Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
btz_ovi spune:
Bumble din ce mi-a spus mie psiholoaga sapt trecuta regresele apar de obicei atunci cand copilului nu ii este oferita nici o activitate noua de o perioada de timp si intervin rutina plus plictiseala,ori cand etapele dezvoltarii cognitive sunt sarite.Iar acum e mult mai importanta vointa decat rezultatul in sine.
ramonavlas spune:
Multumesc de raspunsuri. Imi spune Paula ca si ea avea vise urate si ciudate cand era insarcinata. De atunci, cand visez urat, noaptea, ma trezesc si ma gandesc la ea.
Da, trebuie sa pun si eu bebe la semnatura, sa vad cum fac.
In rest, binisor dar tot cu greturi. De 2-3ori/zi.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Alice_Elena spune:
Sa stiti ca si mie mi s-a parut putin mai dificila sarcina asta la inceput, desi nu am avut greturi decat asa de cateva ori. Dar am simtit alte discomforturi pe care la Mara nu le-am simtit. Acum ca intradevar nu au fost sau ca era entuziastmul ala de prima sarcina, nu stiu
oricum, acum alt ritm am si alt stil de viata, cred ca e normal sa o simt altfel..
Am facut bradul, sunt curioasa de reactia marei maine dimineata
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
36+ 
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonavlas Sunt din ce in ce mai ingrijorata. De ceva vreme, visez ff urat. Azi noapte, am avut cel mai urat vis din viata mea. Nici nu as putea sa il povestesc, mi-e groaza, mi-e frica. |
ramona, nu te ingrijora, si noi toate de pe-aici am avut cosmaruri dintre cele mai horror in timpul sarcinii

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
seara buna, delfinariu
intru pe fuga sa te pup tare bumble, mi-e atat de drag de tine si de cum povestesti, esti super tare 

Gina, la multi ani fericiti si impliniti!
histamina, eu in ultima vreme zau daca te inteleg. adica poate te-am inteles gresit la inceput, ca am vazut in tine o luptatoare si- optimista si-o tigroaica pentru puiul ei drag. acuma sa nu te superi ca eu mai dau cu bata-n balta si zic ce-mi trece prin cap, dar daca tu stii atat de bine ce probleme ai, de ce nu eviti efectele eliminand cauzele? no, poate is eu acuma mai inceata la minte, dar cand am citit ca te gandesti si la alt bb... aici printre noi au fost si sunt mamici cu probleme adevarate din toate "sectoarele", le admir pe crissy si pe bumble si pe mycya si pe crispro si pe adriana si pe victo si pe toate toate, se stiu ele dragele prin cate trec si au trecut cu puiutii lor 

. o mama stie ca oricat de jos cade, trebuie sa se ridice pentru copilul ei. si ca daca ea zambeste, zambeste si odorul. iar daca ea e trista, plange si puiul de om
denisa, m-a lasat mateo fara cuvinte
am iesit azi in oras doar eu cu nashul sa-i iau sotului... unditza de Craciun
, ioiii, ce preturi!!! cred ca ma redirectionez catre ceva mai practic si mai ieftin ![]()
nu mai stiu ce vroiam sa zic
, asa ca va pup de noapte buna!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Si eu vreau sa o pup tare pe Bumblebee, si tot uit. Mabucur ca esti optimista, iti doresc sa te recuperezi rapid de tot, sa fie V intelegator :)
Rodi, ca zici de undita... Imi aduc aminte ca Vasi era mare pescar, mereu ii cumparam/ isi cumpara undite, mulinete, fir nu stiu de care, carlige, momeli din cele mai speciale- dar nu prea prinde. Si s-a enervat si el, ca vede ca nu are succes, asa canu mai pescuieste decat o data pe an:) Acum a trecut la ski- si-a luat echipament. 2 costume, acum vrea sa isi schimbe claparii ( iar!!!). Si si-a luat ceva costum termic, de luat pe dedesubt- asta ii va fi cadoul de Craciun. Dar nici la ski nu prea merge. Intr-o vreme era cu tenisul de camp, am luat si atunci la rachete si huse, de m-a innebunit. No, macar la tine Florin e constant cu pescuitul. Apoi daca undita e scumpa, eu zic sa cauti ceva , dar tot de pescuit, daca stii ca ii place- o plasa din aia de scos pestele, o mulineta noua... Ce fain ca voi va faceti cadouri surpriza.
V e treaz de 2 ore, asa ca eu imi fac liste de meniu de Craciun, liste de cumparaturi, etc :)
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
maine examenul cel mare!
tineti-mi pumnii!
mai nou,cand vede pisica spune:pisi zat!imi vine sa il mananc!
si acum vestile:avem 7,650 kg! 1 kg pus intr-o luna si 3 saptamani!
e fantastic,superb!
ii multumesc lui Dumnezeu si tuturor celor fara de care nu s-ar fi putut!
sa traiasca Viusidul,McT oilul, Monogenul, infatrini,sanzime,colostrumul si toate maclavaisurile de mi l-au facut ditamai uriasul!
ludmila_p85 spune:
Neata! hrisca e de la noi din republica moldova,e fr gustoasa,plus dietica
numai ca e cam scumpa la voi,sa satu sa calculez la noi e in jumate de pret,adica cam 5 lei romanesti
ludmila_p85 spune:
Alice, cum a reactionat Mara cind a vazut bradutul? Noi inca nu avem brad,doar luminite aprinse si colorate pe perdeaua din camera![]()
ludmila_p85 spune:
| Citat: |
| maine examenul cel mare! tineti-mi pumnii! mai nou,cand vede pisica spune:pisi zat!imi vine sa il mananc! si acum vestile:avem 7,650 kg! 1 kg pus intr-o luna si 3 saptamani! |
Nicole,tin pumnii, bafta la examen!!!!