Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
rodyka spune:
buna buna dimineata
o buna, ca demult n-am mai pregatit eu de dimineata. si niste cornulete cu crema de vanilie
no, dupa ce ca m-am culcat pe la 2.30, la 7.30 s-a foit Isa si i-am dat lapticul, a adormit inapoi in acelasi minut, dar eu nuuu . am tot tinut-o de manuta, i-am mangaiat carliontii, obrajorii... pana la urma cred ca reuseam s-o trezesc, asa ca m-am ridicat eu si-mi caut de lucru pe la bucatarie...
tu fete, am tot uitat sa va intreb: i-a aparut Isei pe obrajor, putin mai sus de coltul gurii, o pata mare rosie, ca si cum i s-ar fi dus pielea. de vreo 4 zile bune, si nici nu-i trece, nici mai mare si nici mai mica nu se face. nici nu da semne c-o deranjeaza. dar eu is tot cu ochii pe ea... oare ce-ar putea fi?! ca daca-mi fac programare la pediatru, mi-e si groaza sa lipsesc de la lucru dar, inafara de asta, o sa fie sigur in a doua saptamana a lui ianuarie, adica dupa sarbatori
reviiin...
edit: pana mi-am amintit sa trimit mesajul, vad ca mai is doua cafele calde oferite. deci, asteptam mamicile in povesti
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
eladea2005 spune:
rodi, nu stiu sa-ti zic ce are Isa...e doar piele uscata? nu e putin mai umflat locul, putin rosiatic? banuiesc ca n-are pustule cu lichid... eu pot sa-ti spun ca mie asa imi apare herpesul, mai sus de buza, pe obraz...
paula, of bietul Raul...starea lui generala e ok? sa dea Domnul sa treaca repede....
noi musa sa merge la cumparaturi, sa-i caut lui Eric ceva hainute de ingeras... papucei...ieri am cautat intr-un mall, azi mergem in altul...uf, si nu gasesc pe alb...
sa aveti o zi frumoasa! sper sa revin azi!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Neata! Multumim de cafele! Le beau pe toate, ca is zombi de tot.
Paula, e fara febra Raul? Sper ca da, macar atat, dragul de el. Stiu ca Smecta se mai da la diaree. Of, ce noapte ati avut si voi!
Bumblebee, la voi cum a fost noaptea?
Rodi, Vlad a avut o pata rosie/portocalie- asa cum zici tu parca era rosiatic ca si cand iti merge pielea dupa o prajeala de soare. A avut pe gat, si a durat 3 sapt. Am dat un pic cu bepanthen si nimic. Am fost la derma, a zis ca e un soi de alergie (desi nu am introdus aliment nou, nu am schimbat detergent rufe), dar e pielea lui un pic atopica si de asta a facut. Posibil sa fie la praf sau altceva. Mi-a dat o crema - Advantan Milk- sa il dau de 2 ori pe zi, intr-o sapt a disparut. Aceeasi marca (advantan), dar crema am folosit eu pt maini, cand imi erau super uscate si se crapau - tot de derma recomandat -dar alt derma, de adulti. A mai facut de atunci de vreo 2 ori acelasi soi de pata, pe piept. Am dat cu advantan si a trecut.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
A mai vomat o data. Inca nu am ajuns la urgente, mai stam un pic.
Starea generala consta intr-o maraiala continua, dar e de inteles. Nu mai vrea sa manance nimic, dar in schimb bea apa. Febra nu i-am luat-o. azi noapte era un pic mai caldut, dar nu l-am mai chinuit cu termometre, nu era asa cald sa ma ingrijoreze.
Incerc sa-l pun la somnic, poate, poate...
Andreea, cand aveti serbarea? Nici de fetite nu ai vazut papucei pe alb? Eu parca am vazut cizmulite albe in auchan, daca nu ma insel...Restul echipamentului l-ai gasit?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011
crispro spune:
Aaaa, si mi-a zis ca musai sa il dau cu crema hidratanta pe corp zilnic, chiar daca nu ii fac baie zilnic (sa il dau cand il schimb, de ex), ca e important ca o piele un pic atopita sa fie bine hidratata.
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
Ziua buna fetele!
Ne mai primiti si pe noi?
Noi am fost tot pe drumuri saptamanile astea. Week-endul trecut am fost pe la Galati sa-l vizitam pe bunicul numai ca de-acolo eu m-am intors cu o indigestie sau ceva si am bolit cateva zile. Nu cred sa fi fost vreun virus ca n-a luat nici tati nici Medeea de la mine.
In schimb Medeea face kk moale de cateva zile, chiar un pic apos dar nu face des doar o data maxim de doua ori pe zi. Ma gandesc ca or fi maselele care incep sa dea tarcoale ca si noaptea e maraita.
paula sanatate multa lui Raul!
Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun...
La multi ani Alice!
La multi ani Ana!
Si La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ziua de nastere cat am tras noi chiulul pe aici!
puiutz_mic spune:
Paula, sanatate lui Raul, of ce s-a mai chinuit mititelul si voi pe langa el ! Dar ce ar fi putut sa manance ca sa reactioneze atat de rau? Doar daca a fost ceva care nu a fost proaspat, ma gandesc, poate a facut o toxiinfectie alimentara, de obicei astea dau reactii urate si imediate. Poate ar fi bine totusi sa mergeti la spital, offff!
Suntem alaturi de voi!
Alice mamica tanara si frumoasa, sa fii sanatoasa, mereu optimista si sa te bucuri de copilasii tai dragi si de sot!
Ana de Otilia, fetita draga, sa ai parte numai de sanatate si de bucurii, sa fii iubita si fericita alaturi de surorile tale, de parintii tai dragi si de prieteni!
mai revin, am ceva bucatareala de facut...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Victo spune:
off..probabil e ceva virus, Paula. reuseste sa se hidrateze cat de cat?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
paula, o noapte asa kkacioasa.si azi cu vomitat..uff..nu e de bine. riscul de deshidratatre e f mare. e rau ca si vomita, are si diaree. nu poti administra nici oral mai nimic, ca vomita. zau ca ar trebui mers la spital, macar sa il vada cat e de deshidratat. nu vreau sa te sperii. se pune perfuzie, ca altfel nu se pot administra medicamente. vorbesti cu drita de acolo, daca mai puteti astepta. eu asa faceam cu stefan. il mai supravegheam. mai mergeam a doua zi.dar era mai marisor, peste 2 ani.
Mihai inca nu mi-a vomitat.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Paula, azi a mai vomat doar o data si ultima data a facut kk azi dimineata la 8. Apa bea, putina, dar bea. Si de mancat a mancat o banana, 3 biscuitei sarati si vreo 5 lingurite de orez. In schimb a facut febra-38, axial. I-am dar nurofenul doar cand a inceput sa scanceasca in somn, dupa ce i-am dat nurofen a dormit mai bine.
Sunt mandra de mine ca nu am alergat la spital la primul semn de boala, cum imi era obiceiul. Nici acolo nu-mi dau alte medicamente.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012