nici noi nu vb...era 11 si jiji nu dormea si i-am zis sa-l trimita mai autoritar la culcare...dupa ce a adormit jiji...era la baie... m-am dus si eu si am dat peste el...n-am aprins lumina...si cred ca l-am lovit..dar ffff putin...si s-a ofticat...sa fie sanatos) dar oricum cum ai povestit m-am distrat asa..de dimi....
daca aveti pana de curent mai des/...sunt de cumpoarat un fel de lanterne lunguiete cu leduri...are acumulator si tin vreo 24 ore....

mire.....apropo de retrovers....si eu am practicat pozitia...pt cele cu uter normal....dar de ce-mi aduc aminte ca park asa mi-a zis un dr la un moment dat?

sorina....wow mami....da tu ai de bucatarit nu gluma...pai si derev ce mai mancati daca faci atatea bunataturi acu? vad ca traditionalele nu erau in schema...poate ma inspir din meiul tau de craciun pt rev

fetili...noi iar suntem pe lapte....ma capiaza...acu as fi zis ca e de la caninul nr 2...dar ma gandesc ca a prinso cutie cu pringles si...a luat-o s-a dus in dormitor la el..s-a asezat confortabil si candam intrat la el mi-a zis...PA,PA....adik sa nu-l deranjez...
credca dupa sarbatori ii fac si eu niste analize ...si de kk...sa vedem...
el asa arata bine, are vreo 13 kile si cam 90cm...dar na....ate....ate...ate...ma dispera..

azi mai fac ultimile cumparaturi....si bagajul si maine..daca totul e ok plecam la ai mei...

sa aveti o zi super si spor la treaba...cumparaturi...si la tot ce mai faceti

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

ma bucur ca v-ati distrat... si nu v-am zis povestioarele amuzante din copilarie... sora-mea se juca cu mine ma ridica de-asupra capului si eu n-aveam pantalonasi si am facut kka in capul ei... si sora-mea s-a dus repede sa se laude prin mahala... era noroi si nu putea trece drumul la prietena ei si striga ca s-o auda aia si jumatate de mahala... stii ceva? Da sora-mea m-a kkt pe cap! Cand ne ajungeam de rau avea grija sa-mi aminteasca de isprava mea ca-i sunt datoare pe viata!
Cand am crescut mai mari imi face o gramada de farse... m-a pacalit sa pun limba pe manerul de la razatoarea de incaltaminte cand era gerul mai mare afara si am ramas cu limba lipita de razatoare... (a intervenit cineva cu apa calda)... sa mananc sare de lamaie ca cica e zahar sau sa beau permanganat de potasiu dizolvat in apa pe post de compot de visine... aaa, si imi zicea ca nu sunt copilul parintilor mei, ca m-a lasat in maternitate o tiganca si eu chiar am crezut-o...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Cat despre tatici ramasi la vasta primei copilarii....se chinuia si tati de iris, deunazi, sa ma convinga ca iris ar fi incantata de o masinutza cu telecomanda, pe post de cadou de mosh..

Ruxi....ce seara frumoasa ati avut!...M-am amuzat cu ombilicul...

Vad ca ati vb despre caluti.....Mi-ati dat si mie o idee de cadou pentru mandra ....iris are o jucarie, un bebe calare pe un calut, care se leagana("'ute-'ute", pe limba ei, aka hutza-hutza) si canta o melodie....e una dintre cele mai iubite jucarii ale ei...ma gandesc ca ar incanta-o un calutz pe care sa se legene si ea, precum jucaria ei.... Eu ii luasem deja cate ceva de mos...un set lego si vreo 2 carti, dar eram in pana maxima de alte idei....

Noi asteptam sambata seara mosul (un prieten s-a oferit sa se costumeze in mosh, si sa vina sa aduca fetelor cadourile)...sunt tare curioasa ce reactie va avea tanara domnitza ...

Despre meniul de sarbatori....aici am cam sfeclit-o...la noi fiecare are cate-un preparat preferat(sau 2, sau 3)...asa ca ma asteapta niste nopti foarte lungi....Tati de iris vrea cozonaci moldovenesti, placinta cu branza dulce si stafide, sarmale,friptura si ficatzei in bacon, diana cere oua umplute, rosii umplute cu salata de vinete, ardei grasi umpluti cu pasta de branza proaspata, salata de boeuf(a la russe, de fapt), cozonac si tort de mere........se pare ca ..."m-am scos", ca in fiecare an...

Gata placinta, merg sa prestez in folosul comunitatii...

O zi minunata sa aveti, cu spor in tot ceea ce v-ati propus!

Sorina, mami de Diana si Iris

si tati de Kay visa la o masinuta cu telecomanda si s-a resemnat ca inca nu e varsta (ca s-ar juca mai mult el decat copilul si mi-a dat dreptate)...

si n-am mai luat calut (pe motiv de raspuns urat la telefon), dar il luam cu prima ocazie...

sorina, dar bucataresti nu gluma! si ii lasi asa sa-ti faca program nocturn la bucatarie??? si Ela cica vegetariana dar numai pana la sunca si salam! si salamul se stie ca are foarte putina carne...

citit ieri ca vegetarienii ar avea ceva carente de zinc... suplimenteaza-i carentele cu suplimente (eu as trimite-o la nutritionist) si as pune-o sa-si gateasca singura!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput