Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Mycya, draga de tine, fiecare avem momente in care ne sare mustarul si tipam - chiar daca e o prostie - la copilasi, si apoi ne pare rau. Cel putin mie mi se intampla. Un pup pentru tine si nervi de otel.

paula, ce ghinion! 2 dintr-o lovitura.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani puiutz_mic!

la doamnele gospodine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Puiutz, la multi ani!

Crissy merci de cafeluta ,chiar am nevoie, o tin lant azi m-am inundat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

ziua buna!!!

va servesc cu eclere bune bune am fost tare harnica ieri si am facut la eclere pentru o sapt dar au iesit f f bune, pentru prima data cand fac si am avut succes

La Multi Ani Alice!!!! sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun mamico

La Multi Ani si micutei Ana!!!!

sa aveti o zi aniversara cat mai frumoasa

Paula multa sanatate la puiut , si eu cu siguranta fugeam la primul spital , ma panichez prea repede.

aseara mi-a vomat tot laptele, in patut , pe covorul din dormitor, pe covorul din bucatarie si asta numai la o tura o culcasem si ma pusem si eu la masa ca tot omu ca toata ziua nu am apucat sa manc, a inceput a plange ca nu ma mai vazut in camera, am lasat-o in speranta ca adoarme imediat dar nu a fost asa, dupa un moment de liniste am auzito inghitind mai greu si mi-am dat seama ca a varsat, m-am dus la ea am luat-o in brate si m-a vomat toata,
de cum am lasato pe jos era toata un zambet dar eu eram f nervoasa ca la 22 seara aveam de spalat atatea asa ca am tipat la ea ca o tampita ea nu ma bagat in seama oricum dar eu m-am simtit ca ultimu om
si marea mea problema e ca nu e prima data, nu stiu ce sa fac sa ma calmez repede, ma pierd prea repede cu firea si tip

la jumate de ora dupa incident mi-a spart o farfurie (era plina cu eclere, am reusit sa o prind dar mi-a alunecat si mie din mana) , are o viteza in maini
si ca sa fie meniul complet inainte de a ne pune iar la nani, adica la 00:20 min mi.a varsat biberonul cu lapte tot pe covorul din bucatarie atunci mi-am pus mainile in cap si am luato de o manuta si am dat-o afara din bucatarie stiindu-se vinovata a plecat la jucarii si chiuia acolo cu jucariile in mana

la capitolul creme: eu nu o pot da deloc cu,crema pe corp, ii apar bubite mici mici rosii pe burtica si trec foarte greu, avem problema asta de pe la un an, nu stiu cum de sa intamplat asta ca inaite ii faceam masaj mereu . acum nu o dau cu nimic, cand face rani axial de la dermatita o dau doar cu pudra sa i se usuce , de o dau cu vreo crema fie si speciala ii fac si mai rau
sper sa ii treaca priblema asta cat de curand ca tare nu imi place ca nu ii mai pot face masaj cu nimic.

si am uitat sa ne laudam ca in sfarsit a iesit si al 6-lea dintisor dupa 3 luni i-am vazut freza si lui

fug sa o culc ca ma trage de pantaloni de somn.

o duminica cat mai frumoasa

offff si eu ma pierd repede cu firea si tip la Andrei mai ales cand il vad ca umbla unde chiar e interzis, adica la prize ca astea-s febletea lui. si desi avem aparatori eu tot intru in panica at cand il vad ca pune mana la priza ca o data a vazut el ca nu se mai vad alea 2 gauri si a tras de priza pana a scos-o din perete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Nu vrea febra asta sa-l lase deloc. Azi noapte i-am pus rondele de cartofi pe talpa, si asa i-a scazut, ca antitermicele nu dau nici un rezultat. Si ma omoara ca nu vrea sa manance, mai ales ca tb sa luam medicamente de tuse. Chiar urat tuseste!!!
Cristina, ai primit SMS-ul de la mine? Am vb la Cluj si am inversat programarile...
Acum doarme Raul, am avut si o noapte grea si s-a trezit pe la 6. Ma pun si eu un pic la somn, daca reusesc sa adorm...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Offf, am uitat ce era mai important:
LA MULTI ANI ELENA!!
Draga mea, sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume, multa sanatate si sa ai parte doar de fericire!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata. Cafea :)

Paula, sanatate multa lui Raul! asa e sa stii, nu mananca copilasii cand sunt bolnaviori. coprocultura nu v/a zis sa faceti? sa nu fie vreun rotavirus.
sper macar sa nu mai vomite sa ii poti da siropurile.
si Mihai greu le lua. mai ales enterolactisul..vaaii..ca nu voia deloc. si ala trebuie sa il dai odata preparat, nu peste juma de ora.au fost zile in care nu am putut sa i-l dau.

Elena, La multi ani cu sanatate multa si rabdare si mai multa!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fete...

si noi cu o noapte mirifica, eram asa nervoasa la un moment dat ca am vrut sa plec in alta camera si sa-l las acolo...de dimi s-a trezit, se tot foia, se urca pe mine, incerca sa comunice, io rupta cum eram m-am intors pe partea cealalta...s-a pus si el langa mine si am dormit pana la 10...

Paula, of, saracu puiut...sanatate....sa dea Domnul sa scapati de febra, tuse si ce mai aveti...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ELENA DRAGA MAMICA, SA-TI DEA DOMNUL SANATATE, MULTA PUTERE, IMPLINIRI SI BUCURII SI TOT CE-TI DORESTI DE LA VIATA!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

La multi ani puiutz_mic! Sanatate, fericire si tot ce iti doresti!
Raisa e mai bine, azi noapte nu a tusit deloc, azi dimineata la 7 s-a trezit si a trigat-o pe prietena ei de la cresa (Carla). Asa ca acum e la cresa.
M-am trezit si eu de dimineata, f bine dispusa, mi-am pus o masca pe fatza, mi-am spalat parul, am pus mancarea la foc si acum imi iau micul dejun si ascult radio Zu, unde tocmai s-a castigat un apartament.

Paula, sanatate multa lui Raul si sa se faca bine pana sambata, sa vina Moshu' sa il vada!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput