Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

tot listand anunturi am dat peste unul intrigant... cica cumparator sub acoperire
“Cumparatorii sub acoperire” (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti."

se presupune ca cumperi de banii tai?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

nu, nu cumperi cu banii tai. aia care te angajeaza iti dau bani si un scenariu pe care trebuie sa il urmezi (sa testezi competentele vanzatorului, banuiesc...)...uite de asta probabil cand intru in vreun magazin nici nu am timp sa respir ca si vine careva sa ma intrebe daca ma poate ajuta

_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

acum mi-a zis sora-mea ca testele ptr prolactina si progesteron se fac in ziua 21-22 de la inceputul ciclului....so....cred ca fug si eu la dr....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

buna a
aseara am incercat sa recuperez, am deschis vreo cateva ferestre sa raspund, llucram lamesajul de la multi ani pt kiti si a trebuit sa inchid ca bobitza facea scandal si nu vroia sa se culce.
trebuie sa precizez ca ieri a fost prima ei serbare la gradi unde au dat din clopotei si au dansat in fata parintilor (nu toti, cei mai mamosi s-au lipt repede de mamele lor) apoi am cantat cu totii mos craciun cu plete dalbe dupa care a sosit mos craciun. cand a venit randul bobitei sa primeasca cadoul am intrebat-o daca vrea sa-i dea suzeta lui moshului si a spus da. i-a dat-o! si- a luat portia de kknder delice pt asta
dar la pranz nu amai dormit ieri ca nu a avut "tita" si asnoapte a fost mai greu ca s-a trezit ca vrea tita si da-i scandal. azi la pranz la fel. vad ca acum a adormit usor insa am lasat-o sa pice de somn...adic la 11.3o!

Mergi la inceput

imi doresc sa ajung la zi ca sa pot trai alaturi de voi magia sarbatorilor!

scuzati greselile,scriu de pe telefon si nu vad ce scriu...tehnologia lu' peste!

noapte blanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza..
nu e coffe?

pai...'ce face fetele? '...

dau eu una repede...repede ....

am terminat si eu curatenia...mai am doar niste finisari..ca sa zic asa...dar nu le-am fc pe motiv de JM acasa. care era f indignat ca el vria sa-i luam nu stiu ce cal/(balandoar) lu jiji pt ca se urca pe pernele de la canapea si zice ...calu...si-i place...
pai acu tre sa-i lunam si droguri daca sta cu o seringa in mana????
offf..barbatii astia...

tot ieri am av 2 ore de relax la cosmetica...mi-a pus o masca cu nu stiu ce alge verzi...dar a pus-o asa pe toata fata....de ma simteam ca o mumie...( mi- a dat-o acasa cik s-o pun si azi ca mai are efect =)) )...dar macar atat am fc si eu pt mine

mainile mi le-am distrus de la ...trimumf..ca am uitat sa pun manusi ( am un dulap plin cu tati porcariile ptcuratat....dar triumful e sfant...)

azi aduc si eu bradul acasa...sa vin mosu....dar...el nu stie..ma rog..

nyny...sarumana de link...da...sunt bune la alice...dar cred ca de ziua lui voi face je tortul...( sunt fun orice facut in casa)...dar cand voi chema copiii voi da comanda de unul...iar alice e pe lista

bf...unde plecati? iar de kile..offfffffffffff...offfffffffffff...zic si eu ca mire....ce e nasol eca nu ma pot abtine de la porcarii...mama ei de vointa
poate dupa sarbatori?????

lorex...mi-o si imaginez pe bobita ( poze??? )
hai ca nu tre sa recuperezi...ai pierdut...capitolele de ...shmotru

bb2....bb2....eu nu cred ca mai vreau bb2....in acelasi timp de cand am nascut nu m-am mai protejat in niciun fel.......dar....daca printr-o minune apare...cat mai sunt..valabila...
( din nefericire..jiji are parinti batrani...bunici f batrani...verisori n-are...va fi foarte singur )

rux...deci tu recomanzi ca...inainte de....spuma..sa respiram si...nu mai ies clabuci? daca daca...la ce nervi am io uneori...

s-0a trezit...

sa aveti o zi super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dece de cafea

ziceai de Triumf...da..si la mine e sfant...tot cu manusi folosesc si eu..o singura data nu am avut manusi doamne erau degetele rana vie... de atunci...cand cumpar trimuf cumpar si manusi si le tin la un loc sa nu uit de ele si vezi cu bb2..te fereste, te fereste..pan'te nimereste

hai ca am plecat iar la #537;motru

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

tot listand anunturi am dat peste unul intrigant... cica cumparator sub acoperire
“Cumparatorii sub acoperire” (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti."

se presupune ca cumperi de banii tai?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Nu stiu daca ti s-a mai raspuns, eu acum am intrat.
Nu cumperi pe banii tai, evident, esti angajat de o firma care testeaza calitatea serviciilor oferite de angajati.
Eu am avut contact cu asa ceva (adica am angajat persoane pt asa ceva) acum mai multi ani, prin 2004.
Conceptul exista de mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza..
nu e coffe?

pai...'ce face fetele? '...

dau eu una repede...repede ....

am terminat si eu curatenia...mai am doar niste finisari..ca sa zic asa...dar nu le-am fc pe motiv de JM acasa. care era f indignat ca el vria sa-i luam nu stiu ce cal/(balandoar) lu jiji pt ca se urca pe pernele de la canapea si zice ...calu...si-i place...
pai acu tre sa-i lunam si droguri daca sta cu o seringa in mana????
offf..barbatii astia...

Sotul meu i-a luat lui Dani un set de trenuri din alea Thomas - nu zic cat a dat pe ele, ca imi venea sa il bat - si cine crezi ca se joaca mai mult cu trenuletele si sinele? Io i-am zis ca are reminiscente din copilarie si ca a ramas cu sechele marete....daca el cumpara pt placerea proprie jucarii pe care scrie pt varsta de 2-3 ani.

Citat:

tot ieri am av 2 ore de relax la cosmetica...mi-a pus o masca cu nu stiu ce alge verzi...dar a pus-o asa pe toata fata....de ma simteam ca o mumie...( mi- a dat-o acasa cik s-o pun si azi ca mai are efect =)) )...dar macar atat am fc si eu pt mine

mainile mi le-am distrus de la ...trimumf..ca am uitat sa pun manusi ( am un dulap plin cu tati porcariile ptcuratat....dar triumful e sfant...)

Eu nu am mai avut timp de cosmetica de o gramada de vreme.....desi imi doresc. Ultima programare am contramandat-o cu vreo 2 ore inainte....doar la manichiura am timp sa ajung.

Citat:

bf...unde plecati? iar de kile..offfffffffffff...offfffffffffff...zic si eu ca mire....ce e nasol eca nu ma pot abtine de la porcarii...mama ei de vointa
poate dupa sarbatori?????

mda, dupa sarbatori am un pachet de slabit la o firma din asta cu impachetari si aparate nu stiu de care....am mai facut eu vaccum prin primavara-vara parca, ca nici nu mai stiu cand si mi-a prins bine. acum am 46 de sedinte....nu o sa mai ajung pe la serviciu... sau o sa dorm noaptea pe la serviciu ca sa termin toate cele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

si io c reminiscente si sechele din copilarie, ca vreau sa-i iau copilulul un calut balansoar si ma zgarai pe ochi ca n-am atatia bani! ceva de genu http://www.jucariidinlemn.com/product/calut-balansoar_62757.aspx

da, dece, triumf rulz! dar chiar fara manusi? parca iti rashcheteaza un strat de piele de pe maini daca uiti de manusi! am incercat cu triumf si pe lemn si rezultatul a fost uimitor!

si in mare ne-am decis cu cadourile... Ela ramane cu acel manual de croitorie (pe post de cadou-unditza, nu-ti dau bani de tzoale, dar iti dau stiinta de a-ti face singura multe-multe tzoale), eu o rochita de la bonprix care am inteles ca nu vine pana in craciun http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?cat=1.10.1082.1.1.1.&pr=75024 am inteles ca-s foarte neseriosi comanzi un numar si-ti dau altceva, in imagine e o culoare si-ti trimit cu totul altceva...
si sotul vrea o tabachera... nici nu-mi mai bat capul cu el, ca e simplu sau tutun de pipa sau chiloti sau ciorapi (ce kkt sa-i mai iei unui barbat?! i-am luat un pulover de 2 mln cah! un deodorant cah! de produse de ingrijire gen gel nu stiu de care sau aparate de ras sau aftershave-uri cah! i-am luat de vreo 3 mln chestii de la nu mai tin minte ce firma, le-am intors pe toate inapoi pe motiv de rezultat hilar, am ras in hohote cand l-am vazut cu alea imbracat, si i-am mai luat si un pulover de la Motor foarte dragutel si s-a dus si l-a intors inapoi pe motiv ca-i trebuia un numar mai mare si si-a luat altul negru mulat pe burdihan, deci dupa atatea si atatea rateuri, o sa-i iau doar tutun de pipa ca si la chiloti si ciorapi am dat-o in bara de vreo 2 ori, ii port eu boxerii ca lui i-au venit doar pana la coapse)...

lui Kay inca nu stiu ce sa-i iau... am pierdut ieri vreo ora m-am tot uitat pe diverse si n-am gasit nimic multumitor... toate jucariile interesante sunt de la 3-5 ani in sus... dar am gasit ceva ce a zis ca vrea sotul http://www.jucariidinlemn.com/product/explosive-experiments--kit---experimente-explozive_64484.aspx (are si varsta corespunzatoare peste 10 ani!)

Mergi la inceput

Ce-mi place poza lui Alicredo!

Dece, daca spui ca am pierdut shmotru atunci o sa incerc sa intru direct in atmosfera

Restante:

LA MULTI ANI, KITI!

Sa fii sanatos, puternic si fericit!

Ma duc dupa cadouri!

Mergi la inceput