Despre vrajitoare si vraji

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Avem si noi la tara o tanti care da in carti, nu e vrajitoare, insa de pe urma "darului" si-au facut ditai casa, masini, bani, apartamente la Ploiesti, ce sa mai, afacere serioasa in toata regula!
A fost o amica de-a mea la ea, sa vada ce zic cartile, al 3-lea copil va fi baiat?Si i-a spus ca da, sigur baiat este si v-a fi bucuria ei!Ete fix la nastere a iesit o fata de toata isprava!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

A fost o amica de-a mea la ea, sa vada ce zic cartile, al 3-lea copil va fi baiat?Si i-a spus ca da, sigur baiat este si v-a fi bucuria ei!Ete fix la nastere a iesit o fata de toata isprava!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

pai o fi fost vrajitoarea mai ieftina decit ecograful!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

andacos, nu e vorba numai despre precizie, dupa cate se vede la vrajitoare afli si despre viitoarea relatie dintre tine si copil, etc. spune-mi tu, ce ecograf iti spune asta? si cand e vorba de lucruri de felul asta nu te mai uiti la bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nununu, ca s-a dus cand avea cam 7 saptamani, nu se vede atunci la eco ce e!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Rufus, hackeri rurali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Citind p-aci mi-am amintit cum soacra-mea, dupa un schimb de replici, ma ameninta: Ia vezi de nu-ti pun eu o luminare!
Intre timp au trecut vreo 15-20 de ani, si eu tot nu stiu ce-i aia- sa iti puna cineva o luminare. Bine, nici nu mi-am batut capul, dar daca tot mi-am amintit... Logic, ar fi legat de moarte, cineva invoca moartea cumva, si zdrang, persoana interesata e la fata locului cu luminarea in cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

atata timp cat vor exista naivi si credului, vor exista si vrajitoare. madamele in cauza nu spun nimik spectaculos sau iesit din comun, spun fapte de viata normale si firesti.
naivii aleg sa le creada si uite'asa se'ntmpla "facatura-desfacatura".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aici biserica e impozitata. Vrajitoarele nu stiu, ca nu am fost, dar biserica ne trimite in fiecare an un bon ptr. donatii, pe care il trimitem cu taxele. Pe banii aia plateste biserica taxe. (Avem plicuri cu numele si in plicurile alea punem donatia.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Interesant este ca si in unele manastiri inca se practica un fel de magie. Si nu neparat alba. Ex. deschisul cartii. Stiu ca se pot face si unele chestii deloc ortodoxe acolo. Nu am fost eu, dar in copilaria mea cand mergeam la tara auzeam ca mergeau babele sa puna la blesteme pe cate cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Voi va dati seama ca daca prostia ar durea spitalele ar fi pline pana la refuz?
Cat de tont (ca sa nu spun altfel) sa fii ca sa crezi in asa ceva.
Ce-si face omu' cu mana lui ....iar acum fraiera vrea compatimire???

Mergi la inceput