Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Alice!!
La multi ani Ana!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Paula acum am ajuns la postarea ta,vai saracutul Raul cat s-o fi chinuit!!!il pupam tare,niste saruri de rehidratare ii dai?

legat de meniu de Craciun cred ca voi face o caprioara ca mi-au adus socrii din sat. Apropo, la bucataresele consacrate de aici le solicit o reteta buna si cum trebuie pregatita carnea,ca din cate stiu vanatul poate contine uree si poate fi si toxica sau....n-am retinut eu bine....
voi face nelipsita salata de vinete,guacamole,praji bun si cozonaci face mami,fripturica imi face soacra,ciorbita de vacuta fac eu, si as face iar rata chinezeasca a la Carmen Albu de anul trecut ca am avut succes maxim cu ea,cu garnitura de varza rosie calita si piure cald.Plus o salata de telina cu mere,stafide,nuci si gorgonzola,asta iar ca aperitiv. Cred ca e destul.
Brad: noi avem unul artificial foarte dragut si maree,si nu am loc sa-l pun ca acum am tarcul imens de 2m/2m,deci cred ca sta in bucatarie

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, eu mainile mi le-a tratat cu advantan unguent ( este si advantan crema, dar nu ala), am folosit de 2 ori pe zi, timp de 4 zile. Mi le-a reparat mult. Apoi crema lipobase repair cateva zile, pana s-au vindecat de tot. Iar cand incep iar sa se usuce rau folosesc iar lipobase. Dr m-a certat ca le/am lasat sa ajunga in halul ala, cu crapaturi si sangerari, ca tb mai devreme sa apelez la el.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bamboletta am folosit si ulei si crema de la bubchen si trixera si tot ii iese, dar nu ii ies bubite ca la DA e un alt fel. pediatri de aici in continuare sustin ca nici nu ar avea asa ceva. eu nu am mai dat-o cu nimic sa nu ii mai iasa dar am sa incerc si alte tipuri. sa vad ce gasesc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Cum se mai simte Raul? si pe mama curajoasa!

Vai, Mycya, cum te mai chinui cu Andruta, cu voma.. uff. Ti-am mai spus ca si fina mea facea asa, abia dupa 2 ani juma' a incetat. Ea si exploata latura asta, cum nu-i convenea nimic incepea a plange si mai ameninta si ca-si baga degetele pe gat. A terminat-o pe maica-sa .

La multi ani, mamica Alice!
Sa fii mereu tanara si frumoasa, fericita, implinita si iubita!

La multi ani, Ana! Sa fii sanatoasa, fericita si voioasa!
Si sa ne mai puna si mami vreo poza cu un trio de frumoase!

Noi suntem bine, azi noapte a fost mai bine, doar 39,2 , dar azi nu a sarit de 38 . Inca nu ne-am linistit complet, dar totusi..
Nu stiu ce viroza mai e si asta, George tuseste, eu inca nu am nimic si sper din tot sufletul sa scap, ca daca ma ia tusea cred ca ma duc in lume, ca taie bine burta orice stranut/tuse .

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Alice!
La multi ani Ana!

Bumble, n-o fi vreo amigdalita? Radu asa facea la amigdalita 3,4 zile cu febra f. mare, peste 39.5-40, ii scadea cu antitermice maxim 1 ora, apoi o luam de la capat, si dificultate la inghitire din cauza puroiului din gat. Dupa cateva zile din astea ii trecea lui si ma imbolnaveam eu de grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Denisa, iti spun eu cum se descurca alte mamici cu 2 copilasi mici. Lasa treburile deoparte, mai putin smotru, mancare minimul necesar, ca altfel nu se poate. Treburile in casa nu se termina niciodata, lasa-le si tu mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Na, ca am mers pana la urgente. Nu de alta, dar febra facea mai repede de6 ore si a inceput sa-i curga si nasul si sa tuseasca.Macar e bine ca sunt muci curgatori si nu stau in gat.
Concluzia e ca a contactat 2 viroze si enterocolita si respiratorie. Mai intai tratam voma si febra. Panadol si Nurofen la 4 ore(desi eu stiam ca la 6 ore se dau) si apoi cand incepe sa manance cat de cat si pt tuse. Pt muci nimic, ca curg singuri.
Sper sa scapam pana la Craciun.
Maine sun la Cluj, ca eu stiu ca EEG se face doar daca e sanatos copilul.
Cristina, mergeti voi in 22 daca nu putem merge noi?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Alice!
La multi ani Ana!

Hop si noi in clubul bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

offff Paula...dragul de Raul...imi pare tare rau..sa va faceti bine repede...

bumble, sanatate si lui Victoras...sa dea Domnul sa scaapti si voi repede de toate relele...

denisa, cu 2 copii e greu...trebuie si organizare multa, eficienta, prioritizare, etc... tu vrei sa fii perfecta, las-o mami mai moale, ca nu-ti ridica nimeni statuie...

mycya, draga de tine...si tu ai avut o noapte... asa mi-e si mie ciuda pe mine cand mai strig la ei...uf, da cateodata ma lasa nervii... facem un club??? cine se inscrie?

ma duc sa-i fac la pici cartofi frantuzesti...

pup fetele si delfinasii! sa ne auzim sanatosi!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput