Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
paula_m spune:
Cristina, cum mai mama sa faci zacusta. Si eu m-am gandit o clipa ca poate faci zacusca, dar mi-a trecut repede gandul, ca nu se poate sa faci asa ceva de ziua ta!!! Azi tb sa bei si sa te simti bine
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
crissteo spune:
Crisule de crispro, acum am citit tot, esti minunata, ai reusit sa duci atatea cu tine. Cred ca nu ti-a fost usor deloc, foarte trist. Of, ce-i si cu viata asta. Inca o data te imbratisez mult mult. Si daca simti ca-i prea mult uneori, mai da si pe dinafara, ca-i omeneste si daca o faci si cu unu care stie cum sa te ajute, iti schimba viata.
Of, pe de o parte imi pare rau ca ti-am starnit amintiri atat de grele, pe de alta parte, ma bucur ca ai reuist sa le comunici. Am citit niste posturi pe dc despre tati si cate porcarii pot face ei uneori, eu mult timp am avut impresia ca asa copilarie ca a mea nu a avut nimeni, apoi auzind despre altii, mi-am schimbat parerea, am inteles ca se pot intampla multe in viata si pentru unele nu-s eu de vina. Acum sunt fericita ca am ramas intreaga la minte, ca-s bine eu cu mine si cu ai mei astia de aproape. De mama imi pare rau ca ea e tot acolo unde a fost acum 30 si ceva de ani si tot asa. Si de tata imi pare rau, asa cand ma loveste vreo deschidere nemaintalnita ca si el e tot acolo, niste vieti triste si irosite si chinuite. Eu ma bucur ca-s departe fizic de ei si-mi pare rau ca nu-i pot ajuta sa inteleaga ca n-au decat viata asta si poate nu asa au visat sa traiasca.
crissteo spune:
Crissy, da, acum m-am mai linistit si eu cred ca-i nu-i nimic medical cu teo, asta era problema mea cea mare, ca restul se rezolva.
Deci, zacusca? Sau? O sa mor de curiozitate noaptea asta!
crissteo spune:
Maurice, ma bucur ca sunteti bine. Recuperare rapida. Si da, cu mezeluri au muuulte, dar multe porcarii in ele. Al meu sot a lucrat o perioada la una din firmele de mezeluri si de cand ne-am cunoscut ne-a convins ca daca mananci asa ceva, mori incet si sigur. De aia si epntru Teo mezelurile sunt prostioare, nu mancam asa ceva decat cand vrem sa facem ceva interzis, adica de cateva ori pe an. Asta pentru ca toate petrecerile colegilor lui se tin la mc si lui mereu ii e rau cand mananca acolo si au mai ras si colegii de el ca nu stie ce-i ala hamburgher. Si nu stie asa-i. I-ma promis ca-i fac eu acasa, sa-i satisfac curiozitatea.
Sa va mai zic ca la cresa cand l-am dus le-au dat carnati cu varza? niste carnati grosi, imbuibati in ulei, aratau mizerabil. El n-a mancat, dar erau copii si de 1 an acolo, el avea 2. L-am retras rapid. A fost singura data cand am vazut ce mananca acolo, am fost sa-l iau la pranz, fara sa anunt. Si gustarea i-au dat-o acasa, napolitane, dar niste chestii pe care nu stiu de unde le-au scos, semanau cu cele aparute dupa 1990. Groaznic.
crissteo spune:
Lauri_ca, deci nici voi n-ati scapat de problema cu atentia si cu fratele mai mare. Am o prietena, baiatul cel mare are 14 ani si cea mica 1 an si tot sunt probleme cu- pe mine nu mai iubesti. Deci asa e, cred ca nu tine cont de varsta, modul de manifestare e diferit, atat.
Ochidut, da, si mie mi-a placut ce prostioara am facut noi. Azi am rupt un sul de hartie igienica, mic mic mic, a fost distractiv.
Bumble, Doamne ajuta sa fie totul bine, inclusiv buricul tau la vedere sa fie sexy! Ne gandim la tine!
Crispro, mai simt nevoia sa-ti zic Dumnezeu sa-l ierte pa tatal tau pentru tot si voua sa va aseze tot ce s-a intamplat, asa, spre folosul sufletelor voastre. De aia ai iesit tu intarita din asta, ca stii ce-i mai important pentru familia ta.
Eu oricum nu renunt la ideea cu psihologul, trec printr-o perioada in care ma tot descopar, stiti ca fiecare mai avem perioade de astea in viata, asa ca as vrea sa nu pierd ceva ce mi-ar fi de folos, ce mi-ar imfrumuseta viata. De ce sa nu fac sa-mi fie mai bine, mai ales ca mai mult de 4, 5 ori sigur nu am cum si cu ce si cand sa merg. . Dar sunt convinsa ca-i destul, uneori si 10 minute de vorba tu despre tine face minuni, daca e pe bune.
Hai ca am luat-o pe campii, ma duc sa ma uit un pic la tv, copiii n-au vrut sa doarma azi mai deloc, adica albert a dormit 1 ora cat am facut pana la gradi si inapoi, apoi ne-am jucat de ma dor toate oasele.
crissy77 spune:
Da, zacusca fac, cu ciuperci. Aveam puse vinete si kapia din toamna, special pt zacusca cu ghebe, dar a fost seceta si nu s-au facut ghebele asa ca fac cu champignoane (trebuie sa fac loc in congelator ca sambata sacrificam un animal).
Paula, in mare am primit bani si un parfumel fain de la cumnati.
maurice, cunosc sentimentul, are si Bea 2 anestezii generale. Bine ca Sara si-a revenit repede si papa.
crispro spune:
Crissteo, nu stiu de unde iti vin tie cuvintele asa usor si frumos! tare ma impresionezi mereu! Te pup cu drag, tare, tare!
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Crisule de crispro, cred ca-mi vin din suflet, ca prea imi ies mestesugite. Glumesc. Am vrut sa stii ca te admir mult pentru tot ce afci si cum faci.
Stii cum e la mine, in scris ma exprim bine, verbal una mai muta ca mine n-ai sa gasesti.
Si eu te imbratisez cu mareee drag!
palomina spune:
Fetelor, hai ca m-ati pus pe ganduri azi.... Incepand de la fratiori mai mari obraznici, copilarii triste si terminand cu mezelurile din supermarket .... off, Doamne !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010