Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, pe 5 ian mergem la neuro. Nu ma astept sa coboare scari, ca e inca prea devreme. Doar sa invete sa indoaie genunchii. Oricum, el nu le stie nici urca de-a busilea, nu se catara pe nimic (scaun, pat, fotoliu), ca nu isi foloseste genunchii. Nici in maini nu are mare putere inca...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata de la mine din munti! :):)

ieri am reluat vizitele la psih.(ieri a fost zi de neplans :):)

"l/am amenintat" pe stefan ca ii iau inapoi banutii din pusculita daca nu doarme la el in pat (primeste banuti cd doarme-ii prefera pe cei metalici)..i-am zis si ca e mai bine pt noi toti, ca ne odihnim mai bine si noi, si el, si astfel nu mai suntem nervosi ziua :).
a dormit la el, asa ca diseara tre sa ma prezint cu banutul. scap cu 50 de bani, sau 2-3 de 10 bani.:)
ufff.

si dimineata era linistit..eu la fel si i-am subliniat asta. sa vedem cat l-o tine.
nu ma judecati, dar chiar sunt chiauna de cap, cd vine el, ca nu mai pot dormi din cauza lui.

bine, am mai avut si discutia ...mami te iubeste tare tare..si el..eu nu te iubesc.la care am reusit sa nu ma mai supar ca ciobanu pe sat si i/am zis ca probabil o sa ma iubeasca mai tarziu, cd va mai creste si va aprecia cata grija am de copiii mei.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', la noi 'regresul' consta in faptul ca anumite cuvinte le repeta aproape corect, acum, desi numeste mai multe obiecte, o face intr-o forma f simpla, uneori nici n-are treaba cu obiectul initial.
Lumina=apa, unu=pa si lista continua. In orice caz, are si f multe cuvinte simpatice, care vor sa se apropie de forma corecta: cocov (morcov), popon (popcorn) si multe altele, dar astea mi-au venit in minte pt ca seara, cand vrea papa, ii dau cate un morcov curatat la rontait si popcorn baga tac-su-n fiecare seara.

Al meu ma termina cu toate cocotarile lui, se urca in biblioteca (din aia veche) si se cocoata si pe rafturi , am facut poze, poate pun si eu vreo 2 mai tarziu.

Paula, el e in razvratire, tu deja faci eforturi pt a afla de unde atitudinea, dar faci si eforturi pt un echilibru. Nu stie ce spune.. orice alta mama i-ai da pt cateva zile ar plange tare tare dupa tine.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, eu am in baie o treapta, sa ajunga copiii la chiuveta. stefan o foloseste, desi ajunge acum si fara ea, iar mitzunache asta mic e asa simpatic ca vine fuga fuga si el..(apropo, asa sunt de scumpi impreuna!)si se agata cu manutele de chiuveta si sta si el acolo pe o margine (noroc ca e una mai lata si incap amandoi)-o veselie la noi..ca se bat care sa fie primul la spalat pe maini.:)
no, si aseara asta mic a tot exersat..se urca pe treapta aia, cobora..se urca..cobora..oricum, se urca singurel..se apuca de chiuveta.
bine, el e catarator de mic, ca urca deja 2 trepte de la scara patului etajat de la ei din camera.

asa..voiam de fapt sa zic sa ii iei o treapta din asta.poate va incerca si el.(daca ii place spalatul pe maini :).
iar pt asta- ca lui stefan nu ii placea sa il spal (deci asta de cd era mic era sucit)- i-am luat sapun in forma de animalute..apoi sapun lichid in ceva tub mai interesant- o broasca.(bine, nu din supermarketurile noastre, ca n-am vazut)-probabil acum pe internet gasiti chestii frumoase. eu atunci le-am primit din Franta de la cumnata-mea. iar acum nu am pb din astea cu Mihai.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna dimineata.
Nu m-am gandit ca as putea sa ii fac rau lui bebe daca ma apuc de curatenie, stiu, nu vine nimeni in control, dar am eu fixuri legate de curatenie. De azi, o iau mai moale.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kynderica spune:

buna dimineata.....
multumesc ca m-ati primit in grupul vostru...
sa va zic despre mine...ma cheama anca am 27 de ani si sunt din iasi...dar de 2 anni sunt in spania....impreuna cu sotul meu si baietelul nostru ,ayan denis, de 15 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de azi,sotul meu e somer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

de azi,sotul meu e somer.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

auuuuuu..
Sper sa isi gaseasca repede un loc de munca!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

A fost tare bine aseara. Pacat ca Rebeca a reinceput noptile cu urlete si acum sunt rupta de oboseala.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kynderica

buna dimineata.....
multumesc ca m-ati primit in grupul vostru...
sa va zic despre mine...ma cheama anca am 27 de ani si sunt din iasi...dar de 2 anni sunt in spania....impreuna cu sotul meu si baietelul nostru ,ayan denis, de 15 luni....

Bine ai venit in delfinariu!

Mi-am adus aminte ca intreba cineva de reteta de cartofi frantuzesti. Aici este. Ma gandesc s-o incerc si eu.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput