Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
crispro spune:
Ludmila, ma bucur ca v-ati simtit bine aseara!
Pe V l-an tuns de cateva ori, eu, dar numai asa un pic. Si acum tb sa il tund ca deja ii e mare parul. Il pun in vanita, fara apa, ii dau ceva jucarii si tund rapid, cum apuc si cum sta :)
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina firma a dat faliment.preavizul e de 30 de zile DAR Dumnezeu mi-a luminat mintea ,mi-a dat o idee geniala:DE LA 1 IAN 2012 SOTUL MEI INTRA IN CONCEDIU DE CRESTERE SI INGRIJIRE COPIL! pana in august e asigurat! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
veziiiiii, e bine ca are timp sa caute
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
salutare fete!
nu mai reusesc sa intru...acum m-am mai eliberat putin... Filip doarme, pe Eric l-am trimis la bunici la Turda... eu va invit la cafea...
ieri a fost zi de curatenie generala...spalat perdele, draperii, smotru... azi o sa merg sa-i caut lui Eric pt serbare niste pantalonasi albi si ceva de incaltat, tot pe alb...sper sa gasesc rapid...
acum citind niste articole, am dat peste asta, referitor la laptele de vaca...
cu siguranta ati mai citit si voi despre asta...nu stiu ce sa fac...daca sa-i mai dau sau nu lui Eric sa bea...fratiorii mai mari ai delfinasilor mai beau lapte? si cam cat pe zi?
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ainotna spune:
Salutare!
Alice , l-am trimis pe Sasha de vreo saptamana deja la Constanta, bine ca l-am trimis ca Bogdan are iar muci si sigur la Sasha se "transformau" iar in bronsita...
Sa ai grija de tine si sa-l tii pe fratiorul Marei cat mai mult in burtica daca asa a zis medicul.
Eu am tot fost pe la cumparaturi, ieri am fost la film cu Bogdan, in weekend l-am dus la balet, la Alba ca zapada, marti a avut serbarea, ce mai program incarcat. Azi la pranz am iesit la masa cu o prietena si acum admir casa, e cu susul in jos dar asa o las, nu fac ordine pana luni. Curatenie am inceput sa fac de cateva saptamani in cate o camera pe zi, cu frecat bine bine de tot (dar maxim jumatate de ora) si e muult mai bine, se pastreaza nemaipomenit asa. Doar ca e casa plina de jucariile lui Bogdan
Eladea, Bogdan bea o canuta de lapte seara, am incercat sa-i dau de migdale dar nu l-a vrut.
crispro spune:
Paula, mai face Raul miscarea aia din cap? Mai mergeti la Cluj sapt viit?
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Am atipit si eu langa mara aproape 3 ore
Ea inca doarme, da cred ca o trezesc sa nu se chinuie soacramea cu ea diseara la culcare ca noi iesim cu niste prieteni
Anca, il tin sa-l fac mare si frumos :))
Gospodinele delfinariului, ce minunatii faceti de craciun? Daca tot nu nasc macar sa fac ceva
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
histamina spune:
prajitura cu ness si ciocolata, salam de biscutiti,prajitura cu crema de caramel,nuci si stafide.
sarmalute,friptura la cuptor sau poate un anghemacht de porc(ca miel nu papa strumful cel mare).
daca fac salata d eboeuf,nu ma pot abtine si inseamna sa bolesc toate sarbatorile.deci inca dubitez.
salata de muraturi,piftie(natur inchegata,fara gelatina.si vara fac piftie,doar ca o bag in frigider),cartofi gratinati.
si cam atat,ca nu am 10 guri sa mananc!
crispro spune:
http://www.youtube.com/watch?v=SmIgjeGUArA&feature=youtube_gdata_player -video cu vlad incercand sa se ridice, dar nu i-a iesit:(
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Gospodinele delfinariului, ce minunatii faceti de craciun? Daca tot nu nasc macar sa fac ceva Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+ |
prajitura snikers - mai comand alte 2 feluri de prajitura
chec cu migdale si visine (ca nu fac cozonac, eventual daca imi trimite soacra-mea)
ceva sarat 1 singur fel, grisine sau baghetutele alea crocante - am o reteta de grisine cu masline
salata de vinete of course
salata beuf
comand o salata cu telina si mere pe felii de pepene galben care imi place la nebunie
racituri de porc
cartofi copti
friptura de porc
si muraturi ca am pus o gramada
cam asta...la noi traditia e: in Ajun vine tot famionul la noi: fratele meu, mama si bunicii - asteptam Mosul langa brad si papam pana crapam
in 25 mergem la mama - acelasi meniu fara Mos
in 26 mergem la bunici - IDEM
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crissteo spune:
Salutare si de la noi.
Ieri am avut o zi plina plina, adica am plecat de acasa la 9 jumate si ne-am intors la 19. Bine, ne-am intors acasa scurt, sa luam costumatia lui teo pentru serbare. A stat cu albert o doamna care-i iubeste pe ei foarte mult si ei ii zic mamaie. Albert a dormit 4 ore. Nu mi-a venit sa cred, cu mine daca doarme 2 sunt cea mai fericita. A mancat, a foarte iubitor, mamaie era incantata. Sper sa mai vina cand mai avem nevoie.
Teo s-a comportat exemplar, trezit de la 7 dimineata, la 11 deja eram la doctor la budimex, a durat vreo 15 min, totul e ok, continuam cu calendarul de pipi, teo nu mai are pampers nici ziua nici noaptea de 1 saptamana. Apoi am petrecut timpul la mac ca era un frig afara de-mi inghetasere toate cele. Apoi de la 4 am fost la psiho, teo a fost incantat, noua ne-a mai dat ceva sugestii despre ce si cum sa porcedam, zic eu ca utile pentru tati. Apoi am venit repede acasa, ca dupa amiaza a avut serbare. A foat mag, al doilea mag, au pus in scena o sceneta foarte frumoasa, copiii au fost superbi, doamna care a fost extrem de crizata la serbarile trecute, a fost ok acum si copiii si parintii s-au simtit excelent. Dau un semn cand pun poze pe facebook, sper ca in seara asta.
Am vazut ca sunteti foarte harnicute, azi sper sa spal si eu un geam, sau macar sa asez in biblioteca dupa ce-i culc. Acum sa vedem, daca nu, maine, vine sora mea sa stea cu ei si fac maine.
Acum sa merg ceva de papa pentru baieti, Albert a dormit 2 ore, Teo ne-a trezit pe amandoi, el nu a dormit deloc si s-a plicitisit. Eu am dormit 30 min, mai bine nu dormeam ca acum sunt capie, ma invart si nu stiu ce sa fac. Imi mai fac o cafea ca mai am pana la 8 cand culc baietii.
Alice, e bine ca sta bebele, totul e sa fiti amandoi ok. Esti foarte ganditoare pentru cati ani ai.
Nu mai stiu ce am citit.
A,Histamina, le aranjeaza Dumnezeu dragutul , vezi cum ti-a venit ideea cu concediul?