Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

de azi,sotul meu e somer.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Doamne, ce veste! Sper sa fie tot raul spre bine.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Victo, deci esti intr-o perioada mai zen.

Ma intrebai daca mai lucrez. Daaa, cu drag si spor pt al patriei viitor.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kynderica spune:

histamina imi pare ff rau...off ca tare greu e cu munca.....nu mai avem siguranta zilei de maine...sper sa gaseasa ceva repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

impachetarile-se fac cu scutec ud la temperatura camerei sau apa calie-se trece scutecul pe sub subtioarele copilului apoi se acopera cu un prosop sau paturica uscata se trece peste umeri-se insista pe zona abdominala-cea responsabila cu cresterea temperaturii si e bine ca si pe cap sa se puna scutec ud-am o vb sa nu fiarba creierul!!

se fac 3-4 astfel de impachetari intr-o ora camera sa fie ferita de curenti de aer usa deschisa!

eu la a doua impahetare scutur scutecul care se raceste abia la a treia il mai umezesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Va multumesc pt ganduri si incurajari

Ramona, pe mine nu ma lasa doctorul nici sa o ridic pe mara. Nu l-am ascultat

Crissy, nu imi voi lega trompele dar nu stiu cum vom face. Vad eu :) oricum fabrica ramane deschisa :))

M-am apucat sa scriu msg acum o ora si aveam mai multe de zis dar am uitat.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

de azi,sotul meu e somer.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

draga mea, conform legislatiei din Ro exista o perioada de preaviz atat pentru angajator cat si pentru angajat...banuiesc ca nu si-a dat demisia, care sa fie aprobata de conducere si de maine sa nu mai mearga la munca

imi pare rau rau de tot

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

firma a dat faliment.preavizul e de 30 de zile DAR
Dumnezeu mi-a luminat mintea ,mi-a dat o idee geniala:DE LA 1 IAN 2012 SOTUL MEI INTRA IN CONCEDIU DE CRESTERE SI INGRIJIRE COPIL!
pana in august e asigurat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vezi, e bine si asa, are cine sta cu Sebi.sa isi faca actele

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna mamici!!!!!!!!!
A fost super aseara,v a stat treaz cu noi pina la 12 noaptea, a vrut mama mea sa-l adoarma da el se ridica din pat si batea cu pumnii in usa ca sa-i deschid sa vina la noi si striga: mama, mama, mama
Cadouri: vesela,bani si un stativ de uscat rufe cind afara ploua,si exact azi dimineata a inceput ploaia la noi si imi prinde fr bine, am dormit cu totii bustean pina la 11!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Am vazut filmuletul cu Vladut,e asa de cretos,imi place parul lui,Cristina, l-ati frezat vreodata pe v?

Mergi la inceput