Despre vrajitoare si vraji

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Statul ar iesi in mare castig daca ar legaliza, monitoriza si mai ales impozita vrajitoria. Impozitul pe prostie ar aduce la buget venituri mult mai consistente decat impozitul pe bogatie! Iar vrajitoarele ar suplini rolul agentilor fiscali pentru colectarea acestuia, rezultand si o economie in cheltuielile salariale ale ministerului finantelor.

la asta ma gandeam si eu. ca exista in lumea asta creduli ( ca sa nu le zic prosti) e ok, ca peste tot exista dar sa se impoziteze. adica fac si ele palate , barbatii lor camatarii, trafic de pers. dar si noi am avea sosele si spitale. nu ma vrajeste si pe mine una cu nr de la loto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Unde erau vrajitoarele astea cand aveam examene grele la facultate ? Cine stie ce fir de par din blana unei capre negre nascuta la 12:oo:01 cand e luna aliniata cu soarele si ielele ies in padure, m-ar fi costat ?:))Oamenii fac multe la disperare. Dar sa dai banii tai pentru care muncesti pe branci uneori pentru ca una iti zice ca pune niste pamant intr-un borcan cu castraveti si asta inseamna mai stiu eu ce... asta nu cred ca am sa inteleg vreodata. Cum zicea si personajul din avatarul meu "rational arguments don't usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people." (religious cu ghilimelele de rigoare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pai aia e buba,cea care a dat o caruta de bani(la propriu) nu ridicase un deget pt ei.Si imi mai pun si intrebarea- cine face 450 000 de euro in Ro,asa,una doua?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Capcaune,de acord cu impozitul pe prostie.Problema e ca la disperare,daca atat il duce capul,orice om se agata de orice doar doar i-o fi mai bine.Labilitatea psihica de care dau dovada oamenii care apeleaza la asa ceva....e periculoasa deoarece te poate impinge la fapte necugetate.Parca zicea la televizor ca erau mana in mana cu niste camatari periculosi...asta deja nu mai e vrajitorie e deja adevar.
Histamina,citindu-te mi-a venit o idee:"de ce nu le-ai pus si tu pe prag niste gainat,sau pamant sau alte prostii?Banuiesc ca ghivece gaseai...sau niste plastilina,ceva...daca atata le-a dus capul ..faceai si tu misto de ele...si le dadeai de treaba.....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Deci aseara mi-a fost cam rau si ca sa uit de rau, m-am uitat la TV. hahaha CanCan TV....unde era lady Zavoranu care povestea cum au facut-o "doamnele acelea"!

pfff ma scuzati, era clar de mult ca e modesta in gandire, ca e mahalagioaica ..dar ca e atat de proasta parca nu-mi imaginam!

Sa-ti dai masina cu acte ...ca sa fie arsa
Sa vinzi o casa

Mare e gradina ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

Deci aseara mi-a fost cam rau si ca sa uit de rau, m-am uitat la TV. hahaha CanCan TV....unde era lady Zavoranu care povestea cum au facut-o "doamnele acelea"!

pfff ma scuzati, era clar de mult ca e modesta in gandire, ca e mahalagioaica ..dar ca e atat de proasta parca nu-mi imaginam!

Sa-ti dai masina cu acte ...ca sa fie arsa
Sa vinzi o casa

Mare e gradina ....

Si gardul se muta mereu!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Eu sunt vrajitoare. Incepatoare, dar sunt!

mergeam pe strada intr-un oras european si ma abordeaza o mama omida sa-mi ghiceasca in palma. II zic: ´´lasa,ca iti iti ghicesc tie, gratis : maine nu vei mai fi aici, te pandeste pericolul cu girofar albastru´´

M-anjurat si s-a indepartat. N-am mai vazut-o. Deci ma pricep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Eu sunt vrajitoare. Incepatoare, dar sunt!

mergeam pe strada intr-un oras european si ma abordeaza o mama omida sa-mi ghiceasca in palma. II zic: ´´lasa,ca iti iti ghicesc tie, gratis : maine nu vei mai fi aici, te pandeste pericolul cu girofar albastru´´

M-anjurat si s-a indepartat. N-am mai vazut-o. Deci ma pricep

Bravo, Lady!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Gardu` isi pierde autorizatia si e in pericol sa fie daramat....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Off topic : Cine e Oana Zavoranu ?

Histamina, data viitoare lasi cam 1,70 de fir de ata neagra in casa lor.
Sau o piatra neagra.

Mergi la inceput