Despre vrajitoare si vraji

Despre vrajitoare si vraji | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragilor azi incepem un subiect fierbinte si la ordinea zilei: despre vrajitoare si vraji...
Pentru cei care nu inteleg de ce deschid acest subiect am sa explic.
Ziarele si tvul romanesc au un subiect incendiar: multi oameni dau foarte multi bani la vrajitoare ...
Pe ata, faptele suna cam asa. Oana Zavoranu spune ca a dat la vrajitoare cam 400.000 euro ...Banel a dat 100.000... Mihaela Borcea, Ilie Nastase, Amalia Nastase si incamulti altii fara nume ... alte galeti de bani.
O sa spuneti - cine sunt astia ???
Dar mai am un amanunt: si dl Geoana a dat bani la vrajitoare ...Va mai aduceti aminte ? Era cat pe ce sa fie presedintele tarii ... iar dl Antonescu l-a sarutat pe umar...

Intrebarea la care nu pot sa imi dau raspuns este asta: CUM pot crede unii oameni in vrajitoare si vraji???? Cat de slab poti sa fii sa iti imaginezi ca soarta ta este in mainile unor doamne care iti cer bani pentru a te face fericit??? Cat de naiv poti fi? E naivitate sau altceva ?????

Cred ca sunt prea relista sa pot crede in asa ceva... desi, imi dau seama ca viata mi-ar fi mult mai simpla sa merg la vrajitoare si sa cer note mai bune la matematica pentru copilul meu, biletul castigator la loto, si urticare dusmanilor ....

Deci, se incumeta vreo vrajitoare de pe forum sa ma combata?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

draga,
sunt unii care investesc bani,timp, afetcte,ca sentimente nu poci care sa le zic.
acu din experenta mea,pot care sa combat si sa compatimesc impreuna cu tine astfel:

cand soacra mea a aflat ca fiul ei se va insura, a venit si mi-a spus:fosta nevasta a murit in fata casei parintilor ei,in vinerea mare,pt ca mi-am dat 6 pensii la nu stiu ce mama omida si a meritat.asa vei pati si tu.
i-am transmis toate cele bune.
a venit cumnata cea mare, juna absolvinta de medicina la stat si mi-a spus:eu i-am pus C(fosta sotie) nu stiu ce amestec dat d emama.asa vei pati si tu.
i-am urat si ei toate cele bune.
a venit si a doua cumnata, pe atunci juna majora si a spus:iti pune mama sange cu nu stiu ce pamant si te vei duce dupa C.i-am urat si ei ca mai sus.
7 ani am gasit ba pamant proaspat la usa, ba sange, ba anfora pusa sub forma crucii,ba ulei cu nu stiu ce semnite in el.
ei,si sunt vie si nevatamata,cu ajutorul lui Dumnezeu.
dar 3 femei,toate cu studii superioare,din care una medic(la stat),una psiholog(a doua cumnata,la stat)si una geolog(cu 10,soacra-mea) au cheltuit bani,timp, energie timp de 10 ani(intre timp m-am mutat,dar tot imi transmit de bine) ca sa ucida persoana care le-a rapit sprijinul material.sotul meu fiind sursa lor de venit,nu si a mea.
deci se poate,e trist.se investeste incredibil d emulta ura.
e un fenomen si uite ca vb de persoane cu creier,care dau efectiv bani,timp pt ceva distructiv,cuiva care le promite marea cu sarea.
basca sa nu mai spun colindatul lor pe la mormintele proaspete pt pamant,ca cica ala era cel mai eficient si regretul ca nu au desfacut urna cu cenusa bunicii(a mamei soacra-mii)ca cica acolo eficienta ar fi fost maxima.
Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Aici vedeti mai multe informatii
http://www.evz.ro/detalii/stiri/actiunea-ghiocul-oana-zavoranu-adrian-mutu-amalia-nastase-victimele-vrajitoarelor-9576.html

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Statul ar iesi in mare castig daca ar legaliza, monitoriza si mai ales impozita vrajitoria. Impozitul pe prostie ar aduce la buget venituri mult mai consistente decat impozitul pe bogatie! Iar vrajitoarele ar suplini rolul agentilor fiscali pentru colectarea acestuia, rezultand si o economie in cheltuielile salariale ale ministerului finantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E prostie crasa. Din respect pentru unii oameni inselati, care in disperarea lor au apelat la astfel de banditi, ma opresc aici cu epitetele.
Cu o mentiune speciala, totusi: Oana Zavoranu. Eu n-am vazut om mai ingust la minte de cand sunt. Sa dai 450000 euro degeaba, e o performanta. Vrajitoarele astea sunt niste hackeri rurali, ar trebui sa le coopteze in departamentele de marketing ale marilor companii. Cum sa faci milioane de euro pe naivitatea oamenilor? Inseamna ca-s bune. Nu fura, nu dau in cap. Prostesc oamenii. Iar prostia (ca si domnia) se plateste.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Corect!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Vrajitoarele contraataca:
Noi de ce sa platim impozit daca biserica nu plateste impozite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Vrajitoarele contraataca:
Noi de ce sa platim impozit daca biserica nu plateste impozite?

Dar e buna intrebarea. Si mie mi s-ar parea corect/normal ca toti sa plateasca impozit.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu nu ma incumet

(eu nu pot decat sa glumesc pe tema asta....iertati-ma)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pe toate posturile zic acuma stirea asta, ca si cum ar trebui sa ne para rau de o proasta care da jumatate de milion de euro la vrajitoare

fraieri se nasc in fiecare zi, normal sa existe si unii care profita de ei.

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ca sunt fraieri care dau banii...sa fie sanatosi! Ideea buna ar fi sa-i impoziteze (si pe-ai vrajitoarelor si pe-ai bisericilor) si sa-i directioneze in invatamant si sanatate, sa nu mai aiba nevoie lumea de ele .

Mergi la inceput