Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sunt de acord cu ce-a spus ayanna...e atare coplicat cu fericirea asta....sau poatedefapt....e adat de simplu incat nu ne vine sa credem...si o ratam.
cred ca exista o categorie de oamnei....vesnic nemultumiti..si acei oameni sigur vor fi nefericiti pt ca nu reusesc sa vada luminita de atata nemultumire.

cand eram mai tanara tinteam atat de sus...apoi am realizat ca, cel putin pt mine fericirea e in lucrurile marunte...apoi am consatat ca acele lucruri marunte nu exista si le-am cautat...
acum sunt inconjurara de lucruri mici si poate neinsemnatate dar care ma fac fericita...traiesc intr-un mediu stresant ... intr-un ritm galopant...dar ...oricat de greu mi-ar fi....am la baza acele maruntisuri care ma fac sa fiu optimista si sa am puterea sa merg mai departe.....
si...desi nu e deloc maruntis..( dar face lucruri marunte) e jiji...care este dragostea mare..iubirea vietii mele...care imi umple orice gol de neffericire existent

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

si pt ca timpul trece....cafeaua e pe terminate....( mai iau o gura de la sorina, sarumana)....jiji da semne de trezire....( desi asta noapte pe la 12....am av cateva minute de maraiala..caninul nr 2 , cred)incercsa inchei monologul meu din ac dimi cu gandul la sarbatoritul nostru de astazi.

LA MULTI ANI , KITI!!! sa cresti mare, sa fii sanatos si sa faci in asa fel incat sa-ti bucuri parintii

MAMI DE KITI multumim de tratatie ... sa te bucuri deminunea ta si....sa fiti sanatosi sa-l puteti creste si educa frumos
....nu pot sa nu-mi aduc aminte...ce sarcina ai avut...si cat timp ai stat prin spitale...si acu mi s-a fc pielea de ganina ...

s-a trezit....

saa veti o zi super..sa treaca repede si sa incepeti we

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neata,ma bag si eu la o cafea, ca azi noapte m-a cam tinut treaza domnul... A fost marait intr-una, cred ca l-a deranjat un canin, desi eu nu-l vad decat pe cel care a scos deja capul

Despre fericire, subscriu si eu la dece si ayana, tot in lucrurile marunte imi gasesc si eu fericirea si puterea de a ma lupta... A fost o vreme in care ma intrebam daca voi fi si eu vreodata fericita (ganduri negre de adolescenta neinteleasa de nimeni). A aparut Dan in viata mea si am invatat sa ma bucur de fiecare imbratisare, fiecare sarut, fiecare "te iubesc"... Apoi a aparut Sebi si mai departe am gasit alte clipe de fericire totala cand vine la mine si ma imbratiseaza, cand ma pupa, cand se uita la mine cu ochii scaparand de fericire si zambind smechereste... Am ajuns la concluzia ca daca ii am pe ei doi in viata mea restul nu mai conteaza asa mult, si ca oricum toate se aseaza asa cum trebuie si or sa vina de la sine...

Sorina, bafta cu smotruiala! Am si eu in gand sa fac we asta nitel, nu prea tare ca sa nu ma stresez Sa vad ce parere are Sebi despre asta

Alex, si pe mine m-a distrat relatarea ta savuroasa, si subscriu la ce au zis fetele, veti gasi o alta gradi. Asa cum ai zis si tu, Yannis e baiat plimbat, a intrat in contact cu multe locuri si multi oameni, cu siguranta se va adapta oriunde

Ana, n-am mai apucat aseara sa-ti zic, ti-am trimis PM, sper ca ai primit.

Mire, m-ai luat prin surprindere, nu te-as fi vazut nici in 1000 de ani microbista infocata. Daca te reorientezi cu echipa te insotesc cu mare placere la meciuri. Si luam si copiii, ca cel putin pe Giulesti sunt o gramada de copii mici

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si sa zic si eu La muti ani, Kiti!
Sa fii sanatos si sa-ti bucuri in continuare parintii!!!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Kiti, baiat frumos de mami Miki!

Sa fii sanatos,voios,norocos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Sorina, mami de Diana si Iris

subscriu ca mi-au placut avionashele!

Kiti la multi ani si o copilarie fericita alaturi de parintii tai!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Rux, Evy pana sa raman insarcinata eram o dinamovista convinsa. Ma suna tata din strainatate si ii faceam rezumatul etapei, meregeam pe stadion (doar in groapa si pe actualul National arena), am tricou si fular cu Dinamo pe care le purtam de fiecare data cand mergeam la meciuri, stiu/stiam toate cantecele galeriei. Aveam si eu un mare of, nu aveam cu cine merge la meciuri, al meu nefiind microbist, reuseam sa-l mai tarai dupa mine din cand in cand. Alte dati venea fratele meu de la Cta sa ma insoteasca....

Acum nici macar la tv nu mai urmaresc meciurile, desi inainte mereu spuneam ca o sa fac un copil si o sa-l iau cu mine pe stadion, sa am si eu cu cine merge.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

woooowwwwwwwwwww

hai ca m-ai dat pe spate

n-as fi zis de tine...microbista...10000 de ani

JUCARII PENTRU PITICI...

nici eu n-as fi spus! prea feminina pentru un astfel de sport... pe evyme parca o vad cu mingea la picior (nu ca n-ar fi feminina dar cu freza ei baieteasca e de-acolo), dar pe Mire NU! ia sa ne faci o demonstratie data viitoare!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

am intrebat de fete si cica a ajuns si coletul meu si mi-au zis asa... ce-am mai ras cu geanta aia... cand si cand incepea sa cante!

canta si la mine cand si cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salutari dragele mele!

Puiul nostru, Florin-Cristian

(Florin dupa nasu, Cristian alegerea noastra comuna, vot cu biletele)

alias KITI, alias Ghiauru' (Ghiaurica)...

IMPLINESTE AZI 2 ANI!

A fost intai aici , apoi , apoi si-acum

Asa ca sunteti invitate la o feliuta de pizza, berica si alune...
si desert, tort cu suculet si cafeluta aromata!

El este inca treaz, asa ca va fi o zi incarcata tare, de nu-mi doarme nici la ora asta...
Ce-o fi, o fi!
Azi Kiti's rules!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

LA MULTI ANI FLORIN-CRISTIAN !!!!!!!!!!
SA CRESTI MARE, SANATOS.
SA FII IUBIT, INTELEPT SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Kiti

Sa ai parte de tot ce iti doresti tu , parintii sa iti fie mereu aproape !

Larisel cum mai esti?

Un weekend frumos sa aveti !
fetele cochetele

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

ayanna, de acord cu fericirea! cei mai multi dintre noi nu o cauta acolo unde ar putea s-o gaseasca... dar nu sunt suficient de zen sa ma multumeasca lucrurile marunte si banale... ca de fapt lucrurile in sine sunt alea care sunt, ceea ce te face multumit sau nemultumit e atitudinea ta vs acele lucruri... si sincer n-as putea spune ca un celebru ciclit ca cel mai bun lucru care i s-a intamplat in viata lui a fost cancerul!

Da, e nevoie de intelepciune ca sa savurezi fericirea, cred...

Mergi la inceput