Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 17
miremia spune:
La multi ani Florin Cristian alias Kiti!
Sa cresti mare si sa le aduci multe bucurii parintilor tai!
Multumim de cinste Micki!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Ayanna tu de ce nu dormi? Ce face acadica? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Eu ca eu, dar tu???
Acadica doarme de rupe si in cateva minute o sa-i tin companie. V-am pupacit! Noapte dormicioasa sa aveti.
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Felicitari mami de piersicuta! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
felicitari mami!!Sa fie intr-un ceas bun si o sarcina usoara sa ai!!!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia La multi ani Florin Cristian alias Kiti! Sa cresti mare si sa le aduci multe bucurii parintilor tai! Multumim de cinste Micki! subscriu si eu ! La multi ani! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
tomaca,sorina, ayanna,simplicity, multumesc....
as mai scrie dar e inca treaz...si ma bazaie...
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
La Multi Ani, Kiti, baiat frumos de mami Miki!
Sa fii sanatos,voios,norocos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Coffee, everyone!
Ana...felicitari pentru..."piersicuta" cu codite! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si la termen!
Tomaca..wow! tu ai in pod un adevarat "neverland" al lui Peter Pann!
Evyme... felicitari pentru gasirea gradinitei, si acomodare usoara lui Sebi! Si eu zic ca si fetele, ca pentru o gradi particulara e super pret si super program!
Ayanna...ahaaa, deci si voi sunteti in .."clubul alergatorilor de cursa lunga" Pupam acadica delicioasa si jucausa!
Dece....sa termini shmotrul mai repede, si sa reusesti sa te ocupi si de tine, asa cum iti doresti!
Alexutzzza......ca de obicei, o placere sa te citeasca omul...m-a distrat maxim faza cu "inventarul somnorosilor" si cu Mara......Super tare si povestea gradinitei, paragraful final m-a amuzat tare, cu .."se cunoaste ca n-a fost numai un pahar".....Cu certitudine ca Yannis a simtit emotiile voastre, ale adultilor, a vazut o schimbare si in comportamentul personalului de la gradi, ma gandesc ca intr-o seara normala, la plecare...poate nu-l pupaceau si imbratisau chiar toate doamnele, pe acolo....Offff, grele, maica......Curaj! Yannis e baiat mare, inteligent, sociabil....cu siguranta se va simti bine la orice gradi veti alege sa-l trimiteti!
Miremia, BF, Alicredo, Ruxita....
Shmotrul si cumparaturile mele de craciun, planuite pt w-e asta, se cam dusera pe apa sambetei....Tati de iris pleaca intr-un team-building, so....raman singura cu fetele acasa...sa vad acu' pe unde scot camasa, ca mi-e cam greu sa defilez cu un adult in minus...
M-a mancat undeva inainte de Craciun, si mi-am facut un set de analize....bunisoare ele, asa...nu dau coltzul curand,se pare, doar ca am un colesterol...pan' la cer..... Astazi urmeaza, probabil, sa-mi iau "omorul" de la doc de fam...
Va pup pe toate, fara exceptie, si va doresc o zi minunata, cu spor in toate!
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Rux, Evy pana sa raman insarcinata eram o dinamovista convinsa. Ma suna tata din strainatate si ii faceam rezumatul etapei, meregeam pe stadion (doar in groapa si pe actualul National arena), am tricou si fular cu Dinamo pe care le purtam de fiecare data cand mergeam la meciuri, stiu/stiam toate cantecele galeriei. Aveam si eu un mare of, nu aveam cu cine merge la meciuri, al meu nefiind microbist, reuseam sa-l mai tarai dupa mine din cand in cand. Alte dati venea fratele meu de la Cta sa ma insoteasca.... Acum nici macar la tv nu mai urmaresc meciurile, desi inainte mereu spuneam ca o sa fac un copil si o sa-l iau cu mine pe stadion, sa am si eu cu cine merge. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
woooowwwwwwwwwww
hai ca m-ai dat pe spate
n-as fi zis de tine...microbista...10000 de ani
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Alex esti unica! Daca la primavara vom mai fi in zona, promit sa o incerc! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
deci...nu stiu daca e de ras....
o fi de la vinul lu alex...sau sunt praf cu neuronul dar pe mine m-a fc sa plang...
oricum , lasand gluma mie mi se pare importat ca ea a gasit un loc in care a av 100% incredere...eu, am senzatia ca nu-l voi gasi niciodata...
si ceva oarecum asemanator...
cand eram invatatoare..fusesem detasata la o scoala la clasa a 4-a. copiii respectivi facusera 3 ani cu o inv la fel de tanara...etc f iubita si de ei si de parinti...
nu vreti sa stiti ce-a fost in sufletul meu cand m-am simtit din start respinsa de mik comunitate( parinti+copii)...incontinu auzeam...dar doamna noastra asa face....doamne noastra ...etc etc
la sf clasei a 4-a...am primit cele mai de suflet scrisori din partea lor( asa se procedeaza sunt pusi sa trimitao scrisoare invatatoareai) si cea mai mare asatisfactia a mea a fost ca am reusit sa-i castig si sa ma atasez de ei( desi tot timpul le pomeneam de invatatoarealor...s-o invitam la serbari etc...dar n-a venit)
cred ca am dat exemplu asta sa spun ca nimic nu e vesnic, din fericire sau nefericire suntem inzestrati cu UITARE....si gasim in timp un inlocuitor aproape pt orice.
asa ca..draga mea...fosta vecina.....care m-ai fc sa plang( mama lui de vin)...gradi aastao sa ramana in suflet sau...ca si termin de comparatie..a fost prima...dar...sunt sigura cayannis va fi bine si in alta parte....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...