Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
paula_m spune:
Salut fetele!!
Am terminat curatenia, in sfarsit!! Raul a fost cu Cosmin la bunici, sa pot face si camera lui. Ce a mancat acolo, ce a facut, nu stiu, dar are diaree. De la ora 6, a facut deja de 5 ori kk, apa curata. I-am dat debridat, de abia am reusit sa-i dau, ca isi face greata. De lapte HN nici nu s-a apropiat. Mancare sa nu o vada. A papat 3 biscuitei. Sa vedem, stau sa-l pazesc acum...Doarme de 1h si inca nu a facut kk.
Alina, voi cum sunteti? Ati fost la dr?
Ilinca, multumesc mult, dar Raul adoarme relativ usor. Daca e nevoie de ceva, apelez la tine joi.
Nu mai stiu ce voiam sa va spun. Imi aduc eu aminte, ca fac noapte alba si cum imi amintesc va scriu
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
bumblebee spune:
Noi suntem cu antitermicele in fapt, cu impachetari, dar starea lui generala e bunicica. Tuseste f putin si cred ca il jeneaza ceva la gat, fie ii este greata, nu a mai vrut sa pape nici lapticul, dar nu cred ca va dura mult timp pana se pune pe picioare.
Pediatra(am sunat-o) spunea ca maine ne lamurim de la ce e febra, adica probabil viroza va da si alte simptome.
Sper sa treaca noaptea fara sa sara de 39 .
Eu zic ca ma simt bine, pe zi ce trece mai bine, in materie de durere nu mai ridic probleme reale cam din a 3-a zi de la operatie, nu ca ar fi un vis, dar e ceva suportabil.
L-am vazut pe Vladut scumpici si pe mami slaaaaba si faina.
pe Raul si Vladut, sanatate multa, puiuti!
si mamicile bolnavioare!
O noapte usoara, mamici si delfinasi dragalasi!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
tina_80 spune:
Salutare mamici dragi!
Eu n am mai intrat pe forum de cateva zile bune, nici macar sa citesc....am o perioada f aglomerata, am terminat apartamentul, maine se mai pun cateva corpuri de iluminat, Luni se monteaza mobila si Marti sper sa dormim in casuta noastra cea noua
Am intrat sa va intreb daca stiti de ceva reduceri la C&A, tb sa fac cumparaturi pt cadourile de Mos Craciun si mi ar placea sa merg la Buzau sau Bucuresti, ca tare mult imi plac hainele de la ei....calitate/pret.
Multumesc anticipat!
crispro spune:
Credeam ca ce bine va dormi vlad dupa petrrcere, dar nuuu. La 1 s-a trezit, de atunci sta treaz. Offf! Am mai obs in cateva nopti ca a fost la fel dupa seri din astea galagioase rau.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Credeam ca ce bine va dormi vlad dupa petrrcere, dar nuuu. La 1 s-a trezit, de atunci sta treaz. Offf! Am mai obs in cateva nopti ca a fost la fel dupa seri din astea galagioase rau. |
Isa draga de ea pe la 23 s-a intins jos pe paturica intre cubulete ca-i era somn, iar noi oamenii mari tot vroiam s-o mai tinem treaza sa ne jucam cu ea (eram 6 adulti minunandu-se de cate face un pui de om mic, blond si cret ). a dus-o mama in pat si a adormit pe loc, acum am pus caldura la noi in dormitor si fac transferul, mi-e asa de drag sa stiu ca doarme langa mine . si sa stii, cris, ma mai trezesc noaptea si intind mana in patut s-o simt sa vad in ce pozitie e (i-am luat jos o laterala) si pana sa adorm la loc ma uit la ceas si ma intreb: oare Cristina ce face? Vladut doarme? asta invariabil, cred ca multi ani de-acum incolo tot asa imi voi aminti de voi
mami draga Alice, la multi ani fericiti si sa ramai vesnic tanara la trup si suflet, inteleapta cum esti si acum si optimista cum ne-ai obisnuit ca esti
otilia, sa-ti traiasca printesa cea mare si frumoasa Ana multi ani cu bucurii si impliniri! pls mai arata-ne poze cu voi
eu va doresc o noapte buna si linistita, la noi e vant de 5 zile si-mi suiera la coltul casei (chiar in balconul de la dormitorul nostru) de parca-s intr-un film de groaza
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Rodi, of, ce sa facem, ne chinuim cu nesomnul asta... Acum pare ca va adormi, dupa 2 ore de stat treaz... Ne e dor de tine, de povestile tale!
Aliiiiice. la multi ani mami tanara si frumoasa! Iti doresc sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta minunata, sa fii iubita si fericita, si sa ramai la fel de optimista mereu!
Ana de Otilia, la multi ani fetita frumoasa, sa cresti mare, sanatoasa si cuminte, sa ai parte de noroc si dragoste in viata!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Acum chiar a adormit, pe burta mea. Ma tem sa il pun jos, ca asa am facut acum o ora si s-a trezit. Ma gandeam la control la cluj ce verificari ii face. In orice caz, la noi nu merge treaba cu eeg in somn natural, ca al meu adoarme f greu si se trezeste f usor. Nu la zgomot ci la miscari. Daca il mangai in somn se trezeste. Daca misc patul - la fel. No, vedem ce zice. Macar bine ca nu mai e asa mult. Astept sarbatorile sa mai doarma vasi cu copilul. Acum e super prins cu munca, si maine dimineata merge la lucru
Incerc sa dorm si eu ca deocamdata o ora am apucat din noaptea asta.
Sa-l ajutam pe Alex
matusa77 spune:
La multi ani Alice!
Si pentru Ana a Otiliei "La multi ani!"
Astazi sunt bucatar sef prepar slanina si fac carnatii.
Asta dupa ce vineri seara am fot vanator de lilieci, au intrat in hota si nu s-au mai lasat dusi, mi-a trimis sotul un baiat de la servici a reusit si a scos unul, apoi am constatat ca mai erau doi, asa ca am aruncat hota la gunoi.Ieri am luat una noua, nu am instalat-o inca, astept sa cumpere si plasa sa punem la aerisire sa nu mai am surprize.
eladea2005 spune:
neata mamici!!!
in primul rand:
LA MULTI ANISORI ANA, FETITA FRUMOASA! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA AI O VIATA SUPERBA!
ALICE, LA MULTI ANI MAMICO! SA AI PARTE DE SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI SI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FAMILIA TA!
asa...si acum dau cafeluta...si noi cu nopti cu treziri, dar acu nu mai plange ci cere tzitzi...deci plansul lui insemna ca vrea tzitzi, nu ca l-ar durea ceva,....acu de cand a invatat sa zica tzitzi, stie baiatu sa ceara... musai sa scap de mesele de noapte...ca nu mai rezist...si daca nu reusesc, il intarc...avem 1 an jumate peste cateva zile...
bumble, iubita, sanatate lui Victoras...uf, citesc ca si Raul are problemute...sanatate puiut!
crispro, tare frumusei sunteti...of ce te chinui si tu noptile...musai sa rezolvati pb...sper din suflet...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Neata
Daca stiam ca am cu cine povesti la 2 noaptea intram si eu. Am dormit de la 3 la 5.
Raul a facut kk fara numar, fara numar, plus voma de 3 ori. Nu mai am asternuturi...dar pare ca s-a mai linistit acum. Si-a baut si laptele azi dimineata si a luat si debridat.
Acum sta cu mainile in urechi si vb, cred ca i se pare interesant cum aude .
La multi ani Alice!!
La multi ani Ana!!
Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte de toata dragostea din lume!!
Ma duc sa vad pe unde intind eu atatea haine si asternuturi de pat care tb spalate!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011