Despre vrajitoare si vraji
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana_Pos spune:
CUM pot crede unii oameni in vrajitoare si vraji???? Cat de slab poti sa fii sa iti imaginezi ca soarta ta este in mainile unor doamne care iti cer bani pentru a te face fericit??? Cat de naiv poti fi? E naivitate sau altceva ?????
Eu as inlocui cuvantul subliniat cu unul mai aproape de adevar, dar tu ai fost diplomata .
Cred ca o motivatie puternica este lipsa vointei si alta lipsa 'putirintei' cum zicea bunica mea. Lipsa vointei de a lua decizii, de a-ti asuma responsabilitati si de a-ti carmi viata asa cum simti ca e cazul. Lipsa putirintei, cand te ineci in sentimente negative si doresti raul cuiva - ceea ce tot la lipsa de vointa ne duce, vointa de a trece mai departe.
Ioana_Pos spune:
Histamina, am ras de ce povestesti tu, dar e rasul plansul - cumnatele tale si persoanele care cred in vraji mai fac si copii pe care ii indoctrineaza.
Anya, mare dreptate ai cu redirectionarea catre educatie - bine ar fi!
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii si dl Geoana a dat bani la vrajitoare ...Va mai aduceti aminte ? Era cat pe ce sa fie presedintele tarii ... iar dl Antonescu l-a sarutat pe umar... |
Geoana era sa fie presedinte, dar Basescu chiar e si umbla cu Aliodor Manolea sa-l apere de atacurile energetice. Nu degeaba a ramas poanta cu flacara violet pe buzele tuturor
jenn spune:
A mai fost discutia cu platitul impozitului de catre escroacele,ah ,pardon ,vrajitoarele astea ,dar s-au impiedicat de lipsa nominalizarii in nomenclatorul de meserii.Acum tot asa cred ca va fi,se bate apa in piua si apoi liniste deplina.
Ioana_Pos spune:
Eu as trece la nomenclator: lider de sindicat (sper sa nu se supere cineva ca nu o spun cu rautate ), ca au simpatizanti care cotizeaza ca sa le fie mai bine. Merge?
portocalia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Geoana era sa fie presedinte, dar Basescu chiar e si umbla cu Aliodor Manolea sa-l apere de atacurile energetice. Nu degeaba a ramas poanta cu flacara violet pe buzele tuturor |
vrajitoarea lu' geoana lansa atacurile energetice si aliodor manolea le respingea. :))))
vad ca lumea politica si mondena din Romania e desprinsa din Harry Potter.
marius spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui portocalia
vrajitoarea lu' geoana lansa atacurile energetice si aliodor manolea le respingea. :)))) vad ca lumea politica si mondena din Romania e desprinsa din Harry Potter. |
Din plictiseala, din lipsa de ceva .... interesant, sau oricum mai...altfel.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
mihaela_80 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui portocalia
vrajitoarea lu' geoana lansa atacurile energetice si aliodor manolea le respingea. :)))) vad ca lumea politica si mondena din Romania e desprinsa din Harry Potter. |
da, da, doi-trei Non care se dau vrajitori si restul numai incuiati
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii dragilor azi incepem un subiect fierbinte si la ordinea zilei: despre vrajitoare si vraji... Pentru cei care nu inteleg de ce deschid acest subiect am sa explic. Ziarele si tvul romanesc au un subiect incendiar: multi oameni dau foarte multi bani la vrajitoare ... Pe ata, faptele suna cam asa. Oana Zavoranu spune ca a dat la vrajitoare cam 400.000 euro ...Banel a dat 100.000... Mihaela Borcea, Ilie Nastase, Amalia Nastase si incamulti altii fara nume ... alte galeti de bani. O sa spuneti - cine sunt astia ??? Dar mai am un amanunt: si dl Geoana a dat bani la vrajitoare ...Va mai aduceti aminte ? Era cat pe ce sa fie presedintele tarii ... iar dl Antonescu l-a sarutat pe umar... Intrebarea la care nu pot sa imi dau raspuns este asta: CUM pot crede unii oameni in vrajitoare si vraji???? Cat de slab poti sa fii sa iti imaginezi ca soarta ta este in mainile unor doamne care iti cer bani pentru a te face fericit??? Cat de naiv poti fi? E naivitate sau altceva ????? Cred ca sunt prea relista sa pot crede in asa ceva... desi, imi dau seama ca viata mi-ar fi mult mai simpla sa merg la vrajitoare si sa cer note mai bune la matematica pentru copilul meu, biletul castigator la loto, si urticare dusmanilor .... Deci, se incumeta vreo vrajitoare de pe forum sa ma combata? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Acu' 1 minut am citit ca reprezentantul romilor, Paun sau cum il cheama, a propus o lege anti-vrajitoare, "la carcera, ca fraieriti oamenii". Si s-au strans niste pirande de-astea la Guvern, acolo, si l-au blestemat sa ramana mut si impotent. Sa se abata toate duhurile necurate asupra lui. Ca ele exista de 3.000 de ani si sunt mai tari ca el.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
belleane spune:
buhuhuh, buhuhu
Eu cred ca cei care apeleaza la astfel de practici n-au aflat inca de existenta psihiatrului. Mental sunt in urma cu sute de ani, mie mi-e mila de ei ca sunt atat de retarzi. Auzi sa dai 450000 euro unor escroci, dar sa ajuti copii grav loviti de soarta n-ai sa vezi.