Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut
Eu sunt bagata in curatenie pana in gat....Pana acum am facut dulapurile in camere si camara. Vai, cat mai am!!! Si spor deloc...
Ramona, aseara am adormit cu tine in gand si am avut si eu cosmar.Lasa mama, nu te ingrijora, ca trece perioada asta. Eu am visat urat pana am nascut. Hormonii astia, bata-i vina.
Ma intorc la ale mele

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Paula, vrei sa-ti dau o mana de ajutor? Spor la treaba!

Nicole, bafta maine la examen!!!

Destul de greu cu taifunul asta mic, trage de mine, se urca pe picioarele mele, ma agata de pantaloni, implicit se trage si de burta . Mi se pare ca e f neascultator, adica el cu urlete si altele ne-a tot delectat, dar acum pur si simplu rade cand ii spui orice. George, desi nu recunoaste in ruptul capului, e stresat, tipa la V mai mult decat prevede legea si din orice nimic. Azi dimineata ii spunea lui V ca daca nu coboara de pe masa nu mai vorbeste cu el . Pt orice ii spun ca nu e tocmai ok abordarea asta, el incepe sa bufneasca, ca deh, eu nu vin cu solutii concrete.
Nici eu nu stiu cum sa-l iau pe plodix, adica nu vreau sa isi dea in petec mai mult decat e cazul (pt ca problema noastra este in special atunci cand se pune in pericol) dar nici nu vreau sa ii suflu in ceafa, as vrea sa-l iau de departe, prefer schimbarea centrului de atentie decat sa il toc la cap.. Pe termen lung nu mi se pare eficient.
Ufff, ma oftic, dar na.. asta este..

Denisa, imi mai pui si mie linkul ala cu aparatul de masaj?
Tie ti-a ajuns? Esti multumita de el?

Girls, pup iu back inzecit, multumesc mult pt gandurile bune si ncurajari!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare dragelor!!!

LA multi ani miha13gina!!! multa fericire, impliniri si sanatate multa :*:*:*. scuze de intarziere dar abia azi am apucat sa intru pe forum.

Ludmilla noroc de tine ca eu am uitat de sarbatoarea de ieri noroc ca nu sunt acasa si nu am facut nimic ca de as fi fost sigur ma apuca cheful de intors casa cu fundul in
sus

Bumblee ma rog la Doamne Doamne sa se faca bine acea mamica, mi-au dat lacrimile cand am citit, sa o ajute Dumnezeu sa isi revina cat mai repede. iar pe tine te tot -am si noi

Ramona si eu aveam cosmaruri chiar la inceputul sarcinii, dar nu stiu sa iti spun cam in ce perioada au disparut.

Aliceee mai ai doar o saptamanaaa???!!!!! woww, cand a trecut asa repede timpul asta, parca ieri ne tot spuneai ca vrei un alt bebe si noi ne tot miram de curajul tau. abia astept sa scoatem iar majoretele la treaba

noi nu am impodobit inca bradul mult asteptat ne-a fost lene sa iesim sa il cumparam poate azi vom face un efort si o facem si pe asta. e asa bine aici, stau in pat, la calculator si ma relaxez, Andra mea se joaca cu Ana pana cand pica de oboseala, aseara au dat petrecere fetele in asa fel ca la 12 noaptea dansau de mama focului ca nu ave nici una somn acum se cearta de la o jucarie, Ana vrea totul pentru ea asa ca se ajunge repede la muscaturi, impins si tipete nu vrea sa imparta nimic cu nimeni.
Andra mea pana si bucatica ei de paine vrea sa o imparta cu ea
aseara sa ales si cu o muscatura din partea Anei , voia sa ii dea o firmitura sa manace si ea a muscato

fug sa le impac....se cearta de la o perna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mycya, am inteles ca e normal sa fie egoisti la varstele astea. mara e cam rea ce-i drept. mai ales cand e vba de jucarii. isi intinde aratatorul si zice "niu niu". sau bate din picior in schimb mancarea o imparte si cu cainii

vad ca numai eu si bumble, stam degeaba :)) restu fetelor sunt ocupate cu pregatirile sau ce e cu tacerea asta?

histamina, bafta la examen

mara a avut soc dimineata cand a vazut bradul l-a vazut din hol, s-a oprit, s-a uitat la noi, a mai facut cativa pasi pana in usa, apoi a inceput sa rada si sa arate cu degetul :))
imi pare rau ca nu m-a dus capul sa o filmez...
apoi bineinteles ca s-a apucat sa dea globurile jos. i-am zis ca n-are voie, m-a ignorat, apoi am ignorat-o eu pe ea. s-a plictisit si s-a apucat sa le puna la loc

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare si de la noi. Acum culc copilul, si apoi musai sa halesc ceva ca mor de foame. Am fost un pic afara cu V, nu e prea cald...

M-am distrat de Andra si de Mara. Astept sa luam si noi bradul, sa il impodobim.
Sambata e ziua nepotului, va fi petrecere cu pitici, abia astept. Cam atat...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alice, eu sunt la birou ..mai muncesc, ce sa fac.
pai voi astea 2 carele sunteti mai greu deplasabile stati la povesti.

asa..eu cu curatenia, v/am zis decizia mea :)

sunt si eu intr-o pasa mai de nevorbarie asa, habar n-am.

si Mihai e f darnic, el daca ii dai o alta jucarie in schimb, imediat renunta la ce are. sau dc ii spui frumos sa iti dea ce are in manuta. numa ca sturlubaticu asta de fra/su numa i le smulge..asta mic plange..si uite asa..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Daca intinzi mana cu palma deschisa si ii spui "te rog, imi dai mie jucaria?" iti intinde ceea ce ii ceri...deocamdata

si eu tot fac curatenie dar parca fara spor

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu am spalat perdelele si draperiile ieri. Azi huse de la canapele si fotolii. Soacramea a spalat geamurile si acum nu stiu ce tot face in bucatarie, ca sunt toate curate si la locul lor...
De aspirat, spalat pe jos, stres praf, nu ma mai apuc acum, le face maicamea cand sunt eu in spital. Si asta e toata curatenia
Ah si ma apuc sa spal pt bebe, lenjerii, paturici, prosopele, barbite, haine. Sa le calc si sa aranjez.

Victo, si eu sunt cam ciufuta azi. Dar pe mine ma ajuta sa scriu pe aici

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Scuze de intarziere, LA MULTI ANI miha13gina, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si multa dragoste alaturi de familia ta draga!

Fete, ce ma fac cu Raducu? Alege numai carnea din mancare, legumele nici nu mai vrea sa le vada Carne, ou si fructe..si LP-ul...aaa si pastele, le-ar manca si goale

Cum sa-l pacalesc sa pape si legume? Sau nu-l pot pacali

Nu-mi spuneti sa amestec carnea cu legumele la blender...acum daca nu vede bucati nici nu se atinge...am sarit din lac direct in put...ma plangeam ca numai blenduit mananca, acum nu mai vrea deloc blenduit... nici strivit cu furculta...

nu mai stiu ce sa fac....azi sunt programati ficatei...de obicei ii dadeam cu orez, dar nici orez nu vrea sa mai vada... cartofi la cuptor i-am facut ieri, a ales doar friptura, cu greu i-am strecurat cativa cartofi si morcovei...apoi pe la 8 seara l-a luat foamea si a papat si legumele

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ooana, ce ii dai lui Matei - homeopate? Ca si noi suntem cu rosu in gat si febra
Alaltaieri ii trecuse febra, drept pentru care ieri dimineata am zis sa nu o mai indop cu nurofen/panadol. La pranz iar a facut un puseu de febra, doctorita ne-a zis ca nu trebuia inca sa il intrerupem. Si acum a facut si niste bubite, se pare ca sunt totusi de la cat a transpirat....dar asteptam sa vedem cum si daca se dezvolta. O prietena mi-a zis ca a facut si de la panadol...

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput