Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut.
Maine mai am in camera lui Raulsi hol si am terminat.
Cristina, nu l-am mai vazut pe Raul sa dea din cap, dar nici nu am mai stat cu ochii pe el ca si pe butelie. Mergem joi la Cluj. Vedem ce ne zice d-na dr ca ii facem si EEG in somn natural.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ilinca, cum te simti?

Anca, cum e Bogdan?

Paula, eu zic ca daca era ceva in neregula sesizai tu. O sa fie totul binE. Pupam baiat frumos.

Gata, m-am mai trezit, plec sa fac papa si sa pun si niste rufe la spalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Cristeo, merci de intrebare, Bogdan e binisor, vad ca el le-a dus pana acum relativ bine (pe raceli) fara complicatii. Poate e de la catina sau poate ca i s-a format si lui imunitatea, nu stiu, dar pare ok. Astept sa pui poze de la serbare

Crispro, eu am avut impresia ca Vladut astepta ajutorul tau sa se ridice si de aceea s-a blocat. Nu stiu daca e asta sau nu, dar parca ziceai mai demult ca te duci la doctor, eu zic sa te duci ca sa stai mai linistita. Si cu asta si cu trezirile noaptea. Tu te bucuri ca nu sta treaz cateva nopti, ar fi frumos sa nu stea deloc. si pentru tine si pentru Vladut

Ooana cum faci checul cu migdale si visine? Migdale intregi? Visine congelate sau din compot? sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cristina bine ca te-ai hotarat sa te duci cu copilul la dr! sper sa fie totul ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ma bag si eu ca matza'n oala sa raspund:
La 18 luni sa coboare si sa urce o bordura singur,scarile cu ajutor:ori mana,ori bara.Asta de la kineto.
De la psiholoaga centrului unde mergem noi (Star of Hope Iasi):copii la varsta asta in general isi folosesc mana stanga in proportie de doar 15%,pt a invata sa o foloseasca exersat urmatorul joc:pus copilul in fund,noi in spate,iar in fata lui un joc de genul pus cuburi in galeata,tinut de manuta dreapta usor,pus forma in fata mainii lui stangi si ajutat la inceput.Noi asa am reusit sa-l invatam pe Paul,iar acum le foloseste in proportie de 60%dreapta,40% stanga

De la medic si matusa mea asistenta la pediatrie:impachetarile nu se pun pe piept in zona plamanilor,iar Novocalminul folosit doar la situatii extreme,de evitat supozitoarele.
Scuzati ca m-am bagat in seama,dar poate ajuta pe cineva

EDIT:HISTAMINA super tare faza cu biscutii si varza,ha ha ha.
CRISSY:citat de-a lui Ovidiu cand i-am aratat poza cu bea "sunt sigur facuti in casa,de aia buni"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor,nu v-am uitat dar nu am mai apucat sa intru...poate apus sa citesc capitolul asta pana se trezeste zmeul.
Am o perioada foarte aglomerata,servici cat cuprinde(dupa revelion o sa se mai linisteasca..si prin primavara se linisteste de tot =)) ), piciu,mancare,casa,documentare cu vegetarianismul la copii...tot visez sa apuc sa fac o baie dar sunt doar vise.
Piticu e infloritor,nu am mai apucat sa ajung la doctor sa-l cantareasca si sa-l masoare dar el arata bine (chiar daca e suplu comparativ cu alti bebelusi cu care ne intalnim). Am la cuptor dovleac si mar copt,o sa pasez cu pulpa de migdaleramasa de la laptele de migdale) si scortisoara si sper sa-i placa. De mos nicolae ne-am dotat cu aparat de facut lapte de soia,mi-a usurat mult viata :).
Ma duc la citit,sigur s-au intamplat o gramada de lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare!!!!

am scris un msg cat un pomelnic dar mi l-a sters Andra nu stiu pe ce buton a apasat ea exact inainte sa il trimit....

am revenit la casuta noastra, aveam in planuri sa stam pana luni dar a intervenit ceva si iata-ne iar acasa la noi singurele ca sotul e plecat la servici mai toata ziua :(
nu am facut nici bradul asa cum credeam , a amanat cumnata cumpararea lui din motiv de caldura mare in casa si sa nu ramana fara el pana de Craciun , pai cred si eu la caldura care e acolo , 27 de grade dar nu ar da caloriferele alea mai incet ca mori de cald, eu mai deschideam geamul in camera unde dormeam si inchideam si caloriferul ca de nu Andra nu imi dormea mai deloc.

de sarbatori nu bucataresc mai nimic, in ajunul Craciunlui pe nou mergem iar la cumnati unde din ce am inteles voi manca : alba ca zapada, ursuleti in ciocolata, cozonac ,prajitura cu napolitana si crema de rahat, sarmalute, piftie, salata de beof si probabil vom face si o fripturica daca ne va mai tine stomacul . eu voi face cate ceva la Craciunul nostru dar inca nu m-am decis ce anume.
curatenie nu m-am apucat sa fac dar am eu timp, cand o veni cheful.

fug ca face caca fata de 5 minute imi tot spune da am crezut ca spune doar asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

referitor la folosirea mainilor, pe discovery a fost un documentar acum vreo luna despre folosirea lor spuneau ceva despre faptul ca dreptaci sau stangaci tine de educatie in sensul ca suntem tentati sa le oferim copiilor lucrurile spre o anumita mana!

impachetarile asa cum le-am descris ne-au fost facute in spital...dar poate nu stiu cei de la spital ff bine cum trebuie facute!

Mergi la inceput

Vad ca vorbiti de febra...eu nu ii fac nimic pana la 3, dupa aceea impachetari si daca nu cedeaza novocalmin.Raducu vomita de la Nurofen,nu mai mananca asa ca nu-i mai dau. Noroc ca nu am mai avut nici un episod de raceala/viroza de luni bune.Catina,goji si alte fructe sunt nelipsite in shake,smoothie sau suc dimineata.De asemenea 1 lingura de seminte de dovleac macinate amestecate in cereale...au mult zinc si asta ajuta sistemul imunitar(si nu numai).
De curatenie nu m-am apucat,abia ma descurc cu astea curente.Poate maine sa apuc sa spal geamurile ca sa putem pune decoratiile.
Cu masa e complicat...mergem la bunici,unde totul e cu carne si maioneza,prajeli asa ca o sa fac si eu cateva chestii pe care sa le manance pici....ceva aperitive tip salate, niste germeni si poate am timp sa incerc o prajitura raw,desi nu cred :).

Mergi la inceput

pana la 39 vroiam sa zic...tasta de 9 merge doar daca dai cu forta in ea :)

Mergi la inceput