Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Btz , merci,stiu receta cu hrisca si lapte,dar atunci ma gindeam la carne, incerc si eu sa prepar lui vladut,sper sa-i placa!!! Incerc receta cu peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

LA MULTI ANI GINA13MIHA

Bumble ma bucur sa aud ca esti bine

Ramona femeile ,de regula,viseaza foarte urat pe perioada sarcinii.Ce a primit Raisa de la mosu' cresei???

Ludmila am facut hrisca cu lapte,unt si fructoza,a iesit delicioasa,merita sa o incerci si tu.Paul s-a lins pe degete.
Reteta de peste :il las intreg cu tot cu cap,scot maruntaiele,pun inauntru 3 felii de lamaie si ceva boabe de piper,iar pe deasupra pun o compozitie din:sare 1kg,de preferat grunjoasa),faina si albus de ou,dau la cuptor pt vreo 45 de min,dupa ce o scoti sparga carcasa cu ceva tare,scoti pe farfurie,iar alaturi pui ce doresti tu:orez cu legume,sos de usturoi cu rosie+cimbru+piper,legume simple,orice iti trece prin cap.Mie imi place la nebunie fata de cel simplu la cuptor cu legume langa.

De unde ai luat hrisca?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Sunt din ce in ce mai ingrijorata. De ceva vreme, visez ff urat. Azi noapte, am avut cel mai urat vis din viata mea. Nici nu as putea sa il povestesc, mi-e groaza, mi-e frica.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Nu te mai gandi, am avut si eu o perioada din asta, dar vad ca acuma trecut.Acum cam am insomnii, cred ca de la sarcina si greturi in mod constant.tu cum mai esti?Cand pui la semnatura (asta ca sa stiu si eu cate sapt ai :)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Deci, tot zic ca zic si uit!!

Bumble: sate faci bine repede mami, imi pare tare bine ca esti optimista, sper sa fie intelegator Vichisor si sa nu mai ai probleme din astea.Pupam sa treaca repede timpul si sa-l poti lua in brate pe pui!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Apropos de ecoli,am facut tratamentul homeopat o luna si mi-a iesit sumarul si urocultura negative!!!fara antibiotic!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Matei are rosu in gat si tuseste - de vineri am inceput tratamentul alopat la care am renuntat ieri si am inceput un tratament exclusiv homeopat
inca nu zic nimic ca e devreme...dar rezultatele se vad chiar si dupa numai 1 zi

medicul homeopat mi-a zis ca si in cazul infectiilor bacteriene se pot da tratamente homeopate care vindeca fara a fi nevoie de antibiotic

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bumblebee ma bucur ca totul e bine acum!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Miha LA MULTI ANI!!!!!

Nicole mama prin ce treci!deci asa cu morcovii,bagat la cutituta!

Laringita: eu am aparat de aerosol,cu ce sa fac?ca acum iau tratament naturist(nu homeopat)ca inca mai continui cu homeopatia pt ecoli 2 zile.
Da Oana stiu ca se poate trata cam orice bacterie de regula,doar am tinut sa va anunt!mie mi s-a parut minunat sa tratez o asa infectie urinara atat de simplu si fara efecte adverse.
Iar acum voi incepe lupta grea cu dermatita mea atopica de 15ani,tot cu homeopate!!poate sa dureze si 1 an sau 2 cine stie!noroc ca nu sunt dependenta de cafea,doar de cioko
dar nu am de ales,ca sunt in ultimul hal cu mainile.

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumim de aprecieri la adresa puiului. Nu l-am postat ca sa ne laudam,ca doar Carla nu vorbeste mai nimic,deci copiii sunt diferiti. El efectiv inregistreaza tot ce aude(dar TOT in proportie de 90%)si le reproduce,unele le si asociaza cu actiuni. Il intreb unde e telecomanda,imi raspunde "nu stiu". Ii spun hai la masa,el zice "babetica"ca stie ca urmeaza sa-i pun babetica. De fiecare data cand coboram sau urcam scarile numaram,pana la 10 de regula. Iar cand il las pe el sa urce singur spune "unu,doua,patru,cinci,sase,sapte". O sa-l filmez. Carla se chinuie sa-l imite la sunete,dar nu ii ies prea bine. La "mac mac"ea zice mat mat. Daca spun unu ea zice doi,zic eu trei ea zice un fel de patru etc.... Si desi ea nu vb ca Mateo,la intrebarile cu da sau nu imi cam raspunde la subiect. cam atat despre noi.

Bumble cum esti?

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

LA MULTI ANI GINA13MIHA

Bumble ma bucur sa aud ca esti bine

Ramona femeile ,de regula,viseaza foarte urat pe perioada sarcinii.Ce a primit Raisa de la mosu' cresei???

Ludmila am facut hrisca cu lapte,unt si fructoza,a iesit delicioasa,merita sa o incerci si tu.Paul s-a lins pe degete.
Reteta de peste :il las intreg cu tot cu cap,scot maruntaiele,pun inauntru 3 felii de lamaie si ceva boabe de piper,iar pe deasupra pun o compozitie din:sare 1kg,de preferat grunjoasa),faina si albus de ou,dau la cuptor pt vreo 45 de min,dupa ce o scoti sparga carcasa cu ceva tare,scoti pe farfurie,iar alaturi pui ce doresti tu:orez cu legume,sos de usturoi cu rosie+cimbru+piper,legume simple,orice iti trece prin cap.Mie imi place la nebunie fata de cel simplu la cuptor cu legume langa.

De unde ai luat hrisca?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Din piata,aduc moldovenii de peste Prut,e in jur de 10 lei punga de 1KG.Dar se merita,e foarte hranitoare si delicioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

eu ma plictisesc, citesc tot felul de subiecte pe forum. La unul m-am crizat chiar tare ca nu puteam sa rad.
De vineri nu am mai tusit, nu am mai stranutat, nu am mai hahait.
V numara pana la 5: pa, pa, tei, pa, sin , se apuca de numarat destule lucruri, dar ii place sa numere nuci cu bunica.
El repeta mult mai corect dupa mine cand avea un anisor, acum sta si se uita la mine luung, dar foloseste tot din grupurile lui silabice cel mai des folosite.
Stiu ca se dezvolta diferit si se axeaza pe altceva, dar cumva m-am tot intrebat daca e normal sa fie un regres destul de mare, in timp ce el ar fi tb sa evolueze. Si nu e ca nu vrea, ca il vad ca incearca, parca nu ii mai iese.
Iti tin pumnii sa iti mearga bine tratamentul in timp cat mai scurt!

Cred ca am sa caut si eu hrisca, vreau si eu sa mai incerc si alte cereale.
Apropos de Monti (eu revin la discutii mai vechi, pt ca asa de lent functioneaza creierul meu) pt copii, cerealele integrale fara combinatii cu alte carnuri nu vad de ce nu ar fi bune. IG-ul e mic, sursa de fribre si vitamine e importanta.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput