Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
ludmila_p85 spune:
LA MULTI ANI MIHA13GINA, SA FII SAANTOASA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA!
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Sunt din ce in ce mai ingrijorata. De ceva vreme, visez ff urat. Azi noapte, am avut cel mai urat vis din viata mea. Nici nu as putea sa il povestesc, mi-e groaza, mi-e frica. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Femeile insarcinate viseaza muuulte si nu neaparat vise happy.
Si eu visam multe multe grozavii, unele cosmaruri de-a dreptul.
Poate esti si ceva mai ingandurata, mai ingrijorata.
Cu greturile cum mai stai?
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
histamina spune:
ma simt rau.am enorm de lucru.trebuie sa plec la germana.joi e marele examen.
stiu ca dupa o alergie asa urata imi revin cam in 3 zile.
ludmila_p85 spune:
Nicole, o sa fie totul bine, ca tu esti puternica,sa vezi cum vii cu note mari !!!
ludmila_p85 spune:
Azi la noi e Sf.Andrei,stil vechi,plus ca sotul e Andrei,plus ca am ales si Sfintul casei,adica e mare sarbatoare,am de gatit pentru seara ca o sa vine mamele noastre si nasii,acuma caut receta de peste la cuptor,piciul doarme, sarmalele fierb,asa ca reusesc pina la ora 19-20
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina ma simt rau.am enorm de lucru.trebuie sa plec la germana.joi e marele examen. stiu ca dupa o alergie asa urata imi revin cam in 3 zile. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
sa iti revii cat ma repede!!
Ce fac si insecticidele pe mana unor necunoscatori. Nici cand subt folosite in limita nu sunt ok.. Uff, tare rau e sa treci prin asa ceva periodic.
Bafta la examen!!!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
bumblebee spune:
De ce e asa cracanata pagina?
Liuda, sotului! Petrecere frumoasa!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
btz_ovi spune:
LA MULTI ANI GINA13MIHA
Bumble ma bucur sa aud ca esti bine
Ramona femeile ,de regula,viseaza foarte urat pe perioada sarcinii.Ce a primit Raisa de la mosu' cresei???
Ludmila am facut hrisca cu lapte,unt si fructoza,a iesit delicioasa,merita sa o incerci si tu.Paul s-a lins pe degete.
Reteta de peste :il las intreg cu tot cu cap,scot maruntaiele,pun inauntru 3 felii de lamaie si ceva boabe de piper,iar pe deasupra pun o compozitie din:sare 1kg,de preferat grunjoasa),faina si albus de ou,dau la cuptor pt vreo 45 de min,dupa ce o scoti sparga carcasa cu ceva tare,scoti pe farfurie,iar alaturi pui ce doresti tu:orez cu legume,sos de usturoi cu rosie+cimbru+piper,legume simple,orice iti trece prin cap.Mie imi place la nebunie fata de cel simplu la cuptor cu legume langa.