Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

faza e ca le trece greu...
ceai nu bea? fa-i de menta. stefan vomita de la apa simpla.
afine da-i.smecta.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

of mai paula, ce v-ati mai chinuit! Dar ai intrebat ce i-au dat sa pape?

La Multi Ani! Alice

La Multi Ani micuta Ana
, bubulina de Otilia! Sa cresti mare si sanatoasa!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna ziua!!!!!!
Alice !!!
Ana !!!
Va doresc tot binele din lume!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Si vlad al meu a stat ieri toata ziua cu mama mea,cind am venit seara acasa plingea,mornaia,nustiu ce avea ca pina l-am adormit ma tot striga de parca il durea ceva,baga pumnul in gurita,e umflat tot! Noaptea e fr chinuitoate si la noi.
Vladut are tenul uscat mai ales dupa baita,ma gindesc ca poate fi de la sampon,il dau cu crema dupa si dispare uscaciunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
No, nu ai iesit pozele, ca aparatul foto e la reparat, iar telefonul le-a facut horror, din cauza de lumina si miscare. Am pus cateva neclare aici

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Tare fumosi sunteti

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ziua buna!!!

va servesc cu eclere bune bune am fost tare harnica ieri si am facut la eclere pentru o sapt dar au iesit f f bune, pentru prima data cand fac si am avut succes

La Multi Ani Alice!!!! sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun mamico

La Multi Ani si micutei Ana!!!!

sa aveti o zi aniversara cat mai frumoasa

Paula multa sanatate la puiut , si eu cu siguranta fugeam la primul spital , ma panichez prea repede.

aseara mi-a vomat tot laptele, in patut , pe covorul din dormitor, pe covorul din bucatarie si asta numai la o tura o culcasem si ma pusem si eu la masa ca tot omu ca toata ziua nu am apucat sa manc, a inceput a plange ca nu ma mai vazut in camera, am lasat-o in speranta ca adoarme imediat dar nu a fost asa, dupa un moment de liniste am auzito inghitind mai greu si mi-am dat seama ca a varsat, m-am dus la ea am luat-o in brate si m-a vomat toata,
de cum am lasato pe jos era toata un zambet dar eu eram f nervoasa ca la 22 seara aveam de spalat atatea asa ca am tipat la ea ca o tampita ea nu ma bagat in seama oricum dar eu m-am simtit ca ultimu om
si marea mea problema e ca nu e prima data, nu stiu ce sa fac sa ma calmez repede, ma pierd prea repede cu firea si tip

la jumate de ora dupa incident mi-a spart o farfurie (era plina cu eclere, am reusit sa o prind dar mi-a alunecat si mie din mana) , are o viteza in maini
si ca sa fie meniul complet inainte de a ne pune iar la nani, adica la 00:20 min mi.a varsat biberonul cu lapte tot pe covorul din bucatarie atunci mi-am pus mainile in cap si am luato de o manuta si am dat-o afara din bucatarie stiindu-se vinovata a plecat la jucarii si chiuia acolo cu jucariile in mana

la capitolul creme: eu nu o pot da deloc cu,crema pe corp, ii apar bubite mici mici rosii pe burtica si trec foarte greu, avem problema asta de pe la un an, nu stiu cum de sa intamplat asta ca inaite ii faceam masaj mereu . acum nu o dau cu nimic, cand face rani axial de la dermatita o dau doar cu pudra sa i se usuce , de o dau cu vreo crema fie si speciala ii fac si mai rau
sper sa ii treaca priblema asta cat de curand ca tare nu imi place ca nu ii mai pot face masaj cu nimic.

si am uitat sa ne laudam ca in sfarsit a iesit si al 6-lea dintisor dupa 3 luni i-am vazut freza si lui

fug sa o culc ca ma trage de pantaloni de somn.

o duminica cat mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

mami Alice, la multi ani fericiti alaturi de minunata ta familie!

Otilia, sa-ti traiasca frumusetea blonda Ana multi ani fericiti si impliniti

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici si delfinasi

La multi ani Alice! sa fii fericita alaturi de cei dragi si nastere usoara !

La multi ani Ana printesa frumoasa sa fii sanatoasa si norocoasa !

Ce de bolnaviori avem...multa sanatate si putere la mamici

Noi suntem bine...doar David inca mai are ceva muci dar f putini...pana de craciun sper sa scapam de ei.
Ieri am avut serbare la gradinita la Antonia a fost f frumos...David a facut si el poze cu mosul in schimb Antonia nu vroia deloc sa faca poze cu el...doar cadoul il luase...pana la urma a luat-o mosul in brate

Cu timpul stau f prost...abia reusesc sa va citesc...cand sa scriu tot timpul apare cate ceva...cu rabdarea stau si mai prost...imediat ma enervez...uneori mai tip la Antonia si simt ca nu mai fac fata cu copii...sigur am nevoie de o iesire ceva...dar unde...peste tot numai cu ei mergem...offf

Crispo- ce frumosi si eleganti ati fost la petrecere ,imi pare rau ca va chinuiti cu somnul...hai ca mai aveti o maseluta si scapati...

Rodika- am vazut pozele tare frumoase....cu retetele mi-ai dat de lucru pt craciun si revelion

Mycya- ce creme folosesti pt dermatita atopica? cred ca nu e buna crema de face bubite....o piele atopica trebuie hidratata mereu...de ex lui David nu ii prieste Avene trixera...se inrosea mai tare...Atoderm PP de la bioderma ii e f buna si gelul de spalare la fel tot de la bioderma sau de la bubchen cele avizate pt dermatita.... fetele

Tot astept sa se trezeasca David sa iesim in oras...dar ca un facut doarme de rupe

duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fete,vorbeati de bone si bani. pai eu nu ii platesc decat zilele pt care lucreaza,chiar daca nu vine cateva zile ca ii spun eu.Oricum ea sta 4 orede luni pana vineri,primeste 5mil si nu face decat sa ii supravegheze.Din cele 4 ore,2 dorm. Iar eu cum am casa cu etaj si mansarda,am ceva de lucru,iar ea sta sa ii vegheze,maxim calca in camera de langa ei.Mi se pare tare mult oricum cat ii dau pt ce face. Cand dorm ei mai apuc si eu sa rezolv treburi prin oras iar cand sunt treji ,adica celelalte 2 ore,sunt si eu cu ea,ca e masa,ne jucam,mai fac mancare etc....
daca stau sa ma gandesc ar cam trebui sa ii schimb programul sa ma ajute mai mult la ce bani ii dau.
am mai avut o discutie legata de gemeni si statul cu ei (pe fb pe un grup de gemeni),si tot nu intelegeam cum reusesc unele mamici sa stea solo cu ei de mici,hai ca de la 1 an jumate-2 deja e mai usor,umbla,te mai intelegi cu ei etc.....si mi-am dat seama ca nu i-am invatat chiar bine,ca de multe ori e soacra care sta nonstop si se joaca cu ei,ii tine ocupati pana fac eu curat si de mancare,ca altfel nu am cum cu ei in picioare,trag sertare,se catara,se bat,se trag de par,urla,fura jucarii,le trebe apa,trebuie schimbati,vor activitate intruna,vor sa le explic,vor sa le arat,vin cu cartea cu animale,vin sa ma joc cu ei etc.....Si impartirea cu casa e cea mai proasta chestie ce ma impiedica sa ma organizez mai bine singura,cum am parter,etaj si mansarda,inchipuiti-va cum e sa urc cu picii intruna dupa mine sus jos cand fac curat,sau tre sa aduc o chestie,sau sa fug iar la mancare jos la aragaz....nu am cum sa ii lasa solo...Chiar nu prea am solutie,or eu sunt prost organizata. Ca nici in alea 2 ore in care dorm peste zi eu nu-mi termin treaba in casa chiar daca nu ies sa rezolv alte chestii administrative. De ex acum picii dorm,tati papa,eu ma relaxez pe net ca aseara am fost la o inaugurare si picii au ramasa la soacra asa ca am reusit sa dorm si eu,ca d un timp pe Carla o apuca fix la 2.30 noapte crizele,apoi se apuca Mateo si tot asa,de catva timp imi vine sa fug in lume cu trezirile noaptea.

Ramo zic si eu sa nu te mai agiti cu curatenia atata ca bebe e mai important.Mama,soacra nu te ajuta?sau Dani

Nicole te imbratisez tare si iti doresc multa tarie!

Alice,cand vine bebe?????cand scoatem motatele?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Aaaa, si mi-a zis ca musai sa il dau cu crema hidratanta pe corp zilnic, chiar daca nu ii fac baie zilnic (sa il dau cand il schimb, de ex), ca e important ca o piele un pic atopita sa fie bine hidratata.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

deci advantanul merge si la DA severa sau nu?eu am DA severa pe maini mai ales,iar copiii inca DA usoara

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput