Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
Am fost la o petrecere de pitici-ziua nepotului. S-a distrat Vlad de numa, a dansat, a batut din palme, a facut piruete. Le-a ras copiilor, s-a simtit asa bine. Si am dansat si eu cu copilasii. Vlad a fost mamos la unceput, vroia sa danseze, dar numai cu mine de mana. Apoi m-a lasat, dar tot pe langa mine se invartea. Alerga dupa copii, se bucura. Ioi, ca asa mi-a placut cand l-am vazut ca se simte asa bine! A si cazut de 2 ori, a pus manutele, dar la o tura a dat un pic si cu gurita-fara sange. Nu a plans mult, mai mult s-a speriat. O sa pun maine ceva poze, a facut sotul cu telefonul.
Sa-l ajutam pe Alex
ludmila_p85 spune:
Crispro,ma bucur pentru voi,bravo ca i-a placut lui v petrecerea,asteptam pozici cu dansatorul mic
crispro spune:
Am vrut sa va mai zic ca de azi stie vlad sa zica cum il cheama :) cand il intreb isi pune mana pe piept si zice "Va". Am exersat 2 zile, ii aratam eu cu mana pe mine "mama", apoi puneam mana pe sot, ziceam "tata" si apoi pe vlad, zicand "vlad", evident. Ca in "tarzan si jane". A prins repede. In schimb pisica ii spun zilnic cum face de mai bine de 5 luni si tot nu zice :)))
Sa-l ajutam pe Alex
ludmila_p85 spune:
Al meu zice (adu) adica Vladu,ca asa ii zic cind face ceva urit, lui tatsu ii zice Adii(Andrei),mie mama (Lida)
Victo spune:
ha ha ha..cristina si noi tot asa il invatam cum il cheama. da nu zice nimic, numa pune mana pe piept/burtica...asa ma distreaza!
si la ce il intrebi el zice asa frumos.."da?"
a mai invatat ceva animalute cum fac, seara face(si spune) tai tai la toata lumea-ca el pleaca primul la culcare.
a invatat regula ca dupa dus spalam dintii.
eu am beut singurica pe-aci niste vin. trupa mi-a fost plecata vreo 2 ore la socri si a fost atat de linisteeee.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Victo, bine ai facut ca te-ai rasfatat un pic :)
No, nu ai iesit pozele, ca aparatul foto e la reparat, iar telefonul le-a facut horror, din cauza de lumina si miscare. Am pus cateva neclare aici
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Ilinca, of, imi pare rau cate simti tot asa. Trimit o imbratisare calduroasa sa te faci bine. Ma bucur ca au fost bune vinetele cu dovlecel. Si eu as manca zilnic.
Anca, ma bucur ca Bogdan duce bolile sezonului rece mai usor, asa e si teo, le ia, dar sunt muuult mai usoare dacat anii trecuti. Albert e mai expresiv inca, el se manifesta, nu gluma.
Apropo de febra mare, cand am ajuns eu cu albert la Gr. Alex, cu febra 40, avea 8 luni, i-au luat temp si imediat i-au dat algocalmin si l-au infasurat intr-un scutec ud, nu era rece, era doar ud, de la subrat pana jos si m-au pus sa stau cu el as avreo 15 min. I-a scazut febra. Asa citisem si eu ca nu pe zona de sus, dar asa au facut. Eu acasa le fac dus cu apa progresiv mai rece. Si nurofen, la noi merge, panadol nu merge, dar numai peste 38.5 le dau eu sau seara cand au peste 38 sa nu am surprize in somn.
Crissy, da, lui teo ii merge bine, e incantat ca face problme, bine nici tati nu mai sta cu gura pe el sa-l certe, acum decat il lauda, asa ca e copilu multumit si responsabil.
Crispro, ma bucur ca v-ati simtit bine. Deci sunteti dansatori, vorbiti, ehehe, baiat mare are mami!
Ilinca, am ajuns la salamul de biscuiti. Imi ploua in gura deja. Si eu fac un salam bun zic eu,al tau e mai bogat. Eu pun la mijloc o banana, imi place cum arata cand e taiat si gustul evident.
Bumble, cum e cu febra? cum se simte? pupacim mult sa se faca bine.
crissteo spune:
Am vazut pozele cu Vlad de Crispro, mami dar ce sic sunteti amandoi. Si tu arati foarta bine, zici ca dormi noapte de noapte
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissteo Am vazut pozele cu Vlad de Crispro, mami dar ce sic sunteti amandoi. Si tu arati foarta bine, zici ca dormi noapte de noapte Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
Hahah, sotul cand m-a vazut asa imbracata zice :"da unde mergi?", facea misto de mine ca mi-am luat hainele bune si accesoriile, ca in casa stau in trening :) Da io ce sa fac, ca rar prind si io ocazia sa ma aranjez, sa scot hainele bune din dulap
Sa-l ajutam pe Alex
catalina2307 spune:
ooana - acum am citit postarea ta si daca tot nu ai primit nici un raspuns incerc eu.
Daca mergi in Creta iti recomand Chania.
Creta este o insula fabuloasa, poate cea mai frumoasa dintre insulele grecesti. Bucataria cretana este renumita, sanatoasa si gustoasa. Musai trebuie masina inchiriata pentru a va putea deplasa usor si in cat mai multe locuri.
Daca bigetul permite, recomand hotel de 5 stele si rezervare facuta din timp.
Intr-o zona linistita poti sta la Cretan Dream Royal.Este in Stalos, la cativa km de Chania. Nu prea ai ce face insa in zona, musai tb luat taxiul sau masina.
O alta alternativa este Platanias. Magazine, restaurante, barulete, , nu asa liniste ca in Stalos. Cazare :Minoa Palace sau Porto Platanias.
Si daca ajungi in Platanias musai sa mananci in Mylos tou Kerata. Fabulos.
Mare grija la avion. Creta are doua aeroprturi Heraklion si Chania. Intre cele doua locatii este distanta destul de mare. Poate in jur de 3 ore cu masina. Asa ca in momentul rezervarii biletelor de avion trebuie sa ai in vedere acest aspect.
Este o insula minunata....cu oameni deosebiti....nu-s greci, sunt cretani :). Tin la traditie si o si arata.
Parerea mea este ca ai facut o alegere grozava.
Noi anul acesta vom merge in Rhodos desi Creta a fost prima optiune.
Au intervenit insa ceva motive personale care au schimbat planul. Dar anul viitor sigur vom merge din nou in Creta.
Daca va decideti sa mergeti acolo si mai ai nevoie de informatii, cu mare drag.
Vladut vrea sa traiasca