Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
crissy77 spune:
Febra sub 38 e de fapt stare sub-febrila. De la 38 se intervine cu antitermic usor (nurofen, paracetamol supozitor, panadol); peste 39.5 se intervine cu novocalmin si impachetari cu apa calaie. nu-mi mai amintesc de ce povestea bumblebee ca au sfatuit-o asistentele in spital legat de impachetari, please, refresh my memory
Alice, pt decizia luata. Esti f calculata pt varsta pe care o ai. Cu metoda de contraceptie ce ati mai hotarat (daca nu-s prea indiscreta)?
crispro, ca o constarare, la 16-20 de luni nu tb sa urce/coboare singur scarile, ci ajutat. Incearca sa-i faci tu trepte din carti. Cu mainile cum se descurca? Cand aveti programarea?
Beatrice foloseste mai mult mana dreapta. Daca ii dau o sticla+dop, cu mana stanga se tine de masa/se sprijina pe podea (depinde unde se joaca) iar cu dreapta incearca sa puna dopul. De ce nu tine sticla cu stanga?? Sa nu credeti ca nu-i arat. O corectez de fiecare data.
adriana, ti-a tihnit iesirea?
rodyka, deja am cartea cu faraonul, am comandat-o pe emag. A vazut-o la un coleg de gradinita (caruia i-o adusese Mos Nicolae) si a zis ca o vrea si ea. Acum o da cotita ca mai vrea alte 4 chestii pe langa, toate de prin reclamele de pe minimax, adica scumpe in draci. Cartea nu mi se pare cine stie ce, are si chestii pop-up, probabil alea au impresionat-o. Am gasit-o la un pret bun, cu reducere, si eu sunt pasionata de Egiptul antic asa ca am luat-o mai mult pt mine.
michelle1981 spune:
La multi ani miha gina si Ludmila!
crispro - iti trimit imediat un PM
crissy - mortala poza cu carnatii Referitor la manere, chiar nu stiu ce sa zic. Mai pot fi puse niste accesorii in interiorul sertarelor sau usilor de la dulapuri care ingreuneaza tragerea lor. Asa avem la usa de la gunoi.
ROR - nici noi nu l-am facut inca, tot din cauza ca e un vaccin controversat. Probabil il vom face, dar cat mai tarziu posibil.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Cris2010 spune:
'neata, mamici!
Crissy, mi-ai facut pofta.
Vad ca delfinasii care s-au intalnit cu mosul au fost destul de cumintei. Lui SN ii e frica de mascati, costumati in diverse personaje si urlaaaa!
Referitor la vaccinuri, sunt de acord cu Bumble sa nu cadem in extreme. Noi le facem pe cele obligatorii. Punct.
Adriana, cum a fost iesirea?
Racusor, ma bucur ca s-au mai 'linistit apele' la tine.
Coteasca, ce bine ca nu mai face Tudor alergie. Vacanta placuta in continuare!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Noi facem bradul seara pe 23.
Duminica trecuta am fost in IOR si atata a pipait luminitele si globurile dintr-un bradut... Pe 24 mergem la munte. Sper sa-si satisfaca curiozitatea pe alti braduti si pe cel de-acasa sa-l lase in pace.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Noi am avut o noapte ok, ce sa zic, la 6juma se trezeste si il mai iau cu noi in pat ca mie mi-e somn de pic in ultima vreme :D si doarme si el cu noi pana pe la 7jumate.tot e bine zic eu.aseara am fost in mall, s-a agatat de toti brazii,sa vada globuri.acum dimineata cand l-am schi,mbat de pampers am vazut ca a pus tati invers pampersu' :)), cu fata la spate, nush cum de nu am observat aseara, ca el m-a intrebat daca e bine :D.e prima data cand il inbraca dupa baita:)).
Va pup si revin.
Oana;:tre sa sa vb cu ALex sa vad ce locuri avem ca deocamdata eu sunt cu capu in nori!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
bumblebee spune:
Neata!
Alice, iubita, ce e mai bun pt bb e bun si pt voi.
Adriana, sa va fie de bine iesirea!
Am vazut filmuletul cu MC. Imi venea sa-l mananc pe scumpetea de Matei, cum statea la mami. I-am auzit si vocea calda a Paulei la sfarsit, pe Raisa n-am apucat sa o vad prea bine.
Crissy, la urgenta m-au 'certat' cand am ajuns cu V cu febra mare si sosete inmuate in picioare, asta pt ca la febra mare extremitatile oricum se racesc, circulatia nu se face corespunzator, asa ca mai rau facem.
Cam la 39' incep cu impachetarile, fie imbaieri, dar apa sa fie calaie, si nu cu o diferenta mai mare de 1,5 grade. La noi impachetarile au scazut cel mai efcient febra si Nurofenul, formele de paracetamol nu prea spre deloc.
Edit: Am savurat pozele si filmuletele cu frumoasele tale comori, asa-s de faine!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 si inca ceva, si noi platim bona luna intreaga, chiar daca mergem in concediu. si concediul ei e concediul nostru. adica atunci sa isi ia si ea, nu alta data. si ii mai dam mici prime de Paste / Craciun. plus atentie de 8 martie etc...e greu cu bonele astea, daca vrei sa le mentii multumite. am un coleg, pe care l-a lasat bona, ca cica la un moment dat s-a simtit ca nu e parte din familie s |
mie bona mi-a zis ca ea nu sta daca nu simte ca face parte din familie asa ca o bunicuta
no' dar sa va zic ca am o bona de treaba - mi-a zis azi ca nu vrea banii decat pe 2 sapt - si mai vedem ca doar saptamana viitoare vine 3 zile si sa vedem intre Craciun si Rev
dar eu am zis, ca vin sarbatorile si nu avem ce discuta ii dau toti banii + vreau sa ii iau o craciunita si ceva la nepotica
oricum ii primea pe toti, dar mi-a placut modestia si sinceritatea ei
Crisule ti-am trimis PM
si normal ca daca am spalat geamurile ploua
ma duc sa fac baia mare pana e Matei la plimbare
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
tu fete, asa nimeresc ca il filmez pe Vlad rar, cam la 2 sapt, poate si mai rar. Si tot cu bluza aia il nimeresc, mama ei de bluza... No, asta e filmarea de azi dimineata. Deja mult mai usor se ridica de masuta decat cu o zi inainte, www.youtube.com/watch?v=7TYHbKJ32qE&list=UURAVm-Ql_juRP9UlZKm0a1A&index=1&feature=plcp" target="_blank">aici. Chiar mi se pare un progres mare fata de zilele de dinainte. O sa incerc sa il filmez ridicandu-se fara ajutor, singur
Sa-l ajutam pe Alex