Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
crissy77 spune:
Paula, cand alternezi siropelele - dai la 4 h, daca dai doar nurofen / panadol - dai la 6 ore.
Pe noi ne-au sfatuit ca la diaree sa nu dam siropele dulci.
Sanatate tuturor
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Vai, Mycya, cum te mai chinui cu Andruta, cu voma.. uff. Ti-am mai spus ca si fina mea facea asa, abia dupa 2 ani juma' a incetat. Ea si exploata latura asta, cum nu-i convenea nimic incepea a plange si mai ameninta si ca-si baga degetele pe gat. A terminat-o pe maica-sa . |
daca Andrei nu ii place scuipa direct ,dar mai bine asa decat sa isi faca a vomita. sper sa ii treaca pana in 2 ani ca m-am saturat de spalat covoarele de prin casa saptamanal.
Mycya spune:
Bamboleta nu am aucat sa scriu in msg anteror tot ce voiam ca nu ma lasa Andruta continui acum.
ideea e ca ei nu ii mai ies deloc bubite, nici pe corp si nici pe fata, doar da o dau cu crema pe corp ii ies....si numai pe burtica si i se usuca pielea f f tare .
cand am fost la pediatru dupa un astfel de episod mi-a spus sa nu o mai dau cu nimic sa treaca de la sine, ia trecut dar pana au disparut i se facuse si cojita ( f ptina dar era) pe burtica, acum nu mai are nimic si nici nu mi se pare ca ar avea pielea uscata.
sub brate face (fara a o da cu crema), nu chiar rani, dar se inroseste tare si se umfla putin, o dau cu pudra sa ii mentina pielea uscata si a 2-a zi nu mai are nimic.
Mycya spune:
citat din mesajul lui crissy77 Mycya, dupa ce a vomat i-ai facut alt bibe cu lapte? Cam o ora nu se da nimic de mancat (adica nu cantitate asa mare). Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
nu i-am dat lapte.
stiam ca nu e voie de cand o mai pateam cu ea de pe la 2 luni , tot voi mi-ati spus parca , i-am dat o gurita de apa dupa o ora abia si dupa 3 ore jumate i-am dat laptele ca trebuia sa doarma.
crispro spune:
Paula, bine ca ai fost la spital, macar asa stii ce are si ce tratezi, dragul de el. E ok 22 pt noi, iti dai seama. Vezi ce zice maine- daca nu poate sa ii faca eeg asa bolnavior, atunci facem schimb. Ca imi zicea asistenta la telefonul ca nu crede ca lucreaza dr intre sarbatori si asa m-a programat pe ian. Eu eram pe 5 ian, ora 14:30- nu stiu cat e de ok ora pt tine ( cu somnul lui Raul), dar cred ca tot mai bine decat o programare prin februarie. No, vezi ce zice maine.
Bumblebee, sanatate multa lui V. Chiar e nasol momentul, fix acum, dar noroc ca are Victor o mama de exceptie!!!
Mycya , of, cred ca e tare greu si pt tine cu Andra ca tot varsa...
Sa-l ajutam pe Alex
ramonavlas spune:
Buna seara.
Si noi suntem cu muci si tuse. Tratament: Panadol, ser efedrinat, Bromhexin. Paula, cred ca ni se trage de la acelasi party. O asteptam si pe Oana, sa vedem cum sunt, sa speram ca ei sunt bine.
Ilinca, multumesc pt reteta, o sa o fac o data, candva. Insa nu pun nuci, rahat, stafide...doar biscuiti. Vroiam sa fac de Craciun insa am comandat 2 kg si am o gramada de patiserie anume pt Craciun (cu mere si scortisoara).
Carla, nu imi place ajutor la curatenie, Dany ma ajuta f mult cu Raisa, nu ma lasa sa fac curat insa cand e el plecat la munca...doar nu o sa stau in pat....nu sunt genul, eu trebuie sa fac tot timpul ceva. Dar acum, gata curatenia.
Fiica-mea isi desfunda singura nasul...mare distractie pe ea.
Am facut si noi bradul aseara cand Raisa era la mami...a fost f fericita azi cand l-a vazut.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissy77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
nu i-am dat lapte. stiam ca nu e voie de cand o mai pateam cu ea de pe la 2 luni , tot voi mi-ati spus parca , i-am dat o gurita de apa dupa o ora abia si dupa 3 ore jumate i-am dat laptele ca trebuia sa doarma. |
Am recitit si am vazut si orele, de aia am si sters mesajul meu
Mycya spune:
citat din mesajul lui crissy77 Am recitit si am vazut si orele, de aia am si sters mesajul meu Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
nici nu observasem ca ai sters . multumesc oricum de sfat, mai bine spus de mai multe ori sa intre la cap bine
Mycya spune:
azi mi-a tocat creierii, nu stiu ce sa ii mai fac sa nu se plictiseasca nu se joaca cu jucarii deloc, e cocotata pe mine all day , vrea sa ma motai cu ea cat e ziulica de mare da eu nu am energia necesara si nici cheful pe care crede ea ca l-as avea.
a invatat sa se urce pe scaunele de la bucatarie asa ca tre sa am grija sa nu uit usa deschisa ca de pe scaune se urca pe mese....daca mut scanele nu e o problema pentru ea, le duce singura unde are nevoie ....si va dati seama ca ar trebui sa nu mai las nimic nimic nici in chiuveta nici pe mese nici pe nicaieri
acum doarme, dupa 30 de min si-a facut trezirea cu plans, probabil si-o fi amintit de aseara ca am lasat-o sa planga dar am mangaiat-o pana a readormit. sper sa fie o noapte linistita.
Crispro e greu ca nu o pot lasa sa planga deloc, chiar daca o face de mofturi, ori de tuseste putin tre sa o iau la fuga cu ea la baie ca deseori imi vomita si de la o tuse mica....dar pe langa tine cu noptile nedormite nu e nimic, eu am uitat cum e sa pierzi noptile, de cum ma plangeam de fiecare data aici....tu esti puternica de rezisti asa , eu as fi fost de mult plecata in lume
Ramona, Paula ,Ilinca sanatate multa !!!
Alice_Elena spune:
Va multumesc mult!
N-am venit cu mana goala, am adus placinnta cu dovleac si cu branza si suc de mere (natural ). Alcoolice n-avem
Azi am umblat toata ziua. Am mai cumparat una alta pt pitici, mie nimic :)) iar acum seara m-a dus sotul meu la teatru. A fost frumos dar am obosit tare..
Otilia, sa iti traiasca mandra!
Multa sanatate delfinasilor bolnavi! Sa se faca bine repede, sa se bucure si ei linistiti de craciun :)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+