Fluturasi de MarApr 2011(99) Felicitari Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 16

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monas ah..despre reclame ca tot ati adus vorba. Ai mei se uita fermecati la reclame. In viata mea nu am, vazut atatea reclame ca acum, ca las tv sa mearga acolo unde-s mai multe, sa stea si ei linistiti oleaca ![]() mama de Eva si Fabian din 8 Martie 2011 |
Si Rares e la fel. Te ignora complet cand sunt reclame, e absolut fermecat. Pe mine ma enervau inainte reclamele , dar acum sunt prietenele mele, daca ii plac lui.

Nasterea miracolului meu
Mami

mandreeac spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, poop tigrutul tau!!!!iar tu esti asa de frumoasa si de finuta ![]() ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
Multumim din suflet mami!

Nasterea miracolului meu
Mami

mandreeac spune:
Deea, Roxy,Moulineta,Mary85 si multumim frumos pentru complimente la adresa fiului meu.
Rares si Julius dolofanii odiseei.
Arsenie are cei mai patrunzatori ochi(cand l-am vazut aveam senzatia ca sunt gri, nu stiu daca v-am mai spus)
Sophia e fotogenica, e geniala, trebuie sa ma gandesc bine sa facem acest top.
Dodo e cea mai ochioasa.
Si trebuie sa ma mai gandesc si eu.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

mandreeac spune:
Ally cand veti veni in tara si ne vedem , facem un mic schimb de puiuti, ca sa il smotocesc si eu pe Duracell.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

mandreeac spune:
Am vazut poze superbe, am lasat comentarii.Roxy si Delia cam puturoase voi la acest capitol, asteptam poze noi.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

madutza_bra spune:
fetele help!! off-topic
nu am cutie destul de mare sa incapa cadurile luate..imi primeste la posta doar invelit in hartie?

catank spune:
citat din mesajul lui madutza_bra fetele help!! off-topic nu am cutie destul de mare sa incapa cadurile luate..imi primeste la posta doar invelit in hartie? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
nu! Musai cutie

catank spune:
citat din mesajul lui mandreeac Am vazut poze superbe Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
Superbe putin spus, ....cresc atat de repede

Sa va traiasca puii, sa ne traiasca!!!

madutza_bra spune:
Am revenit. Am reusit sa trimit invelit in hartie. Oricum erau cutii cu jucarii doar ca nu aveam una mare in care sa incapa toate. Sunt tare happy!!
si cand ziceam ca m-am linistit..tb sa plec din nou..la mani-pedi

catank spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Am revenit. Am reusit sa trimit invelit in hartie. Oricum erau cutii cu jucarii doar ca nu aveam una mare in care sa incapa toate. Sunt tare happy!! ![]() ![]() si cand ziceam ca m-am linistit..tb sa plec din nou..la mani-pedi ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
pai inseamna ca aveau deja cutii:D]
Bravo!Ma bucur ca esti fericita!