Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina de azi,sotul meu e somer. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Doamne, ce veste! Sper sa fie tot raul spre bine.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Victo, deci esti intr-o perioada mai zen.
Ma intrebai daca mai lucrez. Daaa, cu drag si spor pt al patriei viitor.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
kynderica spune:
histamina imi pare ff rau...off ca tare greu e cu munca.....nu mai avem siguranta zilei de maine...sper sa gaseasa ceva repede
anca_vlad spune:
impachetarile-se fac cu scutec ud la temperatura camerei sau apa calie-se trece scutecul pe sub subtioarele copilului apoi se acopera cu un prosop sau paturica uscata se trece peste umeri-se insista pe zona abdominala-cea responsabila cu cresterea temperaturii si e bine ca si pe cap sa se puna scutec ud-am o vb sa nu fiarba creierul!!
se fac 3-4 astfel de impachetari intr-o ora camera sa fie ferita de curenti de aer usa deschisa!
eu la a doua impahetare scutur scutecul care se raceste abia la a treia il mai umezesc!
Alice_Elena spune:
Va multumesc pt ganduri si incurajari
Ramona, pe mine nu ma lasa doctorul nici sa o ridic pe mara. Nu l-am ascultat
Crissy, nu imi voi lega trompele dar nu stiu cum vom face. Vad eu :) oricum fabrica ramane deschisa :))
M-am apucat sa scriu msg acum o ora si aveam mai multe de zis dar am uitat.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina de azi,sotul meu e somer. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
draga mea, conform legislatiei din Ro exista o perioada de preaviz atat pentru angajator cat si pentru angajat...banuiesc ca nu si-a dat demisia, care sa fie aprobata de conducere si de maine sa nu mai mearga la munca
imi pare rau rau de tot
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
firma a dat faliment.preavizul e de 30 de zile DAR
Dumnezeu mi-a luminat mintea ,mi-a dat o idee geniala:DE LA 1 IAN 2012 SOTUL MEI INTRA IN CONCEDIU DE CRESTERE SI INGRIJIRE COPIL!
pana in august e asigurat!
Victo spune:
vezi, e bine si asa, are cine sta cu Sebi.sa isi faca actele
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ludmila_p85 spune:
Buna mamici!!!!!!!!!
A fost super aseara,v a stat treaz cu noi pina la 12 noaptea, a vrut mama mea sa-l adoarma da el se ridica din pat si batea cu pumnii in usa ca sa-i deschid sa vina la noi si striga: mama, mama, mama
Cadouri: vesela,bani si un stativ de uscat rufe cind afara ploua,si exact azi dimineata a inceput ploaia la noi si imi prinde fr bine, am dormit cu totii bustean pina la 11!!!!
ludmila_p85 spune:
Am vazut filmuletul cu Vladut,e asa de cretos,imi place parul lui,Cristina, l-ati frezat vreodata pe v?